השם אוהב אותי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אודה על המלצות מניסיון על מקום מיקצועי ללימוד נגרות שיוצאים משם ממש נגרים...עם ידע רחב וניסיון מעשי
תודה רבה
תודה רבה
תגיד מצאת משהו???אודה על המלצות מניסיון על מקום מיקצועי ללימוד נגרות שיוצאים משם ממש נגרים...עם ידע רחב וניסיון מעשי
תודה רבה
אני מניח שבעל מקצוע יהיה מוכל להכשיר על חשבונו עובד אם זה יהיה מחויב לו לכמה שניםאני מציע במקום לשלם על לימודים לקבל עליהם כסף...
לפנות לנגריות ולהציע להם להיות שוליית נגר לתקופה אפילו בתשלום נמוך, להגיד לו מראש שזה לתקופה קצרה של כמה חודשים.
מסכים, אני גם לא חושב שיש מסלול לימודים כזה שמשלב גם תיאוריה וגם פרקטיקה ברמה גבוהה בזמן קצר יחסית של חודשים בודדים.אני מציע במקום לשלם על לימודים לקבל עליהם כסף...
לפנות לנגריות ולהציע להם להיות שוליית נגר לתקופה אפילו בתשלום נמוך, להגיד לו מראש שזה לתקופה קצרה של כמה חודשים.
הוא לא צריך "להכשיר" זה לא מקצוע שבו יש המון לימוד, בסה"כ הוא צריך עוזר, והעוזר לומד תוך כדי פטנטים קטנים ומועילים. כנלענ"ד.אני מניח שבעל מקצוע יהיה מוכל להכשיר על חשבונו עובד אם זה יהיה מחויב לו לכמה שנים
לא ללמוד את העבודה ואז ללכת למתחרה
rusticdavid.com
www.mesa-workspace.com
שוב אבקש ממך ליצור איתי קשר בנושא אחר שכתבת זה מאוד חשוב לי כתובת המייל שלי היאמסכים, אני גם לא חושב שיש מסלול לימודים כזה שמשלב גם תיאוריה וגם פרקטיקה ברמה גבוהה בזמן קצר יחסית של חודשים בודדים.
לכן האפשרות היחידה לענ"ד היא להיות שוליית נגר לתקופה, רק שבתקופה של כמה חודשים לא יוצאים "ממש נגרים...עם ידע רחב וניסיון מעשי". לכן כדאי לעבוד כמה שנים כשכיר בתחום, ואחרי שבאמת מצטבר הרבה ידע ונסיון מעשי אפשר לפרוש לעסק עצמאי.
אא"כ מדובר על נישה מאוד ספציפית בנגרות.
ספיציפית בנגרות (מטבחים) ממש לא נכון.הוא לא צריך "להכשיר" זה לא מקצוע שבו יש המון לימוד, בסה"כ הוא צריך עוזר, והעוזר לומד תוך כדי פטנטים קטנים ומועילים. כנלענ"ד.
המנגנונים זה החלק הכי פשוט.סח לי נגר שכיום עם כל מנגנוני הצירים והקלאפות המורכבים צריך להיות דוקטור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים