איך זה יעזור יותר מהכנסה לרשימה השחורה (שאת זה אני כבר עושה)?להקיש 9 ולהוציא אותם אחד אחד
לנשום עמוק ולדעת שזה המציאות
למכור אותו במקום לנפץ, בל תשחיתשנייה לפני שאני מנפץ את הפלאפון מרוב תסכול, יש מה לעשות???
יש להם מאגרים.איך זה יעזור יותר מהכנסה לרשימה השחורה (שאת זה אני כבר עושה)?
הם מתקשרים כל פעם מטלפון אחר
להקיש 9 עדיף מלהעביר לרשימה שחורה. כי ב9 באופן עקרוני הודעת לארגון שאתה לא רוצה טלפונים ממנו משא"כ רשימה שחורה זה רק המספר הספציפי שהתקשר חסמת.איך זה יעזור יותר מהכנסה לרשימה השחורה (שאת זה אני כבר עושה)?
הם מתקשרים כל פעם מטלפון אחר
מכל האלף טלפונים שיש להם? זה פשוט הטרדה.בקוים של הפלג
לעשות כוכבית ומיד סולמית
זה מוציא מהרשימה
גם אצלילהקיש 9 עדיף מלהעביר לרשימה שחורה. כי ב9 באופן עקרוני הודעת לארגון שאתה לא רוצה טלפונים ממנו משא"כ רשימה שחורה זה רק המספר הספציפי שהתקשר חסמת.
אני באופן אישי מתמיד להקיש 9 על כל מספר התקשר וגם אם לא הספקתי מייד אז אחרי כמה שעות אני מקפיד לחזור למספר ולהקיש 9 [דרך אגב נתקלתי בצינתוקים שאין אפשרות ניתוק או שהניתוק לא ב9 אלא מקש אחר, גם שם שמעתי את התפריט עד שמצאתי מקש ניתוק והקשתי [קו של המערכה או משהו כזה של עצניקים ניתוק ב5]
היום כמות הצינתוקים אצלי ירדה ב90 אחוז
זה לא עוזר.גם אצלי
לאחר הסרה ע''י הקשה על 9 כמות הצינתוקים ירדה ב 90 אחוז
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים