התייעצות המלצות על מפיץ ריח חשמלי

• הוסף לסימניות
מישהו קנה את אחד המכשירים מעלי ואכן יכול להמליץ?

• הוסף לסימניות
מישהו קנה את אחד המכשירים מעלי ואכן יכול להמליץ?
זה מומלץ:
קצת מעצבן הכוונון, ונראות בסיסית, אבל מבחינת ביצועים- עושה את העבודה מצוין!

• הוסף לסימניות
זה מומלץ:
מה זא הכוונון?
יש לך את זה?
לאיזה בקבוקים זה מתאים?

• הוסף לסימניות
יש לי מפיץ ריח של aromaray
לטעמי הריח הכי נעים "מלון לאס וגאס"
מקום שני "מלון ברצלונה"

1742412666762.png

• הוסף לסימניות
אני אחרי הרבה נסיונות קניתי את זה לכניסה לבית של ה199
ואני ממש מרוצה
עדין מאד ואפשר לכוון את העוצמה והתדירות מה שמונע ריח חזק כזה שמרגיש שירותים

קבצים מצורפים

• קטלוג מוצרים עדכני.pdf
    14.9 MB · צפיות: 130
  • הוסף לסימניות
ביש חסד יש משהו טוב שעושה לך את העבודה!!
זה עולה בערך 50 שח'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני אחרי הרבה נסיונות קניתי את זה לכניסה לבית של ה199
ואני ממש מרוצה
עדין מאד ואפשר לכוון את העוצמה והתדירות מה שמונע ריח חזק כזה שמרגיש שירותים
זה של מיוסנט, מכשיר טוב למדי, יש קצת בעיות עם הפילטר לפעמים, אבל אפשר להחליף,
בנוסף הוא עובד על תמצית שמן מדוללת במים/אלכוהול ולא על שמן טהור.

• הוסף לסימניות
ביש חסד יש משהו טוב שעושה לך את העבודה!!
זה עולה בערך 50 שח'
בהצלחה
זה מעולה לשירותים
או למרפאות
לבית שרוצים משהו נעים ולא מבחיל לטעמי צריך ריחות עדינים

• הוסף לסימניות
הכוונון של הימים השעות והעוצמה,
כן,
לכל מילוי המבוסס על שמן טהור לא מדולל.
תודה, זה יותר מומלץ ממה שצרפת באשכול בעמוד הקודם שמקביל לZ50 של מיוסנט?
למה קנית דווקא אותו מכל מה שהצעת?

בנוסף- למיוסט יש מילויים שמבוססים על שמן טהור?

• הוסף לסימניות
למיוסנט יש באמת מפיצי ריח וריחות טובים,
עם זאת, יש אצלם לעתים בעיות במכשירים + שירות לקוחות לוקה בחסר,(אפשר לרכוש את המוצרים שלהם גם בנקודות מכירה ואז כמדומני האחריות היא מטעם החנות ולא החברה),
יש עוד הרבה מקומות שניתן לרכוש מפיצים וריחות מעולים ממש,
אישית הייתי קונה מכשיר בעלי אקספרס, ניתן לקנות שם בדיוק את אותם מכשירים הנמכרים במיוסנט ובשאר האתרים,
רק במחיר זול משמעותית מאוד, ורק את תמציות הריח הייתי קונה פה,
מבחינת המכשירים, יש בגדול 2 סוגים, אולטרסוני ורגיל(פיזור קר/אוויר יבש וכדו')
האולטרסוני (מכשיר שעובד על רטט על קולי שגורם לחומר להתפרק ולהתפזר באוויר) שקט יותר, אבל עובד על שמן מדולל במים/אלכוהול, כך שהריח פחות מרוכז, וגם בפילטרים של המכשירים האולטרסוניים מתרחשות סתימות לעתים קרובות,
הרגיל (שיטה אחרת של פירוק הנוזל לחלקיקים קטנים והפיכתם לאוויר) עובד על 100 אחוז שמן (כמובן אין 100 אחוז באמת, אחרת הנוזל לא היה הופך לאדים, אבל תמצית השמן מרוכזת מאוד ולא מדוללת) ולכן בדר"כ הריח יהיה מרוכז יותר (חשוב לקנות תמציות איכותיות) ועם פחות בעיות, מאידך הוא רועש מעט יותר,
יש גם דיפיוזרים (עובדים על מים עם שמן) כדוגמת המכשיר של ללין, החסרון העיקרי בהם הוא שהמכשיר מוציא סילון ריח למשך כמה שעות ברצף ולא ניתן לתזמן עוצמה שעות וימים,
סיכום מדוייק

• הוסף לסימניות
תודה, זה יותר מומלץ ממה שצרפת באשכול בעמוד הקודם שמקביל לZ50 של מיוסנט?
למה קנית דווקא אותו מכל מה שהצעת?

בנוסף- למיוסט יש מילויים שמבוססים על שמן טהור?
אני חושב שהוא יותר חזק, ויש עליו הרבה ביקורות טובות, (אגב הוא מגיע עם חיבור כלשהו למזגן מרכזי)
המכשיר השני אמנם יותר יפה ויותר קל לכוונון, אבל קצת פחות חזק, וראיתי כאלה שאומרים שנסתם להם מהר וכו'
עדיין הוא ג"כ מכשיר מצוין, ובמידה ונסתם אפשר לקנות פילטר חילופי (אם קונים בארץ יש שנה אחריות)
בגדול כל המכשירים האלה סיניים והם לא חסיני תקלות בטווח הארוך, (חובה לנקות באלכוהול פעם בחודש!)
למיוסנט יש מילויים מבוססי שמן טהור, בקטגוריה 'תמציות שמן למפיצי ריח חשמליים'
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה מומלץ:
@mmt3
דבר ראשון תודהההה על כל הפירוט,
שנית, בקישור שנתת, מה שיש לך, נראה שיש שם 2 סוגים, אחד עם wifi אחד עם בלוטוס, האם אני צודקת?
ואם כן, אם מה יש לך נסיון?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
@mmt3
דבר ראשון תודהההה על כל הפירוט,
שנית, בקישור שנתת, מה שיש לך, נראה שיש שם 2 סוגים, אחד עם wifi אחד עם בלוטוס, האם אני צודקת?
ואם כן, אם מה יש לך נסיון?
תודה רבה!!!
קניתי עם הבלוטוס, אבל זה לא רלוונטי לי, יש אפשרות כוונון במכשיר עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה