אסטרטגיה כובשת
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1574076:אגב, בקשר לקליפ ה"טעימות"
הוא לא כ"כ אמין
יש כאן כ-10 אנשים בחרו אותם, אבל איפה העשר של כל חברה אחרת??
ואם באמת כולם מרוצים, איך הוא נותן למי שרוצה ככה צלחת שלמה של עוגיות? כ"כ נדבן??
אבל היה חמוד לראות
נכתב ע"י פשוט;1574088:קליפ חמוד
אולי נאכל אותם לפני פסח.
אצלינו פסח= פה סגור. לא מכיניסים לפה כל דבר"
כל אחד והנהגותיו הוא.
אבל אני לא מבינה את אלה שקונים ביגלה או אטריות או שקדי מרק כשר לפסח,
כולה שבוע אחד ,
לא יקרה כלום אם לא נאכל.
היינו השבוע ברמי לוי, אפילו העובד הערבי אמר לנו :
"אני לא מבין אותם(אלה שלקחו מקרונים כשר לפסח)
דבר אחד אסור לכם -לחם.
לי קורה הרבה פעמים שאוכל רק פרות וירקות... מה יש??"
וכל המחמיר תבוא עליו ברכה.
נכתב ע"י שולה;1574136:אני חושבת משהו אחר.
אין שום ספק שמי שנוהג לאכול את כל הדברים האלו בפסח - מותר לו וזה כשר ומהודר בתכלית ההידור.
אבל בקצב הזה, שכל יום יש מוצר 'חמצי מובהק' אחר תחת הכשר מהודר לפסח - אז מה ישאר לנו מיוחד לפסח? בסוכות אוכלים בסוכה, בשבועות לומדים וכו' ובפסח?! מנקים קצת קודם וזהו... ההמשך הופך להיות כמו כל שבת רגילה. וחבל.
נכתב ע"י שולה;1574136:אני חושבת משהו אחר.
אין שום ספק שמי שנוהג לאכול את כל הדברים האלו בפסח - מותר לו וזה כשר ומהודר בתכלית ההידור.
אבל בקצב הזה, שכל יום יש מוצר 'חמצי מובהק' אחר תחת הכשר מהודר לפסח - אז מה ישאר לנו מיוחד לפסח? בסוכות אוכלים בסוכה, בשבועות לומדים וכו' ובפסח?! מנקים קצת קודם וזהו... ההמשך הופך להיות כמו כל שבת רגילה. וחבל.
נכתב ע"י sara100;1574526:ומה דעתכם לדון לכף זכות????
אנחנו לא אוכלים כמעט כלום בפסח, אבל אני מורידה מהמדפים שטוחים כשר לפסח, שקדי מרק כשר לפסח (הטבעות של אסם-מעדן!) עוגיות וכדו....
ולמה????
התשובה בלבן:יש לי בת רגישה לגלוטן, אנחנו קונים עכשיו לכל השנה....!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים