התייעצות המלצות על מפיץ ריח חשמלי

• הוסף לסימניות
זה מומלץ:
קצת מעצבן הכוונון, ונראות בסיסית, אבל מבחינת ביצועים- עושה את העבודה מצוין!
אשמח למספר בירורים:
א - האם המכשירים שעליהם המלצת מעלי - צריכים שקע חשמל או סוללות?
ב - לאיזה שטח מספיק מכשיר כזה? האם לדירה גדולה יש צורך בשני מכשירים ? אני רוצה לבשם רק כניסה, סלון ומסדרונות, לא בתוך החדרים כי יכול להעיק. בחדרים אני שמה מבשמים של ספרינג / דאבוס, בהתאם לטעמם של הדיירים בחדר הספציפי)
ג - האם סוג המילוי שמתאים למכשירים אלו, משפריץ שמן שמלכלכך את התקרה / הקירות באזור? (היינו פעם בצימר שבו המכשיר התיז מדי פעם על התקרה והיה שם סימן)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח למספר בירורים:
א - האם המכשירים שעליהם המלצת מעלי - צריכים שקע חשמל או סוללות?
ב - לאיזה שטח מספיק מכשיר כזה? האם לדירה גדולה יש צורך בשני מכשירים ? אני רוצה לבשם רק כניסה, סלון ומסדרונות, לא בתוך החדרים כי יכול להעיק. בחדרים אני שמה מבשמים של ספרינג / דאבוס, בהתאם לטעמם של הדיירים בחדר הספציפי)
ג - האם סוג המילוי שמתאים למכשירים אלו, משפריץ שמן שמלכלכך את התקרה / הקירות באזור? (היינו פעם בצימר שבו המכשיר התיז מדי פעם על התקרה והיה שם סימן)

תודה רבה!
א. שקע חשמל,
ב.תלוי מאוד בלחות בחדר ,בזרימת האוויר ובמיקום (אלו הדברים הכי קריטיים לפיזור טוב של הריח), בגדול הריח לא אמור לדלוף יתר על המידה לחדרים אחרים,
ג. לא, לא עושה כתמים בכלל, גם לא מרטיב , זה הופך להיות אוויר יבש,
אגב- אפשר לבשם בית, גם גדול, עם מפיצי ריח עם מקלות ,רק צריך- 1. נוזל מאוד איכותי (ריכוז גבוה של שמן איכותי, חומרים מנדפים איכותיים ועוד)2.מקלות איכותיים מאוד, 3. גודל מתאים לפי גודל החדר, 4. מיקום אופטימלי,5. זרימת אוויר מתונה, לא חזקה שסוחפת את הריח החוצה, לא חלשה שלא מאפשרת לריח להתפזר, 6.תחזוקה- הפיכת מקלות כל כמה ימים,
זה לא זול במיוחד, אבל נותן תוצאה מאוד טובה ויש לזה יתרונות כי הריח נמצא כל הזמן בעדינות, לא כמו החשמליים שקצת קשה להגיע איתם לאיזון, והריחות בדרך כלל יותר טובים ופחות 'תעשיתיים' מהמפיצים החשמליים,
מפיץ טוב יכול להחזיק כמה חודשים, ויש מפיצים (ענקיים) שמתאימים לחדרים גדולים ומיועדים להחזיק שנה!

• הוסף לסימניות
א. שקע חשמל,
ב.תלוי מאוד בלחות בחדר ,בזרימת האוויר ובמיקום (אלו הדברים הכי קריטיים לפיזור טוב של הריח), בגדול הריח לא אמור לדלוף יתר על המידה לחדרים אחרים,
ג. לא, לא עושה כתמים בכלל, גם לא מרטיב , זה הופך להיות אוויר יבש,
אגב- אפשר לבשם בית, גם גדול, עם מפיצי ריח עם מקלות ,רק צריך- 1. נוזל מאוד איכותי (ריכוז גבוה של שמן איכותי, חומרים מנדפים איכותיים ועוד)2.מקלות איכותיים מאוד, 3. גודל מתאים לפי גודל החדר, 4. מיקום אופטימלי,5. זרימת אוויר מתונה, לא חזקה שסוחפת את הריח החוצה, לא חלשה שלא מאפשרת לריח להתפזר, 6.תחזוקה- הפיכת מקלות כל כמה ימים,
זה לא זול במיוחד, אבל נותן תוצאה מאוד טובה ויש לזה יתרונות כי הריח נמצא כל הזמן בעדינות, לא כמו החשמליים שקצת קשה להגיע איתם לאיזון, והריחות בדרך כלל יותר טובים ופחות 'תעשיתיים' מהמפיצים החשמליים,
מפיץ טוב יכול להחזיק כמה חודשים, ויש מפיצים (ענקיים) שמתאימים לחדרים גדולים ומיועדים להחזיק שנה!
מה נקרא מפיץ טוב ומקלות טובים?
כי הניסיון שלנו עם מפיצים מהסוג הזה הוא תוצאה מאד עמומה....

• הוסף לסימניות
זה של מיוסנט, מכשיר טוב למדי, יש קצת בעיות עם הפילטר לפעמים, אבל אפשר להחליף,
בנוסף הוא עובד על תמצית שמן מדוללת במים/אלכוהול ולא על שמן טהור.
יש מכשיר של מיוסנט שעובד על שמן טהור?

• הוסף לסימניות
מה נקרא מפיץ טוב ומקלות טובים?
כי הניסיון שלנו עם מפיצים מהסוג הזה הוא תוצאה מאד עמומה....
יש חברות שמתמחות במפיצים מאוד איכותיים שמפותחים על ידי מומחיםנ('בשמים' ), והם משקיעים מאוד באיכות של הרכיבים והתוצאה מתבטאת בריח חזק מאוד וגם טוב מאוד לאורך זמן,
כמובן! לא כל הנוצץ שווה זהב...
בעצם בדומה לבושם- יש בשמים שמחזיקים המון זמן וכו', יש בשמים שקצת אחרי ההתזה לא מורגשים...
יש בשמים עם ריח עמוק ומורכב ומעניין, ויש עם ריח שטוח...
פשוט עניין של איכות הפורמולה, (יש גם משמעות לתווי הריח- יש תווי רעח כבדים יותר שמחזיקים באוויר יותר זמן, ויש קלילים יותר שמתנדפים מהר)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש חברות שמתמחות במפיצים מאוד איכותיים שמפותחים על ידי מומחיםנ('בשמים' ), והם משקיעים מאוד באיכות של הרכיבים והתוצאה מתבטאת בריח חזק מאוד וגם טוב מאוד לאורך זמן,
בעצם בדומה לבושם- יש בשמים שמחזיקים המון זמן וכו', יש בשמים שקצת אחרי ההתזה לא מורגשים...
פשוט עניין של איכות הפורמולה, (יש גם משמעות לתווי הריח- יש תווי רעח כבדים יותר שמחזיקים באוויר יותר זמן, ויש קלילים יותר שמתנדפים מהר)
יש לך שמות להמליץ?

• הוסף לסימניות
תכלס,
אילו חברות הכי מומלצות,
גם למפיצים חשמליים וגם למפיצי ריח עם מקלות

• הוסף לסימניות
יש לך שמות להמליץ?

תכלס,
אילו חברות הכי מומלצות,
גם למפיצים חשמליים וגם למפיצי ריח עם מקלות
אני בכוונה נמנע מהמלצות,
בגלל שאני יודע שזה אינדיבידואלי, מה שטוב לאחד לא עובד לשני, ונכוויתי בזה,
כן יש לי נסיון עם הדברים ואני יכול לחלוק אותו, בפרטי.

• הוסף לסימניות
למיוסנט יש באמת מפיצי ריח וריחות טובים,
עם זאת, יש אצלם לעתים בעיות במכשירים + שירות לקוחות לוקה בחסר,(אפשר לרכוש את המוצרים שלהם גם בנקודות מכירה ואז כמדומני האחריות היא מטעם החנות ולא החברה),
יש עוד הרבה מקומות שניתן לרכוש מפיצים וריחות מעולים ממש,
אישית הייתי קונה מכשיר בעלי אקספרס, ניתן לקנות שם בדיוק את אותם מכשירים הנמכרים במיוסנט ובשאר האתרים,
רק במחיר זול משמעותית מאוד, ורק את תמציות הריח הייתי קונה פה,
מבחינת המכשירים, יש בגדול 2 סוגים, אולטרסוני ורגיל(פיזור קר/אוויר יבש וכדו')
האולטרסוני (מכשיר שעובד על רטט על קולי שגורם לחומר להתפרק ולהתפזר באוויר) שקט יותר, אבל עובד על שמן מדולל במים/אלכוהול, כך שהריח פחות מרוכז, וגם בפילטרים של המכשירים האולטרסוניים מתרחשות סתימות לעתים קרובות,
הרגיל (שיטה אחרת של פירוק הנוזל לחלקיקים קטנים והפיכתם לאוויר) עובד על 100 אחוז שמן (כמובן אין 100 אחוז באמת, אחרת הנוזל לא היה הופך לאדים, אבל תמצית השמן מרוכזת מאוד ולא מדוללת) ולכן בדר"כ הריח יהיה מרוכז יותר (חשוב לקנות תמציות איכותיות) ועם פחות בעיות, מאידך הוא רועש מעט יותר,
יש גם דיפיוזרים (עובדים על מים עם שמן) כדוגמת המכשיר של ללין, החסרון העיקרי בהם הוא שהמכשיר מוציא סילון ריח למשך כמה שעות ברצף ולא ניתן לתזמן עוצמה שעות וימים,

• הוסף לסימניות
למיוסנט יש באמת מפיצי ריח וריחות טובים,
עם זאת, יש אצלם לעתים בעיות במכשירים + שירות לקוחות לוקה בחסר,(אפשר לרכוש את המוצרים שלהם גם בנקודות מכירה ואז כמדומני האחריות היא מטעם החנות ולא החברה),
יש עוד הרבה מקומות שניתן לרכוש מפיצים וריחות מעולים ממש,
אישית הייתי קונה מכשיר בעלי אקספרס, ניתן לקנות שם בדיוק את אותם מכשירים הנמכרים במיוסנט ובשאר האתרים,
רק במחיר זול משמעותית מאוד, ורק את תמציות הריח הייתי קונה פה,
מבחינת המכשירים, יש בגדול 2 סוגים, אולטרסוני ורגיל(פיזור קר/אוויר יבש וכדו')
האולטרסוני (מכשיר שעובד על רטט על קולי שגורם לחומר להתפרק ולהתפזר באוויר) שקט יותר, אבל עובד על שמן מדולל במים/אלכוהול, כך שהריח פחות מרוכז, וגם בפילטרים של המכשירים האולטרסוניים מתרחשות סתימות לעתים קרובות,
הרגיל (שיטה אחרת של פירוק הנוזל לחלקיקים קטנים והפיכתם לאוויר) עובד על 100 אחוז שמן (כמובן אין 100 אחוז באמת, אחרת הנוזל לא היה הופך לאדים, אבל תמצית השמן מרוכזת מאוד ולא מדוללת) ולכן בדר"כ הריח יהיה מרוכז יותר (חשוב לקנות תמציות איכותיות) ועם פחות בעיות, מאידך הוא רועש מעט יותר,
יש גם דיפיוזרים (עובדים על מים עם שמן) כדוגמת המכשיר של ללין, החסרון העיקרי בהם הוא שהמכשיר מוציא סילון ריח למשך כמה שעות ברצף ולא ניתן לתזמן עוצמה שעות וימים,

• הוסף לסימניות
רכשתי מפיץ ריח-אדים חשמלי בטמו, הגיע עם מיכל ריק 300 מ''ל, היכן אוכל לרכוש מילוי במחיר נוח?
תודה

קבצים מצורפים

• IMG_1583.JPG
    3.9 MB · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
זה מומלץ:
קצת מעצבן הכוונון, ונראות בסיסית, אבל מבחינת ביצועים- עושה את העבודה מצוין!

קניתי עם הבלוטוס, אבל זה לא רלוונטי לי, יש אפשרות כוונון במכשיר עצמו.

שלום וברכה, קניתי בהמלצתך את המכשיר ואני לא מצליחה לתפעל אותו, תוכל לתת הסבר ?
הסתדרתם? יש לכם אולי הסבר?

יש לי את המכשיר הזה ואני לא מצליחה לכוונן את העוצמה, שעות הפעילות של המפיץ וכדו'.
בדף שמצורך למכשיר את הוראות ברורות.
@mmt3 יש סיכוי להכוונה והסבר?
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
הסתדרתם? יש לכם אולי הסבר?

יש לי את המכשיר הזה ואני לא מצליחה לכוונן את העוצמה, שעות הפעילות של המפיץ וכדו'.
בדף שמצורך למכשיר את הוראות ברורות.
@mmt3 יש סיכוי להכוונה והסבר?
תודה רבה מראש!
רכשתי מפיץ ריח-אדים חשמלי בטמו, הגיע עם מיכל ריק 300 מ''ל, היכן אוכל לרכוש מילוי במחיר נוח?
תודה
לא יודע עם זה תגובה על התכתובת שלי, בכל אופן שאלתי על מילוי, לא על מפיץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה