- הוסף לסימניות
אני פונה אליכם בזאת בבקשה אישית ומיוחדת הנוגעת לליבי ונפשי,
ואני מבקש שתקדישו מספר דקות מזמנכם היקר כדי לתת ביטוי לרחשי ליבי.
במילים הספורות שאכתוב לכם וכואב, שאם לא הייתי עד לה באופן אישי לא הייתי מאמין.
אם היה לי את הזמן והיכולת להגיע אליכם באופן אישי ולספר על הענין בו אני עוסק בימים אלו,
הייתי מנסה לעשות זאת, אך היות שהיום והזמן קצר מאוד - דחוק מאד - ולוחץ מאוד מאוד!
אני מרשה לעצמי לפנות בדרך זו שהיא קצרה ומהירה, אך אנא מכם - התחשבו בי והבינו לליבי הזועק אליכם כעת.
במה דברים אמורים?
אחי הגדול הר"ר _______ שיחי' אב ל-8 ילדים בליעה"ר, 3 מהם עם צרכים מיוחדים, ועוד עניני רפואה שיש במשפחתו, ואכמל"ב.
לפני כחצי שנה חיתן ב"ה את בנו השני, בי"ז מנחם אב יחתן בעז"ה את בתו, ובי"ד חשון יחתן עוד בן בשעה טובה ומוצלחת,
אך לצערנו הרב והגדול, בין חתונת הבן לחתונת הבת, הוא יאלץ לפנות את דירתו הצנועה, ולעבור עם משפחתו אל הבלתי נודע!!!
בימים אלו במקום להתארגן ולהתכונן לחתונה מתוך שלוות נפש, הוא עסוק בלארוז את ביתו!!!
וזאת בשל 'נשמה טובה' שרצה 'מאד' לעזור לו בהלוואה גדולה לדירה,
אך הוא נפל כפיתיון לעוקץ כבד, ומליון וחצי שקלים נושפים בעורפו ולא נותנים לו מנוחה יום ולילה - פשוטו כמשמעו!!!
אחי הי"ו עוסק למלאכתו כמלמד מומחה ובשאר שעותיו מקדיש עבור כתיבת סת"ם,
אך בימים אלו הוא מסתובב סהרורי לגמרי, אינו מוצא מנוח לנפשו, ולנפש זוגתו וצאצאיו היקרים,
שגם בימי שיגרה חייהם אינם קלים ביותר, אך בכל זאת הוא מתפרנס, ומפרנס את ביתו,
אבל לאחר המקרה המצער והכואב שבו הוא נפל בסכום שאין ביכולתו לעמוד בזה, בראותי את צרתו ואת כאבו,
וביותר - כאשר ראיתי את הכלה יושבת בביתה ועיניה אדומות מבכי וקרועות מהמחשבה כיצד תכנס לחופתה,
נטלנו על עצמינו בני משפחתו וחבריו לגייס את הוצאות החתונה,
ואני באופן אישי נטלתי על עצמי לגייס באופן מיידי סכום של 50.000 שקלים!!!
אני מבטיח לכם שיום ולילה אני עושה השתדלות בענין זה ומנסה לגייס בכל דרך כל סכום שהוא לצורך מצוה גדולה זו.
אנא בכוח גדולת ימינך!
סליחה ומחילה על שהטרחתי אתכם עד כאן, אך בכל לשון של בקשה אני מבקש ומתחנן לפניכם,
לחצו עכשיו כאן או על הלינק המצורף, והרימו את תרומתכם בעין יפה וככל יכולתך.
נאמן הוא מרן די בשמיא בעל הגמול שישלם לך כגמולכם הטוב, ברכה והצלחה בכל מעשי ידיכם, נחת דקדושה מכל יוצ"ח,
שמחה והרחבה תמיד יהיו בביתכם, אושר ועושר מנת חלקכם. ויה"ר שימים אלו יהפכו לששון ולשמחה לכלל ולפרט.
בהערכה גדולה
הנה שוב הלינק לתרומה מיידית למגבית חרום "קרן הצלת החתן והכלה" לחץ עכשיו כאן.
ואני מבקש שתקדישו מספר דקות מזמנכם היקר כדי לתת ביטוי לרחשי ליבי.
במילים הספורות שאכתוב לכם וכואב, שאם לא הייתי עד לה באופן אישי לא הייתי מאמין.
אם היה לי את הזמן והיכולת להגיע אליכם באופן אישי ולספר על הענין בו אני עוסק בימים אלו,
הייתי מנסה לעשות זאת, אך היות שהיום והזמן קצר מאוד - דחוק מאד - ולוחץ מאוד מאוד!
אני מרשה לעצמי לפנות בדרך זו שהיא קצרה ומהירה, אך אנא מכם - התחשבו בי והבינו לליבי הזועק אליכם כעת.
במה דברים אמורים?
אחי הגדול הר"ר _______ שיחי' אב ל-8 ילדים בליעה"ר, 3 מהם עם צרכים מיוחדים, ועוד עניני רפואה שיש במשפחתו, ואכמל"ב.
לפני כחצי שנה חיתן ב"ה את בנו השני, בי"ז מנחם אב יחתן בעז"ה את בתו, ובי"ד חשון יחתן עוד בן בשעה טובה ומוצלחת,
אך לצערנו הרב והגדול, בין חתונת הבן לחתונת הבת, הוא יאלץ לפנות את דירתו הצנועה, ולעבור עם משפחתו אל הבלתי נודע!!!
בימים אלו במקום להתארגן ולהתכונן לחתונה מתוך שלוות נפש, הוא עסוק בלארוז את ביתו!!!
וזאת בשל 'נשמה טובה' שרצה 'מאד' לעזור לו בהלוואה גדולה לדירה,
אך הוא נפל כפיתיון לעוקץ כבד, ומליון וחצי שקלים נושפים בעורפו ולא נותנים לו מנוחה יום ולילה - פשוטו כמשמעו!!!
אחי הי"ו עוסק למלאכתו כמלמד מומחה ובשאר שעותיו מקדיש עבור כתיבת סת"ם,
אך בימים אלו הוא מסתובב סהרורי לגמרי, אינו מוצא מנוח לנפשו, ולנפש זוגתו וצאצאיו היקרים,
שגם בימי שיגרה חייהם אינם קלים ביותר, אך בכל זאת הוא מתפרנס, ומפרנס את ביתו,
אבל לאחר המקרה המצער והכואב שבו הוא נפל בסכום שאין ביכולתו לעמוד בזה, בראותי את צרתו ואת כאבו,
וביותר - כאשר ראיתי את הכלה יושבת בביתה ועיניה אדומות מבכי וקרועות מהמחשבה כיצד תכנס לחופתה,
נטלנו על עצמינו בני משפחתו וחבריו לגייס את הוצאות החתונה,
ואני באופן אישי נטלתי על עצמי לגייס באופן מיידי סכום של 50.000 שקלים!!!
אני מבטיח לכם שיום ולילה אני עושה השתדלות בענין זה ומנסה לגייס בכל דרך כל סכום שהוא לצורך מצוה גדולה זו.
אנא בכוח גדולת ימינך!
סליחה ומחילה על שהטרחתי אתכם עד כאן, אך בכל לשון של בקשה אני מבקש ומתחנן לפניכם,
לחצו עכשיו כאן או על הלינק המצורף, והרימו את תרומתכם בעין יפה וככל יכולתך.
נאמן הוא מרן די בשמיא בעל הגמול שישלם לך כגמולכם הטוב, ברכה והצלחה בכל מעשי ידיכם, נחת דקדושה מכל יוצ"ח,
שמחה והרחבה תמיד יהיו בביתכם, אושר ועושר מנת חלקכם. ויה"ר שימים אלו יהפכו לששון ולשמחה לכלל ולפרט.
בהערכה גדולה
הנה שוב הלינק לתרומה מיידית למגבית חרום "קרן הצלת החתן והכלה" לחץ עכשיו כאן.
הנושאים החמים