ניק 138822
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אזור 4.7
אולי אפילו פחות
אולי אפילו פחות
אז אם נתנו לי 5 במחזור פנימי כדאי להתמקחאזור 4.7
אולי אפילו פחות
בקל"צ או במל"צ?אז אם נתנו לי 5 במחזור פנימי כדאי להתמקח
במל"צבקל"צ או במל"צ?
בגדול, במחזורים פנימיים זה עובד אחרת לגמרי ולכאורה זה לא קשור לסוף שנה
אבל ללא כל קשר אתה יכול להביא הצעה מבנק אחר ולהוריד את הריביות
מול איזה סניף התנהלת?בגדול כמו שאמרתי
עם הצעה מבנק אחר ניתן להוריד את הרבית במעט
קשה לדעת עד כמה
זה גם תלוי כמובן בעיקר בנתוני האשראי שלך
על פניו זה ממש יקר אא"כ יש בעיות מסוימות בנכס/דירוג אשראיקבועה לא צמודה 725,000 ש"ח ל-28 שנים ריבית 5.15
משתנה כל שנתיים אג"ח, 353,000 ל-26 שנים ריבית 5.41
אין בעיות בנכס, דירוג אשראי סביר {608 נק'} בנק מזרחי, אני רוצה להוציא אח''כ עוד הלואה לשיפוץ, שבבנקים אחרים יותר קשר...על פניו זה ממש יקר אא"כ יש בעיות מסוימות בנכס/דירוג אשראי
איזה בנק זה?
בכל אופן, אם אתה ממחזר את הקבועה ואין לך חלק במשכנתא שלא שווה לך למחזר אותו למה שלא תעשה מחזור חיצוני ותקבל ריביות יותר טובות?
אם ככה אתה צריך פחות להסתכל על הריביות של התקופה הקצרה הזאתאין בעיות בנכס, דירוג אשראי סביר {608 נק'} בנק מזרחי, אני רוצה להוציא אח''כ עוד הלואה לשיפוץ, שבבנקים אחרים יותר קשר...
מה הריביות שצריך להיות?
תודה רבה, מודה לך מאוד, אך שאלת עם הארץ, האם אחרי שאני עושה את המיחזור הפנימי, אוכל לעשות אח''כ מיחזור חיצוני על שניהם? לא יהיה קנס גדול וכדו'?אם ככה אתה צריך פחות להסתכל על הריביות של התקופה הקצרה הזאת
תעשה מחזור פנימי בכמה שתצליח + שיפוצים ולאחר מכן תעשה מחזור חיצוני של שניהם יחד לבנק אחר
קח בחשבון שב-15 לפברואר הולך להיות קפיצה משמעותית במדד כך ששווה לך להזדרז עם המחזור הפנימי
תוכלתודה רבה, מודה לך מאוד, אך שאלת עם הארץ, האם אחרי שאני עושה את המיחזור הפנימי, אוכל לעשות אח''כ מיחזור חיצוני על שניהם? לא יהיה קנס גדול וכדו'?
צריך לבדוק טוב!תוכל
כנראה תעלה. אבל מה התוספת לעוגן?משתנה צמוד כל שנה, השינוי בחודש הבא מה הצפי לירידה או עלייה?
1.85כנראה תעלה. אבל מה התוספת לעוגן?
איזה בנק?1.85
לך על מיחזור חיצוני. טפחות לא מתאמצים מספיק בתקופה הזאתבוקר טוב
אשמח לעזרת המומחים, יש לי משכנתא ע''ס 1.125 מ' שחלק גדול ממנו היה צמוד והתייקרה על אף כל התשלומים ששילמתי בשנתיים האחרונים...
קיבלתי הצעה למיחזור פנימי כדלהלן:
קבועה לא צמודה 725,000 ש"ח ל-28 שנים ריבית 5.15
משתנה כל שנתיים אג"ח, 353,000 ל-26 שנים ריבית 5.41
חלק הפריים נשאר כפי שהיה
מה דעתכם לזה? האם כדאי לעשותו או עדיף לקחת יועץ שיתן הצעות זולות יותר?
מחכה לעזרתכם בדחיפות
בתודה מראש
לגבי שיפוצים , תתפלא לשמוע שיש בנקים שמקלים יותר מטפחותאין בעיות בנכס, דירוג אשראי סביר {608 נק'} בנק מזרחי, אני רוצה להוציא אח''כ עוד הלואה לשיפוץ, שבבנקים אחרים יותר קשר...
מה הריביות שצריך להיות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים