החוק קובע זאת? או ההיגיון?היות שהראשון לא היה לא רשאי להוציא אותך מהדירה אחרי חודשיים, אין לו יכולת למכור זכות זו לשני.
מפורט יותר אפשרי?אפשר לומר את זה כך:
מה מכר ראשון לשני, כל זכות שתבוא לידו.
זה לא מכירת זכות, אלא פשוט החוזה מפוגג לו ברגע של מכירת הדירה, לא?אין לו יכולת למכור זכות זו לשני.
ממש לאזה לא מכירת זכות, אלא פשוט החוזה מפוגג לו ברגע של מכירת הדירה, לא?
נראה לי הרבה יותר סביר....
נראה לך ככה כיזה לא מכירת זכות, אלא פשוט החוזה מפוגג לו ברגע של מכירת הדירה, לא?
אבל שכירות היא סוג של מכירה לזמן ואין אפשרות להוציאאני בצד של הקונהלא של השוכר
![]()
אם אין תנאי בחוזה הוא ראשי להמשיך לגור בשכירות עד תום החוזה אם יש תנאי הכל לפי המפורט.זה לא מכירת זכות, אלא פשוט החוזה מפוגג לו ברגע של מכירת הדירה, לא?
נראה לי הרבה יותר סביר....
גם אם החוק קובעהחוק קובע זאת? או ההיגיון?
אני בצד של הקונהלא של השוכר
![]()
למה לעשות את זה?יש כאן מידע
פינוי שוכר עקב מכירת דירה הפורטל המשפטי לפינוי שוכרים
קיימים מצבים שבהם בעל הנכס מעוניין לפנות את הדייר מהנכס שלא עקב הפרת חוזה. האם גם במקרים כאלה ניתן יהיה לדרוש את פינוי השוכר מהדירה?www.law4youth.com
תודה מה הייתי עושה בלעדיךגם אם החוק קובע
זה לא מצדיק לעשות עוול אם ההיגיון אומר שזה עוול.
הרי סוף סוף השוכר נכנס לדירה על דעת מסויימת!!!
ולא כל דבר זה מותר או אסור
לפני הכל זה להיות בן אדם!!!
1. לחוק יש הוצאה לפועל, ולא בטוח שבעלי הדירה הם חרדייםעד כמה שאני יודע לפי ההלכה אין שום אפשרות לפנות את השוכר בכזה מקרה.
אם יורשה לי לשאול (זה לא ביקורת, אני משתמש חדש ולא מכיר את הסגנון עדיין), ראיתי כאן הרבה יותר תגובות שמתייחסות ל"חוק" מאשר ל"הלכה", באמת יותר רלוונטי לכם מה שהחוק אומר ממה שההלכה אומרת? או שזה עניין של תחומי ידע?
אנשים מציינים את החוק בגלל שלהרבה אנשים "אין אלוקים"עד כמה שאני יודע לפי ההלכה אין שום אפשרות לפנות את השוכר בכזה מקרה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים