- הוסף לסימניות
תודה ל @עמרם ספרא שם בדוי על אתגר מקורי ומעניין, ל @מנהל ai על הניהול המסור של הפורום המרתק הזה, ולכל התומכים לפני ומאחורי הקלעים...
אני שמח להעלות את 'האתגר הראשון שלי' ומקווה שהוא ימצא חן בעיניכם..
האתגר שלנו, שממש גולש לו לתוך ימי החנוכה, לוקח סצנה אחת משותפת ליצירה שוברת שוויון.
אנחנו מתחילים מהבסיס הכי פשוט: יהודי מדליק חנוכייה, כאשר מספר הנרות ביצירה צריך להתאים ליום בו העליתם את התמונה (נר אחד עד תחילת החג, והלאה לפי ימי החנוכה).
אבל... וכאן מגיע האתגר האמיתי: עלינו לקחת את הסצנה השורשית הזו ולשבור לה את המציאות.
המשימה: הוסיפו לפרומפט הנחיה שתוציא את התמונה מהעולם הרגיל ותהפוך אותה ליצירה סוריאליסטית (על-מציאותית).
אנחנו מחפשים "יצירה בלתי מציאותית לסצנה מציאותית".זה יכול להיות:
זמני האתגר: ניתן להעלות יצירות החל מהיום בשעה 22:00 ועד יום שלישי הבא בשעה 23:59.
כללי האתגר:
דוגמא 1:
דוגמא 2:
אני שמח להעלות את 'האתגר הראשון שלי' ומקווה שהוא ימצא חן בעיניכם..
האתגר שלנו, שממש גולש לו לתוך ימי החנוכה, לוקח סצנה אחת משותפת ליצירה שוברת שוויון.
אנחנו מתחילים מהבסיס הכי פשוט: יהודי מדליק חנוכייה, כאשר מספר הנרות ביצירה צריך להתאים ליום בו העליתם את התמונה (נר אחד עד תחילת החג, והלאה לפי ימי החנוכה).
אבל... וכאן מגיע האתגר האמיתי: עלינו לקחת את הסצנה השורשית הזו ולשבור לה את המציאות.
המשימה: הוסיפו לפרומפט הנחיה שתוציא את התמונה מהעולם הרגיל ותהפוך אותה ליצירה סוריאליסטית (על-מציאותית).
אנחנו מחפשים "יצירה בלתי מציאותית לסצנה מציאותית".זה יכול להיות:
- שינוי קיצוני של החומר (עשוי ממים, עשן, זכוכית שבורה, צמר, חוטי חשמל).
- שינוי של חוקי הפיזיקה (הכל מרחף, כבידה הפוכה, משחקי גודל הזויים).
- מיקום בלתי אפשרי (בתוך בועה, בחלל, מתחת למים).
- או כל רעיון אחר שעולה בבינתכם
זמני האתגר: ניתן להעלות יצירות החל מהיום בשעה 22:00 ועד יום שלישי הבא בשעה 23:59.
כללי האתגר:
- בכל הודעה בפורום מעלים יצירה אחת בלבד.
- ניתן להעלות עד 5 יצירות לאתגר, אחת בכל יממה (היום מתחלף ב־00:00 בלילה, יום ראשון מתחיל בצאת השבת...)
- שימו לב לסגנון: הסגנון הוא חופשי/אומנותי/סוריאליסטי. המטרה היא לשבור את הריאליזם הסטנדרטי.
- היצירה חייבת להיות ריבועית (יחס 1:1).
- הכלי והפורמפט ובפרט את משפט ה"טוויסט" שהוספתם - בונוס להצבעות ולהכרעה בתיקו.
- היצירה נוצרה ב־AI בלבד, אבל אינה חייבת להיות אחת שנוצרה במיוחד עבור האתגר (כל עוד היא עונה על ההגדרות).
- יש להעלות קובץ בפורמט JPG או PNG בלבד (webp לא נתמך).
- לפני ההשתתפות חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
- לפי כללי פרוג, אין להעלות תמונה של בנות מעל גיל 3.
- פטפטת בנספח בלבד.
דוגמא 1:
דוגמא 2:
הסצנה כולה עשויה מחוטי ניאון זוהרים המרחפים בחלל חשוך
הנושאים החמים