www.prog.co.il
תודה אין מיליםפה יש המלצה של מישהו מחברי הפורום, שעבדו בעבר בחברת מדפסות מובילה בשם "אפסון" (חברה ישראלית שמוכרת בעיקר מדפסות תעשייתיות, ולאחרונה שדרגה את המודל למדפסת בייתית עם חסכון מטורף בדיו, אין יותר טונרים, יש רק בקבוקנים למילוי דיו, החסרון הקטן שזה הזרקת דיו ולא לייזר, אבל זה מהיר יחסית, ומציג צבעים הרבה יותר אמתיים, ואין הבדל בין הדפסת צבעוני לשחו"ל, צריך להתרגל לעובדה שרק הנייר זה הסיפור היקר...).
הם ביררו מול מנהל מעבדת התיקונים איזה דגמים הכי מומלצים ולא רואים מעבדה...
זה התוצאה:
![]()
על איזו מדפסת מומלץ?(שימוש ביתי)
תקופה קצת עמוסה...רק בלילות יש לי זמן ואז אנשים (סטנדרטים) ישנים... אני אשלח לו מייל בעז"ה ואעדכן אתכם. אפשר בינתיים לראות באתר שלהם את הכיוון של המכשירים. https://www.epson.co.il/for-home/ecotank (מותר להעלות לינקים כאלה או שזה נחשב פרסום? :confused:)www.prog.co.il
מחירים כאן:
![]()
מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson EcoTank L3156 אפסון - זאפ השוואת מחירים
EcoTank L3156 אפסון החל מ - 899₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson EcoTank L3156 אפסון, מידע על חנויות קרובות, 9 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
יכול לעזור לך,שלום לכולם
אני מחפש המלצות על מדפסת A3 צבעוני
אני מבין שבפורמט ביתי קיים רק הזרקת דיו
יש למשהו המלצה מה עדיף
ברדר או אפסון (או משהו אחר שאני לא יודע)
אשמח גם לדגם
והאם יש למשהו המלצה על אפסון L15180
תודה רבה
כמה אתה מדפיסה? ולאיזה שימושים?אני בדרך לקנות מדפסת ואשמח
להמלצות ומחירים
צבעוני ושחור לבן טובה
ולא מאוד יקרה כולל הדיו
וחנויות זולות למדפסת
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים