התייעצות המלצות על מפיץ ריח חשמלי

• הוסף לסימניות
ראיתי את חברת miyo-scent.com שעל פניו נראה שיש להם מוצר מעולה ומבחר ריחות

אבל לא מצאתי מספיק המלצות

פעם ראשונה שאני רוצה לקנות כזה מוצר

מחפש משהו עם ריח טוב ולא מחניק שעובד לבד בלי צורך ללחוץ להפעלה על כל פעם

• הוסף לסימניות
למיוסנט יש באמת מפיצי ריח וריחות טובים,
עם זאת, יש אצלם לעתים בעיות במכשירים + שירות לקוחות לוקה בחסר,(אפשר לרכוש את המוצרים שלהם גם בנקודות מכירה ואז כמדומני האחריות היא מטעם החנות ולא החברה),
יש עוד הרבה מקומות שניתן לרכוש מפיצים וריחות מעולים ממש,
אישית הייתי קונה מכשיר בעלי אקספרס, ניתן לקנות שם בדיוק את אותם מכשירים הנמכרים במיוסנט ובשאר האתרים,
רק במחיר זול משמעותית מאוד, ורק את תמציות הריח הייתי קונה פה,
מבחינת המכשירים, יש בגדול 2 סוגים, אולטרסוני ורגיל(פיזור קר/אוויר יבש וכדו')
האולטרסוני (מכשיר שעובד על רטט על קולי שגורם לחומר להתפרק ולהתפזר באוויר) שקט יותר, אבל עובד על שמן מדולל במים/אלכוהול, כך שהריח פחות מרוכז, וגם בפילטרים של המכשירים האולטרסוניים מתרחשות סתימות לעתים קרובות,
הרגיל (שיטה אחרת של פירוק הנוזל לחלקיקים קטנים והפיכתם לאוויר) עובד על 100 אחוז שמן (כמובן אין 100 אחוז באמת, אחרת הנוזל לא היה הופך לאדים, אבל תמצית השמן מרוכזת מאוד ולא מדוללת) ולכן בדר"כ הריח יהיה מרוכז יותר (חשוב לקנות תמציות איכותיות) ועם פחות בעיות, מאידך הוא רועש מעט יותר,
יש גם דיפיוזרים (עובדים על מים עם שמן) כדוגמת המכשיר של ללין, החסרון העיקרי בהם הוא שהמכשיר מוציא סילון ריח למשך כמה שעות ברצף ולא ניתן לתזמן עוצמה שעות וימים,

• הוסף לסימניות
עם זאת, יש אצלם לעתים בעיות במכשירים + שירות לקוחות לוקה בחסר,(אפשר לרכוש את המוצרים שלהם גם בנקודות מכירה ואז כמדומני האחריות היא מטעם החנות ולא החברה),
אישית הייתי קונה מכשיר בעלי אקספרס, ניתן לקנות שם בדיוק את אותם מכשירים הנמכרים במיוסנט ובשאר האתרים,
האולטרסוני (מכשיר שעובד על רטט על קולי שגורם לחומר להתפרק ולהתפזר באוויר) שקט יותר, אבל עובד על שמן מדולל במים/אלכוהול, כך שהריח פחות מרוכז, וגם בפילטרים של המכשירים האולטרסוניים מתרחשות סתימות לעתים קרובות,
הרגיל (שיטה אחרת של פירוק הנוזל לחלקיקים קטנים והפיכתם לאוויר) עובד על 100 אחוז שמן (כמובן אין 100 אחוז באמת, אחרת הנוזל לא היה הופך לאדים, אבל תמצית השמן מרוכזת מאוד ולא מדוללת) ולכן בדר"כ הריח יהיה מרוכז יותר (חשוב לקנות תמציות איכותיות) ועם פחות בעיות, מאידך הוא רועש מעט יותר,
יש גם דיפיוזרים (עובדים על מים עם שמן) כדוגמת המכשיר של ללין, החסרון העיקרי בהם הוא שהמכשיר מוציא סילון ריח למשך כמה שעות ברצף ולא ניתן לתזמן עוצמה שעות וימים,
וואו
תודה על ההסבר המפורט
אז למעשה מה מומלץ?
יש לך קישור למכשיר טוב?
אני לא יודע מה להזמין

• הוסף לסימניות
איך באמת מחליפים פילטר במכשיר אולטרסוני?

• הוסף לסימניות
איך באמת מחליפים פילטר במכשיר אולטרסוני?
אם יש לך מכשיר של מיוסנט אפשר לרכוש דרכם (בתןך טווח האחריות זה אמור להיות בחינם) חלק חילוף, קל מאוד להחלפה,
באחרים לא ניסיתי, יתכן שהחלק שלהם יתאים.

• הוסף לסימניות
אם יש לך מכשיר של מיוסנט אפשר לרכוש דרכם (בתןך טווח האחריות זה אמור להיות בחינם) חלק חילוף, קל מאוד להחלפה,
באחרים לא ניסיתי, יתכן שהחלק שלהם יתאים.

יש לי כזה

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את המכשיר, אבל אתה בטוח שהוא אולטרסוני?
ניסית לנקות עם אלכוהול? (צריך לשים אלכוהול במיכל ולתת לזה כמה דקות)

• הוסף לסימניות
וואו
תודה על ההסבר המפורט
אז למעשה מה מומלץ?
יש לך קישור למכשיר טוב?
אני לא יודע מה להזמין
המכשיר הזה:
בארץ במבצע ב375 ש"ח (כולל בקבוק שמן 200 מ"ל)
רגיל- 450 ש"ח

אותו מכשיר בדיוק בעלי: 146 ש"ח, בטח אפשר להשיג גם ביותר זול במבצעים וכו'

• הוסף לסימניות
המכשיר הזה:
בארץ 649 ש"ח (כולל תמצית שמן חצי ליטר)

בעלי: 184 ש"ח...

יש עוד הרבה מכשירים, רוב ככל המכשירים הנמכרים בארץ בסכומים גבוהים ניתן למצוא בעלי בזול, זה אותם מכשירים בדיוק,
קח בחשבון שבסופו של דבר אלו מכשירים סיניים ויתכנו תקלות, אבל עם שימוש זהיר וניקוי פעם בחודש באלכוהול זה אמור לעבוד גם לאורך זמן,
מבחינת ריחות, בכל המקומות מוכרים פחות או יותר את אותם ריחות (בתי מלון מפורסמים, חנויות אופנה, בשמי יוקרה וריחות פופולריים שונים), ניתן להעתיק ריח מאוד בקלות, מצד שני לא כולם יודעים להעתיק נכון ריח, לכן לעתים קורה שמבטיחים לך ריח של מלון x ובפועל הריח לא מי יודע מה...
(זה גם עניין של טעם כמובן, לדוגמא, מלון שרוצה לתת אווירה של יער או אוקיינוס, לא בהכרח דבר שיריח טוב בבית למרות ההילה היוקרתית...)
בדר"כ אפשר לרכוש דוגמיות ריח ולקבל אינדיקציה,
כמה דוגמאות למקומות שמוכרים ריחות טובים:
ישרוטל, (הריחות המקוריים של המלונות, יקר)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
המכשיר הזה:
בארץ במבצע ב375 ש"ח (כולל בקבוק שמן 200 מ"ל)
רגיל- 450 ש"ח

אותו מכשיר בדיוק בעלי: 146 ש"ח, בטח אפשר להשיג גם ביותר זול במבצעים וכו'
המכשירים האלו יעבדו עם הבקבוקים של מיוסנט למשל? בקבוק תואם?

• הוסף לסימניות
כן, התמציות שמן למפיץ חשמלי תואמות להנ"ל.
גם שאר החלקים, כמו פילטר של Z50 של מיוסנט, יתאים לקישור שנתת מעלה שהוא כמו Z50 של מיוסנט?
ז"א אין לי שום הבדל אם אני קונה אותו גם מבחינת תחזוקה באליאקספרס או אצלם?
הבנתי מהם שZ50 הכי מומולץ..

• הוסף לסימניות
גם שאר החלקים, כמו פילטר של Z50 של מיוסנט, יתאים לקישור שנתת מעלה שהוא כמו Z50 של מיוסנט?
ז"א אין לי שום הבדל אם אני קונה אותו גם מבחינת תחזוקה באליאקספרס או אצלם?
הבנתי מהם שZ50 הכי מומולץ..
תראה בעצמך, זה אותו מכשיר בדיוק!

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על המפיצי ריח של קרסו?
מנסה לברר לגבי איכות וכו

• הוסף לסימניות
נראה כלפי חוץ וודאי, לא יודעת מה המנגנון בפנים וכו
אם זה אותו דבר אני יכולה לקנות ולתחזק אותו בשמנים ובפילטרים של מיוסנט?
לכאורה כן, זה נראה אותו מנגנון בדיוק,
ואפשר להשתמש בו עם כל תמצית שמן לא מדוללת כולל של מיוסנט (רק לא אולטרסוני, אלא תמצית שמן למפיץ חשמלי)

• הוסף לסימניות
לכאורה כן, זה נראה אותו מנגנון בדיוק,
ואפשר להשתמש בו עם כל תמצית שמן לא מדוללת כולל של מיוסנט (רק לא אולטרסוני, אלא תמצית שמן למפיץ חשמלי)
יש לך ניסיון עם מפיצי ריח כאלה מאליאקספרס או שזה נראה לך אותו דבר בדיוק?
זה איכותי כמו המיוסנט? רוצה לוודא לפני שאני קונה..

• הוסף לסימניות
יש לך ניסיון עם מפיצי ריח כאלה מאליאקספרס או שזה נראה לך אותו דבר בדיוק?
זה איכותי כמו המיוסנט? רוצה לוודא לפני שאני קונה..
זה אותו מכשיר, מיוסנט רק הדפיסו לוגו נחמד על החזית...
כנ"ל בעוד הרבה מכשירים הנמכרים במחיר יקר מאוד בארץ.

• הוסף לסימניות
המכשיר הזה:
בארץ 649 ש"ח (כולל תמצית שמן חצי ליטר)

בעלי: 184 ש"ח...

יש עוד הרבה מכשירים, רוב ככל המכשירים הנמכרים בארץ בסכומים גבוהים ניתן למצוא בעלי בזול, זה אותם מכשירים בדיוק,
קח בחשבון שבסופו של דבר אלו מכשירים סיניים ויתכנו תקלות, אבל עם שימוש זהיר וניקוי פעם בחודש באלכוהול זה אמור לעבוד גם לאורך זמן,
מבחינת ריחות, בכל המקומות מוכרים פחות או יותר את אותם ריחות (בתי מלון מפורסמים, חנויות אופנה, בשמי יוקרה וריחות פופולריים שונים), ניתן להעתיק ריח מאוד בקלות, מצד שני לא כולם יודעים להעתיק נכון ריח, לכן לעתים קורה שמבטיחים לך ריח של מלון x ובפועל הריח לא מי יודע מה...
(זה גם עניין של טעם כמובן, לדוגמא, מלון שרוצה לתת אווירה של יער או אוקיינוס, לא בהכרח דבר שיריח טוב בבית למרות ההילה היוקרתית...)
בדר"כ אפשר לרכוש דוגמיות ריח ולקבל אינדיקציה,
כמה דוגמאות למקומות שמוכרים ריחות טובים:
ישרוטל, (הריחות המקוריים של המלונות, יקר)

וואהוו תודה על הפירוט
איזה מבין 2 המכשירים שהעלת עדיף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה