גם אני חשבתימופיע תחת "כללי הבית" מתי צ'ק אין ומתי צ'ק אאוט
כשרים ברמה שגם חרדי מיינסטרים יאכל?בבית חבד בלרנקה יש מסעדה חלבית ומסעדה בשרית.
וכן חנות של מוצרי מזון כשרים.
מלבד זאת, באיזור של בית חבד יש פלאפל כשר.
המחירים בחנות כמובן יקרים מהארץ באופן משמעותי, ולכן מומלץ להביא איתכם חטיפים וכו'
האם תסכים להמליץ מה הכי כדאי לעשות שם?בהכשר של חבד.
אנחנו לקחנו איתנו אוכל מהארץ.
הבאנו שניצלים קפואים מוכנים לטיגון, פסטות, אורז וכו'.
קנינו ירקות וביצים בלרנקה ובישלנו במלון דירות.
לא אכלנו בבית חבד, אבל היו שם הרבה חרדים שאכלו במסעדות שלהם.
יש עניין להשכיר רכב?היינו עם ילדים אז פחות היינו בעניין של טרקטרונים.
לרנקה מזכירה את אילת, היא מלאה בחופים יפיפיים, ויש שם אטרקציות ימיות.
טיילנו באיזור החופים, באגם המלח,
נסענו גם לאיה נאפה, ולאיזור ההרים .
היינו יותר בקטע של טיול רגוע .
אין הרבה אטרקציות בלרנקה, כך שאם אתם מחפשים אטרקציות כדאי לכם לחשוב על יציאות מחוץ ללרנקה.
הנהיגה בקפריסין בצד ההפוך.יש עניין להשכיר רכב?
או שפשוט לטייל רגלית
שווה לדעתך ?תלוי לכמה זמן אתם מגיעים, בגדול מספיק יום אחד לדעתי לכל האטרקציות בלרנקה (חוץ מקניות)
אנחנו שכרנו רכב כי רצינו לצאת מחוץ ללרנקה
קחו בחשבון שהנהג יושב בצד ימין כמו באנגליה וזה קצת מבלבל בהתחלה
נסענו להרים, יש שם כפר תיירותי עתיק, די נחמד.שווה לדעתך ?
יש לי בדיוק יום אחד עם חבר
לאן נסעתם
מה הכתובת שאני רושם בוויז כדי להגיע להרים?נסענו להרים, יש שם כפר תיירותי עתיק, די נחמד.
הנוף בהרים מדהים, ויש שם גם מעט אטרקציות , (אתה יכול להעזר בגוגל כדי לבדוק לגבי אטרקציות באיזור )
שווה או לא, זה שונה מאחד לשני, אנחנו נהננו ממש
האמת שהיינו שם לפני המון זמן.מה הכתובת שאני רושם בוויז כדי להגיע להרים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //