- הוסף לסימניות
מדויק, זה מה שעשיתי אצלי בבית, זה עובד מדהים.זו התשובה לדעתי לשאלה איך מחנכים - כל אחד מההורים אמור לחנך שיקומו לבן\ת הזוג.
אגב השבוע במרווה לצמא יש על זה כתבה מאוד יפה.
מדויק, זה מה שעשיתי אצלי בבית, זה עובד מדהים.זו התשובה לדעתי לשאלה איך מחנכים - כל אחד מההורים אמור לחנך שיקומו לבן\ת הזוג.
התחלתי לקום בערך בגיל 12, רק כשנכנסים לבית (ובדיוק אני יושבת) וקימה עדינה, לא איזה מופע וטקס רשמי ומופגן.מעניין באיזה גיל הוא התחיל לקום..
ובלי קשר צריך לקום בפני כל אדם מבוגר מעל גיל 70
זה לא יעבוד בשמים.אבל אבא שלי כבר יודע ויש לו את הניואנסים להבין שזה וזה אמור להיות בדיחה או עקיצה וכדו'
אם זו הסיבה, אז גם הם יכולים לקרוא לשם בשם הפרטי, ולשבת במקום שלכם,אני לא מחנכת ככה את הילדים
כי אני וגם בעלי בטבע אנשים שלא אוהבים כבוד
וזה לא מוסיף לנו כאלה הצגות
ממש נכון!!!!לדעתי זו לא הקימה, כמו ההתייחסות לזה שההורים נכנסו לבית/חדר.
לא מחנכת ילד לקום, אבל כן להרים ראש מהספר/משחק/מחשב, ולהגיד יפה שלום...
לא מבינה בזה ולא מכירה אישית חינוך כזה אז שיערתי גיללחנך ילד בגיל 4 לקום להורים?? זה נראה לי קפיצה
קודם שהילד יהיה ממושמע
מה עם יישום שם הניק?אתה צודק, רק כוונתי שהיום יותר נכון להתמקד בכיבוד ולא במורא.
בלת"קממש ממש לא
הקשר צריך להיות חם ואוהב, ולא מורא, וזה לא סותר את הכבוד, ככה נכון לחנך בדור 2025, וזה לכתחילה לגמרי.
[אני דיי בהלם מהשאלה]![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חיבור*, שירן מזור-קוסמטיקאית, תם מה הוא אומר ועוד 95 משתמשים98 //