שיתוף הפסקת צהריים...

• הוסף לסימניות
רק לי נראה כאילו הם מצטופפים בגלל משהו?
ואם הם משוחחים למה הבעל עושה תנועת שיחה בידו אבל פיו סגור?
האישה שותקת כי זה מראה על הקשבתה לדבריו של בעלה וזה מובע יפה בציור אבל גם הוא שותק
על אף שנראה לפי תנועותיו כאילו הוא מוביל כרגע את השיחה..

הדמויות מהממות!! צבעים כ"כ נעימים לעין!

נ.ב. אהבתי את הגרב המבצבצת...;);)
מצטרפת גם

• הוסף לסימניות
ענף הספורט החרדי האהוב עליי הוא ללכת ברחוב, לנעוץ מבט קלפטעי בזו"צונים שהולכים לידי, ולספק לקרבן שהולך איתי באותו רגע (בדרך כלל בעלי) דיאגנוזה מדויקת באיזה שלב של הזו"ציות הם נמצאים. קרי: מאורסים/בתוך השבע ברכות/חודש ראשון / חודשיים ומעלה.

מאחר ועוד לא עשיתי כושר היום, לגבי הזוג הזה אני מהמרת על בין חודשיים לשלושה חודשים, אובחן לפי ההבעה הסופר-קשובה של הגברת. צדקתי?
(לא, לא, אל תבכי, את שם מאחורה, גם אחרי שלושה חודשים עדין אפשר להקשיב ככה.)

ההבעה שלה כל כך אותנטית. והגרבבבבב גמרה עליי. ציור מתוק!
טיפה-טיפה הצביעה קצת אנמית מידי. אבל ענין של טעם.
חחח....;)

הציור באמת מתוק

• הוסף לסימניות
ציור קסום.
אם היה אפשר לתת שם לאיור, אני מציע משהו כמו:
דברים שבשתיקה, שיחה אילמת או כשהשתיקה זועקת.

• הוסף לסימניות
מתוק!!
איך אני מתגעגעת לימים האלו
זו"צ נטול דאגות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה