הבנק יכול לתת עד 50% ממחיר החוזהקניתי דירה לפני כמה שנים בחוזה של 90/10 וכעת אני רוצה לקחת הלוואות גישור לצורך השלמת הרכישה [זה לא דירה למגורים אז אני יכול לקחת רק 50%]
הדירה בזמן החוזה עלתה 1 מיליון וכעת השווי שלה 1.5 מיליון
כמה הבנק יתן לי 500 אלף או 750 ?
נראה לי שהוא התכוון להלוואה להשלים את הרכישה...באופן כללי.
אחוזי המימון בהלוואת גישור הם לפי ערך הדירה.
צודק ,משום מה הבנתי שהוא מדבר על אחד מהנכסים שלו הקיימים .נראה לי שהוא התכוון להלוואה להשלים את הרכישה...
יש הרבה פתרונות מימון שיעזרו לךקניתי דירה לפני כמה שנים בחוזה של 90/10 וכעת אני רוצה לקחת הלוואות גישור לצורך השלמת הרכישה [זה לא דירה למגורים אז אני יכול לקחת רק 50%]
אם בזמן הרכישה הוא אמר לעורך דין שזה דירה להשקעה לא יעזור עכשיו להגיד שזה חליפיהלואת גישור ניתן לקחת על הקיים ועל הנרכש .
על הקיים ניתן לקחת עד 50 אחוז מהשווי העכשווי [כולל המשכנתא הקיימת על הנכס ]
על הנרכש עד50 אחוז משווי חוזה (דירה שניה) [או עד 70 אחוז אם דווח כחליפי]
האם אתם מתכוונים למכור את הנכס הראשון ?הגישור הוא זמני...
טעיתיאם בזמן הרכישה הוא אמר לעורך דין שזה דירה להשקעה לא יעזור עכשיו להגיד שזה חליפי
לגופו של עניין אתה עכשיו יכול להוציא על 500 ואחכ לעשות מיחזור לבנק אחר ואז הוא יביא לך 50 אחוז לפי הערך הנוכחי דהיינו 750
בלי להיכנס לגופו של עניין ספציפי, אבל זה לא נכון שזה לא יעזוראם בזמן הרכישה הוא אמר לעורך דין שזה דירה להשקעה לא יעזור עכשיו להגיד שזה חליפי
אני אשמח לדעת מה בסוף עשית ?קניתי דירה לפני כמה שנים בחוזה של 90/10 וכעת אני רוצה לקחת הלוואות גישור לצורך השלמת הרכישה [זה לא דירה למגורים אז אני יכול לקחת רק 50%]
לא. עד 50 אחוזאם אני רוצה לקנות דירה ועדיין לא מכרתי את שלי (ללא משכנתא) האם הבנק ייתן לי הלוואת גישור של 100 % עד שאמכור?
אפשר לקחת גם על הנרכשלא. עד 50 אחוז
כלומר על הדירה שלי?אפשר לקחת גם על הנרכש
אפשר לקחת גם על הקיים וגם על הנרכש ואפשר להגיע ל 100% כמובן תלוי בשווי של הדירה הקיימת ושל הדירה הנרכשת.כלומר על הדירה שלי?
אז , זה כן אפשרי לקחת מימון של 100 ?
הבנתי שהריביות גבוהות מאוד מאוד?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //