נכתב ע"י נירוש;1931489:אני חושבת שאיטית זו מילה מהירה... כמה זמן לדעתכם אני אמורה לחכות לתמונות שיפתחו בשאטרסטוק כדי לסיים עבודה?? ומה קורה אם אני עובדת בלילה והגויה המסננת נמה כעת את שנתה?? הסינון האנושי הזה לא נראה לי הגיוני במציאות... ובנתיים המציאות מוכיחה שאני צודקת, וככל שמתרבים המנויים ומצטמצמים העובדים הבעיה מחריפה...
נכתב ע"י nc;1931498:את יכולה לעבור סינון.
למה באמת לא להפוך לעסקית, אם זה ישפר את השירות ויוסיף עוד משתמשים מרוצים?נכתב ע"י GolanArt;1931635:במסגרת המאמץ האדיר לא להפוך את נטפרי לעסקית ובמקביל לקלוט עוד ועוד
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1931657:למה באמת לא להפוך לעסקית, אם זה ישפר את השירות ויוסיף עוד משתמשים מרוצים?
מי שבא אליכם בא מתוך הכרה במוצר הייחודי, לא כי אתם גמ"ח.
או שפספסתי משו?
נכתב ע"י נירוש;1931260:בשבוע -שבועיים האחרונים , לעבוד עם נט פרי נהיה סיוט!! הסינון איטי בצורה לא נורמלית, אפי' יום למחרת לא רואים את התמונות, שלא לדבר על ריענון מיידי... איך אפשר לעבוד ככה?? ממש מייאש!! זה רק אצלי החוויה הזאת או שיש לי עוד כמה שותפים??
נכתב ע"י GolanArt;1931635:במסגרת המאמץ האדיר לא להפוך את נטפרי לעסקית ובמקביל לקלוט עוד ועוד
משתמשים ע"מ להציל אותם מהסינון המפוקפק, וכל זה במקביל להתמודדות עם
מערכת סינון אנושית מעבר לים (לך תתמודד עם החגים הדבילים שלהם), אני
חושב שמן הראוי לפחות להעריך עוד לפני שמתלוננים.
תזכרו תמיד שנטפרי לא מחזיקה אף אחד בכח, ואתם כולכם טעמתם את טעמה
הטהור של נטפרי, אז קצת סבלנות, וב"ה תהיה סיעתא דישמייא גם בהמשך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים