זה מומלץ:מישהו קנה את אחד המכשירים מעלי ואכן יכול להמליץ?
מה זא הכוונון?זה מומלץ:
קצת מעצבן הכוונון, ונראות בסיסית, אבל מבחינת ביצועים- עושה את העבודה מצוין!
![]()
Aromadiffusor für Zuhause, Lufterfrischer, Sprühgerät, Aromatherapie, Hotelduftgerät, intelligente Raumduftmaschine, App-Steuerung - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זה של מיוסנט, מכשיר טוב למדי, יש קצת בעיות עם הפילטר לפעמים, אבל אפשר להחליף,אני אחרי הרבה נסיונות קניתי את זה לכניסה לבית של ה199
ואני ממש מרוצה
עדין מאד ואפשר לכוון את העוצמה והתדירות מה שמונע ריח חזק כזה שמרגיש שירותים
לא מתקרב למכשירים המבוססים על שמן, אותי אישית זה די מבחיל...ביש חסד יש משהו טוב שעושה לך את העבודה!!
זה עולה בערך 50 שח'
בהצלחה
הכוונון של הימים השעות והעוצמה,מה זא הכוונון?
יש לך את זה?
לאיזה בקבוקים זה מתאים?
יש ביש חסד גם על שמן / מה שאתה רוצהלא מתקרב למכשירים המבוססים על שמן, אותי אישית זה די מבחיל...
זה מעולה לשירותיםביש חסד יש משהו טוב שעושה לך את העבודה!!
זה עולה בערך 50 שח'
בהצלחה
תודה, זה יותר מומלץ ממה שצרפת באשכול בעמוד הקודם שמקביל לZ50 של מיוסנט?הכוונון של הימים השעות והעוצמה,
כן,
לכל מילוי המבוסס על שמן טהור לא מדולל.
סיכום מדוייקלמיוסנט יש באמת מפיצי ריח וריחות טובים,
עם זאת, יש אצלם לעתים בעיות במכשירים + שירות לקוחות לוקה בחסר,(אפשר לרכוש את המוצרים שלהם גם בנקודות מכירה ואז כמדומני האחריות היא מטעם החנות ולא החברה),
יש עוד הרבה מקומות שניתן לרכוש מפיצים וריחות מעולים ממש,
אישית הייתי קונה מכשיר בעלי אקספרס, ניתן לקנות שם בדיוק את אותם מכשירים הנמכרים במיוסנט ובשאר האתרים,
רק במחיר זול משמעותית מאוד, ורק את תמציות הריח הייתי קונה פה,
מבחינת המכשירים, יש בגדול 2 סוגים, אולטרסוני ורגיל(פיזור קר/אוויר יבש וכדו')
האולטרסוני (מכשיר שעובד על רטט על קולי שגורם לחומר להתפרק ולהתפזר באוויר) שקט יותר, אבל עובד על שמן מדולל במים/אלכוהול, כך שהריח פחות מרוכז, וגם בפילטרים של המכשירים האולטרסוניים מתרחשות סתימות לעתים קרובות,
הרגיל (שיטה אחרת של פירוק הנוזל לחלקיקים קטנים והפיכתם לאוויר) עובד על 100 אחוז שמן (כמובן אין 100 אחוז באמת, אחרת הנוזל לא היה הופך לאדים, אבל תמצית השמן מרוכזת מאוד ולא מדוללת) ולכן בדר"כ הריח יהיה מרוכז יותר (חשוב לקנות תמציות איכותיות) ועם פחות בעיות, מאידך הוא רועש מעט יותר,
יש גם דיפיוזרים (עובדים על מים עם שמן) כדוגמת המכשיר של ללין, החסרון העיקרי בהם הוא שהמכשיר מוציא סילון ריח למשך כמה שעות ברצף ולא ניתן לתזמן עוצמה שעות וימים,
אני חושב שהוא יותר חזק, ויש עליו הרבה ביקורות טובות, (אגב הוא מגיע עם חיבור כלשהו למזגן מרכזי)תודה, זה יותר מומלץ ממה שצרפת באשכול בעמוד הקודם שמקביל לZ50 של מיוסנט?
למה קנית דווקא אותו מכל מה שהצעת?
בנוסף- למיוסט יש מילויים שמבוססים על שמן טהור?
גם וגם,זה גדול וזולזה מעולה לשירותים
או למרפאות
לבית שרוצים משהו נעים ולא מבחיל לטעמי צריך ריחות עדינים
@mmt3זה מומלץ:
קצת מעצבן הכוונון, ונראות בסיסית, אבל מבחינת ביצועים- עושה את העבודה מצוין!
![]()
Aromadiffusor für Zuhause, Lufterfrischer, Sprühgerät, Aromatherapie, Hotelduftgerät, intelligente Raumduftmaschine, App-Steuerung - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים