- הוסף לסימניות
ולמה זה סותר ?וואו איזה דוגמה טובה הבאת,
כי לאבא ואמא אנחנו רוצים גם כבוד אבל גם אהבה וקירבה, בשונה מס"ת.
לא הקימה הופך את זה לכבוד טקסי אלא מה אני חש כלפי זה
לרבנים גם קמים, וגם מהם רוצים אהבה וקירבה
ולמה זה סותר ?וואו איזה דוגמה טובה הבאת,
כי לאבא ואמא אנחנו רוצים גם כבוד אבל גם אהבה וקירבה, בשונה מס"ת.
נו ועל זה אמרו כבר שהוא צריך למחול באמת ולא "מסתמא הוא מוחל"בבקשה לא להכניס לי מילים שלא כתבתי,
התכוונתי לנושא של מחילה, שהורה שמוחל על כבודו ולכן לא נוהגים היום לקום לכבודם.
סליחה!בבקשה לא להכניס לי מילים שלא כתבתי,
התכוונתי לנושא של מחילה, שהורה שמוחל על כבודו ולכן לא נוהגים היום לקום לכבודם.
רגש יראה ורגש אהבה סותרים אחד לשני,ולמה זה סותר ?
לא הקימה הופך את זה לכבוד טקסי אלא מה אני חש כלפי זה
לרבנים גם קמים, וגם מהם רוצים אהבה וקירבה
ממש לא נכוןרגש יראה ורגש אהבה סותרים אחד לשני,
זו מציאות,
והדוגמה של רבנים זו באמת דומה לס"ת שם יש רק יראה ולא אהבה.
בשונה מס"ת.
אגב, גם לס"ת זה כבוד מתוך אהבה ולא מתוך יראה, שהרי כל פעם שהס"ת עובר ליד אנשים, הם מנשקים אותווהדוגמה של רבנים זו באמת דומה לס"ת שם יש רק יראה ולא אהבה.
אויש.... חבל שאתה חושב כך - זה ממש לא נכון...רגש יראה ורגש אהבה סותרים אחד לשני,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חיבור*, שירן מזור-קוסמטיקאית, תם מה הוא אומר ועוד 95 משתמשים98 //