- הוסף לסימניות
נהוג בעמנואל וגלילותיה להעלות לאוטובוסים בינעירוניים עם עגלות קניות עמוסות. להעמיס את השקיות והעגלה בתא מטען.
הסיבה לזה ברורה מאוד ומורכבת מהמרכיבים הבאים:
1- בעמנואל העליות קשות מאוד, והסופר נמצא הכי למטה שיש. (עד שיפתחו יש ליד המועצה.)
2- אין בעמנואל אוטובוסים עירוניים.
3- לאוטובוס בינעירוני לא מעלים עגלות אלא רק בתא מטען.
4- זה מצוי גם באנשים שעושים קניות בבני ברק או באריאל.
אבל מה?
היום עליתי עם עגלה מלאה בקניות לשבת על אוטובוס מהסופר הביתה (עגלה כבדה+ קור כלבים+ עליה קשה מאוד+ דרך של 25 דקות בערך+ ילדה בת 4 שהצטרפה לקניה.) אחרי 10 שניות בערך של העמסה הנהג מתחיל לצפור ולצעוק עליי מה אני מעמיסה שקיות בתא מטען! "מה אני? נהג ספיישל?" כשלונו.
וגם בירידה הציב דרישה בלתי הגיונית בעליל של 2 שניות! (אציין שכל הסיפור הסתכם ב5-6 שקיות+ עגלה.)
הנהג אנטישמי מובהק, אבל לפני שאני מתלוננת, אני רוצה לדעת האם הנוהג הזה חוקי או רק מטעמי נוחות מקומיים. (להעמיס קניות בתא מטען.)
הסיבה לזה ברורה מאוד ומורכבת מהמרכיבים הבאים:
1- בעמנואל העליות קשות מאוד, והסופר נמצא הכי למטה שיש. (עד שיפתחו יש ליד המועצה.)
2- אין בעמנואל אוטובוסים עירוניים.
3- לאוטובוס בינעירוני לא מעלים עגלות אלא רק בתא מטען.
4- זה מצוי גם באנשים שעושים קניות בבני ברק או באריאל.
אבל מה?
היום עליתי עם עגלה מלאה בקניות לשבת על אוטובוס מהסופר הביתה (עגלה כבדה+ קור כלבים+ עליה קשה מאוד+ דרך של 25 דקות בערך+ ילדה בת 4 שהצטרפה לקניה.) אחרי 10 שניות בערך של העמסה הנהג מתחיל לצפור ולצעוק עליי מה אני מעמיסה שקיות בתא מטען! "מה אני? נהג ספיישל?" כשלונו.
וגם בירידה הציב דרישה בלתי הגיונית בעליל של 2 שניות! (אציין שכל הסיפור הסתכם ב5-6 שקיות+ עגלה.)
הנהג אנטישמי מובהק, אבל לפני שאני מתלוננת, אני רוצה לדעת האם הנוהג הזה חוקי או רק מטעמי נוחות מקומיים. (להעמיס קניות בתא מטען.)
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //