התייעצות המלצות על מפיץ ריח חשמלי

• הוסף לסימניות
קניתי עם הבלוטוס, אבל זה לא רלוונטי לי, יש אפשרות כוונון במכשיר עצמו.
@mmt3
תודה רבה!
ידוע לך על שמן חברה וריח שמתאים לחדר אמבטיה?
תודה רבה!!
או לכל הפחות חברה עדיפה של השמנים.
תודה רבהההה

• הוסף לסימניות
@mmt3
תודה רבה!
ידוע לך על שמן חברה וריח שמתאים לחדר אמבטיה?
תודה רבה!!
או לכל הפחות חברה עדיפה של השמנים.
תודה רבהההה

• הוסף לסימניות
לי יש את זה, של AIR WICK
הכי לא מחניק,
פרקטי, יש אותו כמעט בכל סופר, מחיר סבבה לחלוטין, באיזור ה20-30 לדעתי
והריחות נעימים, לא חזקים מידי בשביל בית
אני אישית אוהבת את 'חלום ליל קיץ' יש לי אותו שנים....
צילום מסך 2025-03-24 100100.jpg

• הוסף לסימניות
אותו מכשיר בדיוק בעלי: 146 ש"ח, בטח אפשר להשיג גם ביותר זול במבצעים וכו'
קניתי את הדגם הזה וממש מרוצה ממנו אם כי לא הגעתי למימון המדוייק של כמה זמן פעולה וכמה זמן שהייה כדי שיהיה בישום רציף לאורך היום
בכל אופן תודה

ואם יש המלצה על שמן עם ניחוח ספציפי אשמח לקבל
בינתיים יש לי מי ווי של ג'ונסון קלין

• הוסף לסימניות
זה מומלץ:
קצת מעצבן הכוונון, ונראות בסיסית, אבל מבחינת ביצועים- עושה את העבודה מצוין!

שלום וברכה
קניתי את המכשיר מאלי אקספרס שהומלץ פה, אשמח לדעת איזה חומרים אתם ממליצים להשתמש ולקבל עוד טיפים ורעיונות כיצד לשמור על המכשיר ולהשתמש בו בצורה נכונה תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני קניתי במיוס למכשיר אחר ונגמר לי מאוד מהר
מאוד
צריך להשיג את החומרים שלהם אבל במיכל גדול

• הוסף לסימניות
יש לי את המכשירים והמבסמים של "קרסו" חברה מצויינת אם מגוון רחות שלא מצאתי בשום מקום... פשוט רחות מושלמים, וגם מעוצבים בצורה יפה. יש להם אתר https://kareso.co.il/ אני ממש ממליצה בחום...
מה שלי היה ממש חשוב שתמיד יש עם מי לדבר שם.

• הוסף לסימניות
יש לי את המכשירים והמבסמים של "קרסו" חברה מצויינת אם מגוון רחות שלא מצאתי בשום מקום... פשוט רחות מושלמים, וגם מעוצבים בצורה יפה. יש להם אתר https://kareso.co.il/ אני ממש ממליצה בחום...
מה שלי היה ממש חשוב שתמיד יש עם מי לדבר שם.
מחובר לחשמל?

• הוסף לסימניות
המכשיר הזה:
בארץ 649 ש"ח (כולל תמצית שמן חצי ליטר)

בעלי: 184 ש"ח...

יש עוד הרבה מכשירים, רוב ככל המכשירים הנמכרים בארץ בסכומים גבוהים ניתן למצוא בעלי בזול, זה אותם מכשירים בדיוק,
קח בחשבון שבסופו של דבר אלו מכשירים סיניים ויתכנו תקלות, אבל עם שימוש זהיר וניקוי פעם בחודש באלכוהול זה אמור לעבוד גם לאורך זמן,
מבחינת ריחות, בכל המקומות מוכרים פחות או יותר את אותם ריחות (בתי מלון מפורסמים, חנויות אופנה, בשמי יוקרה וריחות פופולריים שונים), ניתן להעתיק ריח מאוד בקלות, מצד שני לא כולם יודעים להעתיק נכון ריח, לכן לעתים קורה שמבטיחים לך ריח של מלון x ובפועל הריח לא מי יודע מה...
(זה גם עניין של טעם כמובן, לדוגמא, מלון שרוצה לתת אווירה של יער או אוקיינוס, לא בהכרח דבר שיריח טוב בבית למרות ההילה היוקרתית...)
בדר"כ אפשר לרכוש דוגמיות ריח ולקבל אינדיקציה,
כמה דוגמאות למקומות שמוכרים ריחות טובים:
ישרוטל, (הריחות המקוריים של המלונות, יקר)

שלום וברכה, קניתי בהמלצתך את המכשיר ואני לא מצליחה לתפעל אותו, תוכל לתת הסבר ?

• הוסף לסימניות
אני אחרי הרבה נסיונות קניתי את זה לכניסה לבית של ה199
ואני ממש מרוצה
עדין מאד ואפשר לכוון את העוצמה והתדירות מה שמונע ריח חזק כזה שמרגיש שירותים
עדיין מרוצים?
פעם בכמה זמן מחליפים קפסולה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה