נכתב ע"י sari93;1571730:גם אני ניקיתי אתמול לראשונה את המקפיא של מקרר שארפ.
יש אפשרות לפרק את התחתית של המקפיא?
ואם לא מה עושים עם החריצים מקדימה שמלאים בפנים פירורים????
נכתב ע"י פרוזה;1571745:ועוד שאלה. יש סיכוי להפריד את הזכוכית מהפלסטיק במדפים? מה עושים עם פרורים שמצטברים בחיבור שבים הפלסטיק למדף? אין הרבה אבל בכל זאת, הייתי רגילה לאמקור שמתפרק לגורמים.
כשאת שוטפת את זה (אני עושה את כל החלקים כמובן באמבטיה)נכתב ע"י פרוזה;1571745:ועוד שאלה. יש סיכוי להפריד את הזכוכית מהפלסטיק במדפים? מה עושים עם פרורים שמצטברים בחיבור שבים הפלסטיק למדף? אין הרבה אבל בכל זאת, הייתי רגילה לאמקור שמתפרק לגורמים.
נכתב ע"י sari93;1571730:גם אני ניקיתי אתמול לראשונה את המקפיא של מקרר שארפ.
יש אפשרות לפרק את התחתית של המקפיא?
נכתב ע"י נחמי ווייס;1572213:משחילים פנימיה מגבון לח דרך החור הראשון ומעבירים אותו בלאה עם סכין, ובחור האחרון שולפים החוצה, הוא יוצא עם הפרורים והשומשומים וכד'. לפעמים יש צורך לעבור כמה פעמים, זה די בקלות, ובטוח יותר מהקש עם השואב אבק (מנסיון)
בהצלחה.
ודרך אגב, בקשר למדף מעל מגירות הירקות,במקררים שיש שני מגירות, יש גם אפשרות להוציא? ניסיתי כמה פעמים ולא הלך לי.
מנסיון- שווה לפרק את הברגים ולא רק לדחוף קיסם/ מגבון/ שואב וכו'..., בשנים הראשונות לא פרקתי, ואח"כ כשהתחלתי לפרק ראיתי את ההבדל...נכתב ע"י פרוזה;1572249:כן יש לי שתי מגירות ויצא לי בסוף. לחצתי בסוף הפלסטיק ופתאום זה יצא בקלות. תודה לעוזרים. אגב לפרק מהזכוכית לא הצלחתי. הרוב ירד אבל נשאר טיפה. איפה יש ברגים בדיוק?
נכתב ע"י sari93;1571730:יש אפשרות לפרק את התחתית של המקפיא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים