נכתב ע"י yossmor2;285062:ההמלצות היחידות שיעברו דרך הפורום הוא לצלמים מהפורום בלבד!!!!!!!!!
על כל צלם שאיננו נמנה עם חברי הפורום יועברו הודעות פרטיות או בפורום "איש את רעהו".
תודה.
נכתב ע"י msphoto;285096:אתה יודע מה זה יגרום?
שאנשים שמחפשים מידע אובייקטיבי ידעו לא לפנות לכאן, וחבל.
נכתב ע"י yossmor2;285082:אני אגיד לכם מה לא הוגן,
אנשים משקיעים כאן בהעברת ידע שרכשו בהרבה זמן ונסיון, צלמים מקצועיים ומקצוענים,
מי שרוצה צלמים אחרים שיחפש בדפי זהב או ב 144.
גם אם זה לא מופיע בתקנון, זו עמדתי כמנהל הפורום כך נהגתי בעבר וכך אנהג בעתיד, צלמי הפורום קודמים.
צלמים שאינם תורמים אפילו שניה מזמנם, לא יזכו להמלצות מעל גבי הפורום בניהולי.
מעבר לכל זה, "פרסום שווה כסף", אפילו מודעה בפונט 2 בתוך דפי זהב עם 2000 עמודים, שספק אם מישהו יגיע אליה פעם, לא כל שכן כאן בפורום פעיל עם מאות חברים שצופים בו יום יום.
נכתב ע"י צל99;285540:תודה מוטי.
אני תוהה לאיזה תמונה אתה מתכוון?
נכתב ע"י המביט;285201:אני מכיר מישהו, מהפורום, חביב ועם המון סבלנות (לצילומים, לא להפרות סדר)
שם ומשפחה: יוסי מור
טלפון קווי: 03-9370836
טלפון נייד (1): 054-6396911
טלפון נייד (2):
אזור מגורים: אלעד
אתר אינטרנט: www.yossimor.co.il
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
צילום: אירועים , סטודיו ילדים , מוצרים לפרסום, סדנאות והדרכות בצילום.
אגב, הוא לא אמר שאין צלמים אחרים. אבל פרסום עולה כסף בכל מקום.
להחזיק אתר עולה המון ואין סיבה ש'פרוג' תממן פרסום חינם.
אלא ש...
לצלמים של הפורום יש היתר, אי אפשר להקיש מזה לאחרים. יש מינימום של הגינות.
ואגב, אנשים יכולים עדיין להתייעץ בכל הנושאים גם האחרים. אני לא חושב שהכלל הפשוט הזה ישנה את העזרה ההדדית כאן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים