- הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות ללוח איור דיגיטלי למתחילים, לא מחפשת הכי זול, אבל שיהיה משהו טוב.
כולל עט? (אם היא לא רוצה אז אני אשמח לקבל פרטים, שאאני לא אגנוב להאם את מחפשת לוח מסך את יכולה לפנות אלי בפרטי
shanisdi שטרודל גימייל
ברור שכולל עטכולל עט? (אם היא לא רוצה אז אני אשמח לקבל פרטים, שאאני לא אגנוב לה)
כתבתי לך במייל, אין לנו אפשרות להודעה פרטית כי אין לנו פרימיום...ברור שכולל עט
אני מתכוונת ללוחות חדשים - לא יד שניה
אתן לכם פרטים בפרטי
יש לך אולי המלצה לחנות בארץ, או למוצר של חברה מסוימת שיש אפשרות לקנות אותו גם בארץ?ברור שאני מרוצה מהלוח שלי
הגזמת הוא אלוף!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אני רואה שהמוצר לא זמין אבל כדאי לך לקנות מאלי אקספרס כי זה מסך גדול ושווה ולא במחיר מופקע בכלל![]()
US $799.0 |HUION GT 220 V2 21.5 אינץ עט תצוגה דיגיטלי גרפיקה ציור Tablet צג IPS HD עט Tablet צג 8192 רמות עם מתנות|tablet monitor|graphic tabletgraphics tablet monitor - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני קניתי מהמוכר הזה שלוש מסכים בשבילי ובשביל עוד שתיים וכולם מרוצים!!!!
ממליצה ממש!
וגם החברה נקראת מצוינת....
בכזה מחיר על כזה איכות - לא ידוע לי....יש לך אולי המלצה לחנות בארץ, או למוצר של חברה מסוימת שיש אפשרות לקנות אותו גם בארץ?
לא הבנתי את השאלה....אגב.
אשמח שתסבירו לי על הלוח ועל איך שהוא עובד, תודה.
כן רשמתי שהוא לא זמין, אבל המוכר הזה נותן לוחות חלופיים של אותה חברה ואנשים מרוצים...הי! מה שנתת של אלי אקספרס, אז כתוב שם שהוא לא זמין.
www.prog.co.il
תודה.לא הבנתי את השאלה....
כן רשמתי שהוא לא זמין, אבל המוכר הזה נותן לוחות חלופיים של אותה חברה ואנשים מרוצים...
דרך אגב
ראיתי פה מזמן באיזה אשכול
הסבר מפורט על איכויות של המסכים
שם הוא מסביר שhuion מצוין ממש![]()
שו"ת עטי תצוגה (עטים דיגיטליים) לבורים ועמי הארץ
כאן יש סקירת לוחות מומלצות מחברות שונות, שאלות ותשובות, חוויות משתמשים וביקורות בנושא עטי תצוגה. עטי תצוגה הינם עטים דיגיטליים המיועדים בעיקר למאיירים. יש ארבעה אמצעים שונים לציור דיגיטלי: עט, לוח גרפי, עט תצוגה ו - All-in-one. כדי לדעת עוד אודות הסוגים השונים, ההבדלים ביניהם, ומדוע מומלץ...www.prog.co.il
ובאלי אקספרס יש עוד המווווון מסכים שלhuion
מומלץ ממש
אה אוקיתודה.
התכוונתי שאני רוצה שיסבירו לי איך הוא עובד.
כי אני בתחילה התכוונתי לקנות לוח כזה קטן.
אז אני לא כל כך יודעת. בא עם תוכנה? איך מחברים למחשב ועוד...
וואו!אה אוקי
אז מחברים למחשב עם כבלים שמגיעים ביחד עם המסך
עכשיו
יש מסך שחור
שבו מציירים על המסך ורואים במחשב
ויש מסך תצוגה שגם מתחבר למחשב אבל מציירים בו ורואים בו.
ואז צריך להתקין דרייבר (לי הגיע בדיסק)
הדרייבר מזהה את העט ואת הלחץ שלו
ואז משתמשים באיזה תוכנה שבא לך
פוטושופ, מנגה....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים