- הוסף לסימניות
כן, כך לפי המיילים שהם שלחו.דיברת עם היוזם-מדובר בעובדות כהלכה?
כן, כך לפי המיילים שהם שלחו.דיברת עם היוזם-מדובר בעובדות כהלכה?
הוא לא בעובדות כהלכה, אבל הכנס מטעמם.דיברת עם היוזם-מדובר בעובדות כהלכה?
אמרו לי שכדאי לג'וניוריות ללכת לשם.מתאים גם לגוניוריות?
לכולם, לא רק למגייסות.ניגשים למגייסות ומציגים תצמך?
בול!לכולם, לא רק למגייסות.
יוצרים קשרים, מדברים על הא ועל דא, מחליפים פרטי קשר למקרה ו..
צריך לזה הרבה מיומנות. אני חושב שיצירת קשרים בזמן מוגבל ברמה שתספק לך מציאת עבודה לטווח ארוך - היא אחת המיומנויות הכי קשות שמתכנת יכול לרכוש.
במקומות כאלה הרבה חבר'ה מגיעים בשביל הנטוורקינג ובכלל לא בשביל ההרצאות.
נראה לי שאפילו עדיף להגיע שעה לפני תחילת האירוע כדי להספיק לדבר עם כל מי שנכנס כמה מילים, לזהות למי יש את הפוטנציאל הנטוורקי הכי טוב (אין לי מושג איך עושים את זה, צריך לזהות מי מגיע בשביל הקריירה ולא בגלל שמעניין אותו ההרצאות, הוא ירצה לעזור לך כדי שתוכל אתה לעזור לו), ולרקום קשרים עם אותם פוטנציאליים.
הייתי פעם בהרצאה שחשבתי שתעניין אותי ובסוף התברר לי שלא, והיה שם מישהו שנכנס בשיחה עם כל האנשים בהרצאה, ובסוף השיחה חילק כרטיס ביקור שהוא מלמד כישורי "סמול טוק" (כנראה השפת תכנות), אני חייב לציין שהרעיון מרשים, בפועל אני באופן אישי הרגשתי מהשאלות שנועדו להכניס את האנשים לשיחה איתו היו מניפולטיביות. "על מה ההרצאה?" (כאילו לא קראת את הפרוספקט לפני שהגעת לפה?) וזה עוד לפני שקיבלתי את הכרטיס ביקור.
לא יודעת נשמע לי מגוחך לחשוב שמישהי תמצא ככה עבודה..בול!
נטוורקינג - זה יצירת רשת קשרים חברתית-עסקית
זה יכול להיות עם המגייסות
אבל (ובעיקר, מנסיון...) קשרים עם אנשים אחרים באותו תחום שלך
פשוט תציגי את עצמך אחת לשניה, תשאלי אם מגייסים
ככה יוצרים קשרים שבע"ה יעזרו להמשך
זה פשוט להיות מאד חברותיים, להתעניין בשניה ולהציג את עצמך
צריך לחוות את זה פעם אחת כדי להבין במה מדובר וכמה שזה כח חזק...
למה מגוחך? כנראה את לא מכירה את העולם הזה ולא התנסית בו...לא יודעת נשמע לי מגוחך לחשוב שמישהי תמצא ככה עבודה..
השוק היום ככ קשוח ועל כל משרה ככ הרבה קופצים - זה לא שבאמת מחפשים בנרות את מי לגיס כן..
ואם משרה מתפרסמת אצלינו אני יציע קודם כל למשפחה\ שכנות וכו ולא לאלמונית מאיזה כנס נחמדה וחביבה ובעלת חוש ליצירת קשרים ככל שתהא..
נטרווקינג זה בעיני קודם כל למצוא מי שמכיר אותך בסביבה שלך שיכול לעזור ולהזכיר את עצמך..
אם את חברה בעובדות כהלכה, שימי לב שיש אחת שפרסמה שהיא תעשה וובינר על "אומנות הנטוורקינג".איך עובד נטוורקינג במקומות כאלה?
ניגשים למגייסות ומציגים תצמך?
אני עמוק מאד בעולם הזהלמה מגוחך? כנראה את לא מכירה את העולם הזה ולא התנסית בו...
מי שמכיר וחווה על בשרו יודע שיש הרבה מן האמת בזה
וזה שהשוק קשוח - נכון! צריך תפילות למצוא עבודה
אבל זה ממש לא סותר את הנטוורקינג וכמה שהוא יעיל (שוב, צריך "לגעת" בזה כדי להרגיש...)
ולגבי משרה שיש לי, ברור שאני קודם מציעה לקרובים אלי,
אבל אם אין לי מישהו בסביבה שמתאים לתפקיד?
ודרך אגב, אותה אחת שיצרה איתך קשר באיפשהו היא גם נהיית חלק ממעגל הקרובים שלך...
ואולי את תהיי השליחה הטובה שלה
אף אחד לא אמר שתצליחי לבחון מידת התאמה של מישהי לתפקידאני עמוק מאד בעולם הזה
ועדין - מגוחך לחשוב שאני יכולה להבין מידת התאמה של אלמונית , יש היום כזו הצפה של מחפשות בסביבה אז נו שמישהי מהן לא תתאים אבל מישהי מהכנס כן.. (שממש אפשר למדוד רמת מקצועיות ככה..)
בקצור - חד משמעית לא להגיע עם ציפיות בכיוון..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים