@mmt3
תודה רבה!
ידוע לך על שמן חברה וריח שמתאים לחדר אמבטיה?
תודה רבה!!
או לכל הפחות חברה עדיפה של השמנים.
תודה רבהההה
atmosfera770.co.il
קניתי את הדגם הזה וממש מרוצה ממנו אם כי לא הגעתי למימון המדוייק של כמה זמן פעולה וכמה זמן שהייה כדי שיהיה בישום רציף לאורך היוםאותו מכשיר בדיוק בעלי: 146 ש"ח, בטח אפשר להשיג גם ביותר זול במבצעים וכו'
איזה מכשיר יש לך, שנדע מה להציעה...!!איפה מומלץ לקנות חומר למילוי עבור מכשירים מעלי ?
תודה רבה
אני חושב להזמין את מה שהציעו כאןאיזה מכשיר יש לך, שנדע מה להציעה...!!
זה מומלץ:
קצת מעצבן הכוונון, ונראות בסיסית, אבל מבחינת ביצועים- עושה את העבודה מצוין!
![]()
Aromadiffusor für Zuhause, Lufterfrischer, Sprühgerät, Aromatherapie, Hotelduftgerät, intelligente Raumduftmaschine, App-Steuerung - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
???שלום וברכה
קניתי את המכשיר מאלי אקספרס שהומלץ פה, אשמח לדעת איזה חומרים אתם ממליצים להשתמש ולקבל עוד טיפים ורעיונות כיצד לשמור על המכשיר ולהשתמש בו בצורה נכונה תודה רבה
מחובר לחשמל?יש לי את המכשירים והמבסמים של "קרסו" חברה מצויינת אם מגוון רחות שלא מצאתי בשום מקום... פשוט רחות מושלמים, וגם מעוצבים בצורה יפה. יש להם אתר https://kareso.co.il/ אני ממש ממליצה בחום...
מה שלי היה ממש חשוב שתמיד יש עם מי לדבר שם.
משתמש חדש,מחובר לחשמל?
מה שלי יש זה על בטריויות ולא מחובר לחשמלמחובר לחשמל?
שלום וברכה, קניתי בהמלצתך את המכשיר ואני לא מצליחה לתפעל אותו, תוכל לתת הסבר ?המכשיר הזה:
בארץ 649 ש"ח (כולל תמצית שמן חצי ליטר)
מכשיר בישום חשמלי מקצועי דגם +B-150 עם שליטה מהנייד Bluetooth עם 100 מ''ל שמן בושם - BSCENTS בי סנטס - פתרונות בישום מתקדמים
מפיץ ריח חשמלי המתקדם בעולם מבית בי סנטס BSCENTS דגם B150 . מתאים לחללים מ 5 מ''ר עד 150 מ''ר רבועים, . עובד על טכנולוגיית אידוי תמצית שמן בושם ללא מים גז או אלכוהול, . מכוונים למכשיר מראש עוצמת ריח ושעות פעילות לפי הצורך, וניתן לכוון כל יום כיוון שונה, . שליטה על המכשיר דרך אפליקציה שליטה...b-scents.co.il
בעלי: 184 ש"ח...
![]()
Aromadiffusor für Zuhause, Lufterfrischer, Sprühgerät, Aromatherapie, Hotelduftgerät, intelligente Raumduftmaschine, App-Steuerung - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש עוד הרבה מכשירים, רוב ככל המכשירים הנמכרים בארץ בסכומים גבוהים ניתן למצוא בעלי בזול, זה אותם מכשירים בדיוק,
קח בחשבון שבסופו של דבר אלו מכשירים סיניים ויתכנו תקלות, אבל עם שימוש זהיר וניקוי פעם בחודש באלכוהול זה אמור לעבוד גם לאורך זמן,
מבחינת ריחות, בכל המקומות מוכרים פחות או יותר את אותם ריחות (בתי מלון מפורסמים, חנויות אופנה, בשמי יוקרה וריחות פופולריים שונים), ניתן להעתיק ריח מאוד בקלות, מצד שני לא כולם יודעים להעתיק נכון ריח, לכן לעתים קורה שמבטיחים לך ריח של מלון x ובפועל הריח לא מי יודע מה...
(זה גם עניין של טעם כמובן, לדוגמא, מלון שרוצה לתת אווירה של יער או אוקיינוס, לא בהכרח דבר שיריח טוב בבית למרות ההילה היוקרתית...)
בדר"כ אפשר לרכוש דוגמיות ריח ולקבל אינדיקציה,
כמה דוגמאות למקומות שמוכרים ריחות טובים:
ישרוטל, (הריחות המקוריים של המלונות, יקר)
מפיץ ריח מקלות ומילויים - ישרוטל THESHOP
מפיץ ריח מקלות ומילויים - ישרוטל THESHOPwww.theshop.isrotel.co.il
סנט קלאב - מפיצי ריח ופתרונות בישום לבית, לעסק ולרכב - Scent Club
ברוכים הבאים לסנט קלאב, אצלנו תוכלו למצוא מגוון מפיצי ריח איכותיים ביותר המשתמשים בטכנולוגיות החדישות ביותר בתחום הבישום. לעוד פרטים היכנסו >scentique.co.il
חנות
חברת BREEZAמספקת לחנויות, לחברות ולרשתות קמעונאיות פתרונות שיווק ומיתוג באמצעות מערכות חכמות לפיזור ארומה והפצת ריח. לחנות שלנו, היכנסו >>breeza.biz
מפיץ ריח חשמלי לבית ולעסק - קטלוג ענק 2026 למפיצי ריח יוקרתיים
מפיץ ריח יוקרתי של אטמוספרה מספק מיתוג ואווירה מעולם אחר, עם מערכת חכמה לפיזור ריח ממכר. המפיצי ריח מתאימים לכל עסק ובית בהתאמה אישית.atmosfera770.co.il
![]()
בית
מגוון רחב של מפיצי ריח לבית ולעסק, במחירים משתלמים כולל תחזוקה וניחוחות ייחודיים. המשלוח עלינו. הזמינו עכשיו באתר Aromaray >>www.aromaray.co.il
![]()
מפיץ ריח - מפיצי ריח יוקרתיים - ניחוח של מלון אצלכם בסלון | MiyoScent |שמן למפיצי ריח חשמליים
מפיץ ריח - מפיצי ריח יוקרתיים - ניחוח של מלון אצלכם בסלון | MiyoScent |שמן למפיצי ריח חשמלייםwww.miyo-scent.com
תנסה לשאול את gpt הוא בטח יוכל לעזור,שלום וברכה, קניתי בהמלצתך את המכשיר ואני לא מצליחה לתפעל אותו, תוכל לתת הסבר ?
עדיין מרוצים?אני אחרי הרבה נסיונות קניתי את זה לכניסה לבית של ה199
ואני ממש מרוצה
עדין מאד ואפשר לכוון את העוצמה והתדירות מה שמונע ריח חזק כזה שמרגיש שירותים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים