וואולמיוסנט יש באמת מפיצי ריח וריחות טובים,
עם זאת, יש אצלם לעתים בעיות במכשירים + שירות לקוחות לוקה בחסר,(אפשר לרכוש את המוצרים שלהם גם בנקודות מכירה ואז כמדומני האחריות היא מטעם החנות ולא החברה),
יש עוד הרבה מקומות שניתן לרכוש מפיצים וריחות מעולים ממש,
אישית הייתי קונה מכשיר בעלי אקספרס, ניתן לקנות שם בדיוק את אותם מכשירים הנמכרים במיוסנט ובשאר האתרים,
רק במחיר זול משמעותית מאוד, ורק את תמציות הריח הייתי קונה פה,
מבחינת המכשירים, יש בגדול 2 סוגים, אולטרסוני ורגיל(פיזור קר/אוויר יבש וכדו')
האולטרסוני (מכשיר שעובד על רטט על קולי שגורם לחומר להתפרק ולהתפזר באוויר) שקט יותר, אבל עובד על שמן מדולל במים/אלכוהול, כך שהריח פחות מרוכז, וגם בפילטרים של המכשירים האולטרסוניים מתרחשות סתימות לעתים קרובות,
הרגיל (שיטה אחרת של פירוק הנוזל לחלקיקים קטנים והפיכתם לאוויר) עובד על 100 אחוז שמן (כמובן אין 100 אחוז באמת, אחרת הנוזל לא היה הופך לאדים, אבל תמצית השמן מרוכזת מאוד ולא מדוללת) ולכן בדר"כ הריח יהיה מרוכז יותר (חשוב לקנות תמציות איכותיות) ועם פחות בעיות, מאידך הוא רועש מעט יותר,
יש גם דיפיוזרים (עובדים על מים עם שמן) כדוגמת המכשיר של ללין, החסרון העיקרי בהם הוא שהמכשיר מוציא סילון ריח למשך כמה שעות ברצף ולא ניתן לתזמן עוצמה שעות וימים,
איך באמת מחליפים פילטר במכשיר אולטרסוני?למיוסנט יש באמת מפיצי ריח וריחות טובים,
עם זאת, יש אצלם לעתים בעיות במכשירים + שירות לקוחות לוקה בחסר,(אפשר לרכוש את המוצרים שלהם גם בנקודות מכירה ואז כמדומני האחריות היא מטעם החנות ולא החברה),
יש עוד הרבה מקומות שניתן לרכוש מפיצים וריחות מעולים ממש,
אישית הייתי קונה מכשיר בעלי אקספרס, ניתן לקנות שם בדיוק את אותם מכשירים הנמכרים במיוסנט ובשאר האתרים,
רק במחיר זול משמעותית מאוד, ורק את תמציות הריח הייתי קונה פה,
מבחינת המכשירים, יש בגדול 2 סוגים, אולטרסוני ורגיל(פיזור קר/אוויר יבש וכדו')
האולטרסוני (מכשיר שעובד על רטט על קולי שגורם לחומר להתפרק ולהתפזר באוויר) שקט יותר, אבל עובד על שמן מדולל במים/אלכוהול, כך שהריח פחות מרוכז, וגם בפילטרים של המכשירים האולטרסוניים מתרחשות סתימות לעתים קרובות,
הרגיל (שיטה אחרת של פירוק הנוזל לחלקיקים קטנים והפיכתם לאוויר) עובד על 100 אחוז שמן (כמובן אין 100 אחוז באמת, אחרת הנוזל לא היה הופך לאדים, אבל תמצית השמן מרוכזת מאוד ולא מדוללת) ולכן בדר"כ הריח יהיה מרוכז יותר (חשוב לקנות תמציות איכותיות) ועם פחות בעיות, מאידך הוא רועש מעט יותר,
יש גם דיפיוזרים (עובדים על מים עם שמן) כדוגמת המכשיר של ללין, החסרון העיקרי בהם הוא שהמכשיר מוציא סילון ריח למשך כמה שעות ברצף ולא ניתן לתזמן עוצמה שעות וימים,
אם יש לך מכשיר של מיוסנט אפשר לרכוש דרכם (בתןך טווח האחריות זה אמור להיות בחינם) חלק חילוף, קל מאוד להחלפה,איך באמת מחליפים פילטר במכשיר אולטרסוני?
יש לי כזהאם יש לך מכשיר של מיוסנט אפשר לרכוש דרכם (בתןך טווח האחריות זה אמור להיות בחינם) חלק חילוף, קל מאוד להחלפה,
באחרים לא ניסיתי, יתכן שהחלק שלהם יתאים.
![]()
פילטר למערכת Q - ₪5.00
פילטר למכשיר Q קלאסימאוד קל להחלפה - נועד לרכישה רק כאשר שללנו בעיה של סוללות (מרבית הבעיות הם סוללות- חייב להיות אלקליין אכותי) ניתן להוסיף מקסימום 4 יח' לעגלהwww.miyo-scent.com
![]()
פילטר למערכת סופר Q - ₪5.00
פילטר חלופי למערכת סופר קיו -המוצר בסבסוד, ניתן לרכוש עד 5 בעגלה. ניתן להימנע מדמי המשלוח בסל של מעל 199 שח. כמו כן, ברכישה של צמד קפסולות של סופר קיו - מקבלים פילטר מתנה עם המשלוח.שימו לב: מומלץ להשתמש בחשמל ולא בסוללות על מנת לשמור על הפילטר תקין לאורך זמן.יש להחליף סוללות אחת לחודש.www.miyo-scent.com
אני לא מכיר את המכשיר, אבל אתה בטוח שהוא אולטרסוני?יש לי כזה
![]()
160 ml wasserloser Duftdiffusor Bluetooth Wandmontierte Duftmaschine Intelligenter Duftdiffusor für ätherische Öle Hotel Home - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
המכשיר הזה:וואו
תודה על ההסבר המפורט
אז למעשה מה מומלץ?
יש לך קישור למכשיר טוב?
אני לא יודע מה להזמין
atmosfera770.co.il
www.aromaray.co.il
המכשירים האלו יעבדו עם הבקבוקים של מיוסנט למשל? בקבוק תואם?המכשיר הזה:
בארץ במבצע ב375 ש"ח (כולל בקבוק שמן 200 מ"ל)
רגיל- 450 ש"ח
![]()
מפיץ ריח Z50 - ₪450.00
מפיץ ריח חשמלי Z50 מבית MiYo Scentמפיץ ריח חשמלי מתקדם במיוחד שעובד עב שמן טהור ובטכנולוגיית אולטראסוניק הכוללת פיזור אדים מרוכזים ועוצמתיים באמצעות משאבה חשמלית חזקה המותאמת לבתים וחללים בגודל של עד 150 מר.כפתור צג דיגיטלי לכיוון תוכניות לפי ימים, עוצמות וזמנים להתאמה אישית.במארז:מפיץ ריח חשמלי...www.miyo-scent.com
אותו מכשיר בדיוק בעלי: 146 ש"ח, בטח אפשר להשיג גם ביותר זול במבצעים וכו'
![]()
Neu gestalteter kleiner Flächen-Schnüffler, elektronischer Duft, ätherisches Öl, extrem leiser Geruchsdiffusor, EU-Stecker - AliExpress 66
כן, התמציות שמן למפיץ חשמלי תואמות להנ"ל.המכשירים האלו יעבדו עם הבקבוקים של מיוסנט למשל? בקבוק תואם?
גם שאר החלקים, כמו פילטר של Z50 של מיוסנט, יתאים לקישור שנתת מעלה שהוא כמו Z50 של מיוסנט?כן, התמציות שמן למפיץ חשמלי תואמות להנ"ל.
תראה בעצמך, זה אותו מכשיר בדיוק!גם שאר החלקים, כמו פילטר של Z50 של מיוסנט, יתאים לקישור שנתת מעלה שהוא כמו Z50 של מיוסנט?
ז"א אין לי שום הבדל אם אני קונה אותו גם מבחינת תחזוקה באליאקספרס או אצלם?
הבנתי מהם שZ50 הכי מומולץ..
נראה כלפי חוץ וודאי, לא יודעת מה המנגנון בפנים וכותראה בעצמך, זה אותו מכשיר בדיוק!
לכאורה כן, זה נראה אותו מנגנון בדיוק,נראה כלפי חוץ וודאי, לא יודעת מה המנגנון בפנים וכו
אם זה אותו דבר אני יכולה לקנות ולתחזק אותו בשמנים ובפילטרים של מיוסנט?
מה זה בדיוק? מפיץ חשמלי?מישהו שמע על המפיצי ריח של קרסו?
מנסה לברר לגבי איכות וכו
יש לך ניסיון עם מפיצי ריח כאלה מאליאקספרס או שזה נראה לך אותו דבר בדיוק?לכאורה כן, זה נראה אותו מנגנון בדיוק,
ואפשר להשתמש בו עם כל תמצית שמן לא מדוללת כולל של מיוסנט (רק לא אולטרסוני, אלא תמצית שמן למפיץ חשמלי)
זה אותו מכשיר, מיוסנט רק הדפיסו לוגו נחמד על החזית...יש לך ניסיון עם מפיצי ריח כאלה מאליאקספרס או שזה נראה לך אותו דבר בדיוק?
זה איכותי כמו המיוסנט? רוצה לוודא לפני שאני קונה..
וואהוו תודה על הפירוטהמכשיר הזה:
בארץ 649 ש"ח (כולל תמצית שמן חצי ליטר)
מכשיר בישום חשמלי מקצועי דגם +B-150 עם שליטה מהנייד Bluetooth עם 100 מ''ל שמן בושם - BSCENTS בי סנטס - פתרונות בישום מתקדמים
מפיץ ריח חשמלי המתקדם בעולם מבית בי סנטס BSCENTS דגם B150 . מתאים לחללים מ 5 מ''ר עד 150 מ''ר רבועים, . עובד על טכנולוגיית אידוי תמצית שמן בושם ללא מים גז או אלכוהול, . מכוונים למכשיר מראש עוצמת ריח ושעות פעילות לפי הצורך, וניתן לכוון כל יום כיוון שונה, . שליטה על המכשיר דרך אפליקציה שליטה...b-scents.co.il
בעלי: 184 ש"ח...
![]()
Aromadiffusor für Zuhause, Lufterfrischer, Sprühgerät, Aromatherapie, Hotelduftgerät, intelligente Raumduftmaschine, App-Steuerung - AliExpress 6
יש עוד הרבה מכשירים, רוב ככל המכשירים הנמכרים בארץ בסכומים גבוהים ניתן למצוא בעלי בזול, זה אותם מכשירים בדיוק,
קח בחשבון שבסופו של דבר אלו מכשירים סיניים ויתכנו תקלות, אבל עם שימוש זהיר וניקוי פעם בחודש באלכוהול זה אמור לעבוד גם לאורך זמן,
מבחינת ריחות, בכל המקומות מוכרים פחות או יותר את אותם ריחות (בתי מלון מפורסמים, חנויות אופנה, בשמי יוקרה וריחות פופולריים שונים), ניתן להעתיק ריח מאוד בקלות, מצד שני לא כולם יודעים להעתיק נכון ריח, לכן לעתים קורה שמבטיחים לך ריח של מלון x ובפועל הריח לא מי יודע מה...
(זה גם עניין של טעם כמובן, לדוגמא, מלון שרוצה לתת אווירה של יער או אוקיינוס, לא בהכרח דבר שיריח טוב בבית למרות ההילה היוקרתית...)
בדר"כ אפשר לרכוש דוגמיות ריח ולקבל אינדיקציה,
כמה דוגמאות למקומות שמוכרים ריחות טובים:
ישרוטל, (הריחות המקוריים של המלונות, יקר)
מפיץ ריח מקלות ומילויים - ישרוטל THESHOP
מפיץ ריח מקלות ומילויים - ישרוטל THESHOPwww.theshop.isrotel.co.il
סנט קלאב - מפיצי ריח ופתרונות בישום לבית, לעסק ולרכב - Scent Club
ברוכים הבאים לסנט קלאב, אצלנו תוכלו למצוא מגוון מפיצי ריח איכותיים ביותר המשתמשים בטכנולוגיות החדישות ביותר בתחום הבישום. לעוד פרטים היכנסו >scentique.co.il
חנות
חברת BREEZAמספקת לחנויות, לחברות ולרשתות קמעונאיות פתרונות שיווק ומיתוג באמצעות מערכות חכמות לפיזור ארומה והפצת ריח. לחנות שלנו, היכנסו >>breeza.biz
מפיץ ריח חשמלי לבית ולעסק - קטלוג ענק 2026 למפיצי ריח יוקרתיים
מפיץ ריח יוקרתי של אטמוספרה מספק מיתוג ואווירה מעולם אחר, עם מערכת חכמה לפיזור ריח ממכר. המפיצי ריח מתאימים לכל עסק ובית בהתאמה אישית.atmosfera770.co.il
![]()
בית
מגוון רחב של מפיצי ריח לבית ולעסק, במחירים משתלמים כולל תחזוקה וניחוחות ייחודיים. המשלוח עלינו. הזמינו עכשיו באתר Aromaray >>www.aromaray.co.il
![]()
מפיץ ריח - מפיצי ריח יוקרתיים - ניחוח של מלון אצלכם בסלון | MiyoScent |שמן למפיצי ריח חשמליים
מפיץ ריח - מפיצי ריח יוקרתיים - ניחוח של מלון אצלכם בסלון | MiyoScent |שמן למפיצי ריח חשמלייםwww.miyo-scent.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים