עזרה הצינתוקים - האשכול המיליון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מעולם לא נרשמתי לשום קו טלפון, לא נייעס ולא התרמה ולא משפחתי ולא כלום. כל צינתוק נכנס אחר כבוד לרשימה השחורה. ולמרות כל זאת, כלום לא עוזר. הם ממשיכים כרגיל, כל פעם ממספר אחר.
שנייה לפני שאני מנפץ את הפלאפון מרוב תסכול, יש מה לעשות???

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרף
קניתי קו חדש וכמעט לא הוצאתי ממנו שיחות
ו...

• הוסף לסימניות
כשעשיתי קו חדש, בחזור מהחנות, כשאף אחד לא ידע עדיין מה המס'
כבר קיבלתי צינתוק...
עד שלא יצא חוק נגד הצינתוקים ללא אישור (בדיוק כמו במיילים, שם זה הרבה יותר קל לסינון ולא מקפיץ בכל שליחת מייל) יש שתי אפשרויות:
או להכניס לרשימה שחורה /להקיש 9 וכו (סתם יותר ארוך וקשה..) ואז לקבל צינתוק מעוד 5000 מספרים
או לבטל את כל הפלאפונים ולחזור כמה דורות אחורה...

• הוסף לסימניות
שימו לב, כי מספר חדש, לא בהכרח שלא היה בשימוש על ידי מישהו אחר פעם.
אולי אתם צריכים לבקש מספר שלא היה בשימוש.
איך זה יעזור יותר מהכנסה לרשימה השחורה (שאת זה אני כבר עושה)?
הם מתקשרים כל פעם מטלפון אחר
יש להם מאגרים.
ואם אתה מבקש להסיר את עצמך אז חלק מהמאגרים מתעדכנים.
ולכן כדאי כל פעם להמתין בסבלנות ולהקשיב איך אפשר לצאת מרשימת התפוצה עד שמקישים.
אני לא מקבל כ"כ הרבה כמו שמתארים כאן, אפילו שאני מאזין לקוים שונים...

• הוסף לסימניות
סתם מעניין אותי לדעת יש מי שתורם דרך הנעכסים האלו? אני עקרונית לא!! כנראה שיש כאלה שתורמים כי הם עדיין ממשיכים להציק..
אפילו לצאת מהם הם בעיתים -אתה בטוח שאתה רוצה להסיר את מספר******?אתה בטוח שאתה בטוח?אז הסרת את מספר***** להתראות ממספר אחר...

• הוסף לסימניות
זה פשוט נהיה לא נורמלי ממש מוציא אותי מדעתי בפרט נהיה להם כזה דבר לקופת העיר.וועד הרבנים.רינה של תורה וכו וכו וכו וכו לכל אחד מכל העשרות צינתוקים שזה כמו תולעת זה לא מפסיק גם באמצע ממתינה וגם כשאני לא יכול לענות זה עוד פעם ועוד פעם ושוב לא התכוונתי אישית לשום מקום לא לקופת העיר ולא ולא רק התכוונתי לתת דוגמא
זה פשוט לא יכול להמשך כך ואם אני או אחד מילדי הם האושפיזין של אותו יום ואני לא יודע מאיפה קיבלו את המידע אז כבר צריכים להעביר מסר דחוף די רוצים להתקשר בצורה מכובדת מספר צילצולים בכבוד רב ואשתדל בעז"ה לתרום
אבל הגזמתם

• הוסף לסימניות
לבעלי יש מספר אחד כשר ואחד לא כשר והתקשרו למספר הלא כשר בערב החג. מה הסיפור? איך הם יודעים על המספר הזה???

• הוסף לסימניות
איך זה יעזור יותר מהכנסה לרשימה השחורה (שאת זה אני כבר עושה)?
הם מתקשרים כל פעם מטלפון אחר
להקיש 9 עדיף מלהעביר לרשימה שחורה. כי ב9 באופן עקרוני הודעת לארגון שאתה לא רוצה טלפונים ממנו משא"כ רשימה שחורה זה רק המספר הספציפי שהתקשר חסמת.
אני באופן אישי מתמיד להקיש 9 על כל מספר התקשר וגם אם לא הספקתי מייד אז אחרי כמה שעות אני מקפיד לחזור למספר ולהקיש 9 [דרך אגב נתקלתי בצינתוקים שאין אפשרות ניתוק או שהניתוק לא ב9 אלא מקש אחר, גם שם שמעתי את התפריט עד שמצאתי מקש ניתוק והקשתי [קו של המערכה או משהו כזה של עצניקים ניתוק ב5]
היום כמות הצינתוקים אצלי ירדה ב90 אחוז

• הוסף לסימניות
להקיש 9 עדיף מלהעביר לרשימה שחורה. כי ב9 באופן עקרוני הודעת לארגון שאתה לא רוצה טלפונים ממנו משא"כ רשימה שחורה זה רק המספר הספציפי שהתקשר חסמת.
אני באופן אישי מתמיד להקיש 9 על כל מספר התקשר וגם אם לא הספקתי מייד אז אחרי כמה שעות אני מקפיד לחזור למספר ולהקיש 9 [דרך אגב נתקלתי בצינתוקים שאין אפשרות ניתוק או שהניתוק לא ב9 אלא מקש אחר, גם שם שמעתי את התפריט עד שמצאתי מקש ניתוק והקשתי [קו של המערכה או משהו כזה של עצניקים ניתוק ב5]
היום כמות הצינתוקים אצלי ירדה ב90 אחוז
גם אצלי
לאחר הסרה ע''י הקשה על 9 כמות הצינתוקים ירדה ב 90 אחוז

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה אחרי אינספור עיצות שלא הועילו-
פשוט לא עונה ולא חוזרת למספרים לא מוכרים.
נכון שפיספסתי כמה שיחות חשובות בגלל זה אבל שווה את השקט היחסי.

• הוסף לסימניות
רשימה שחורה + מקש 9
+ סינון שיחות חשודות
וכמובן אי האזנה וחזרה לקוים
= כמעט שקט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה