עזרה הצינתוקים - האשכול המיליון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
רק לי מתקשר מינימום 4 פעמים ביום המספר הזה: 0799222222???

• הוסף לסימניות
רק לי מתקשר מינימום 4 פעמים ביום המספר הזה: 0799222222???
זה המספר של קו ההגנה של הפלג הירושלמי
תכנסי ותבטלי את הצנתוקים
הם לא מתקשרים סתם כנראה מישהו מהמשפחה שלכם פעם התקשר לשם ונרשם
הבעיה שועדת הרבנים סוף סוף סגרו את הקו הזה לאחרונה אז רק אם זה בטלפון של הבית אפשר למחוק את זה
אחרת פשוט להשים ברשימה השחורה

• הוסף לסימניות
זה המספר של קו ההגנה של הפלג הירושלמי
תכנסי ותבטלי את הצנתוקים
הם לא מתקשרים סתם כנראה מישהו מהמשפחה שלכם פעם התקשר לשם ונרשם
הבעיה שועדת הרבנים סוף סוף סגרו את הקו הזה לאחרונה אז רק אם זה בטלפון של הבית אפשר למחוק את זה
אחרת פשוט להשים ברשימה השחורה
ואווו איך אני קשורה אליהם? חפירה שאין דברים כאלה!
לא לדעתי איש לא התקשר אליהם
נסתי להתקשר וחסום לי המספר זה ברשמיה שחורה אבל עדיין אני רואהאת זה וזה מעצבן אותי!!!
אין עוד דרך להפתר מהם?

• הוסף לסימניות
ואווו איך אני קשורה אליהם? חפירה שאין דברים כאלה!
לא לדעתי איש לא התקשר אליהם
נסתי להתקשר וחסום לי המספר זה ברשמיה שחורה אבל עדיין אני רואהאת זה וזה מעצבן אותי!!!
אין עוד דרך להפתר מהם?
אולי להשאיר הודעה מהטלפון של הבית למנהל הקו שיפסיק לצנטק לפלאפון
שווה לנסות

• הוסף לסימניות
אני התחלתי להחזיר למצנתקים כגמולם.
התקשרו דריברים, בתור תגובה צינתקתי אליהם 10 פעמים, כל פעם אמר "הלו " ניתקתי, בפעם העשירית שאמר "הלו" אמרתי במלא האמפתיה וההשתתפות - "נכון זה מעצבן צינתוקים?...."
כעת הם התחילו עם פטנט חדש, הקו לא פעיל בזמן הצינתוק כדי שלא יטרידו אותם, הקו יפתח רק בעוד שבוע.
אז אני שומר אותם ברשימת אנשי הקשר, תחת השם "אוהבים צינתוקים1" "אוהבים צינתוקים 2 " כשהילדים יהיו משועממים אתן להם לצנתק קצת

• הוסף לסימניות
למה הוא מגלה שאין נסיעה אם אני מזמין אותה לכתובת X?
חשבתי שקראת מה שכתבתי ועל זה הגבת...
כתבתי שאני עובר לדרייבר,
ואז אני שואל כמה עולה נסיעה מבית שאן לחדרה,
והוא עונה וכשהוא שואל מאיזה כתובת מבית שאן,
אז הוא מגלה שאין כאן נסיעה.
הלך לו חצי דקה.
כמו שהוא ניסה לשרוף לי זמן.

• הוסף לסימניות
בהנחה שאתה מתקשר לחברה של דרייברים וכאילו מנסה להזמין נסיעה זה מקביל שאתה יוצא מהדירה וניגש לגנב ואומר בחוץ מחלקים תאנים רק אם אתה עונה "לכשהוא" מתקשר אז תגיד לו מה שאתה רוצה
אדם פרץ אליך הביתה ללא רשות. לא דפק, לא שאל אם אפשר להיכנס. נכנס. זהו. הוא בפנים.
במקום לריב איתו ולגרש אותו בכעס, אמרת לו - בשוק מחלקים תאנים. כדאי לך לצאת.
זה גניבת דעת לכל דבר וענין ?
השאלה הוא מה המטרה?
אם המטרה הוא רק נקמה 'שיטעמו מה שעושים לנו' הרי זו גניבת דעת ואינו כמציל
אך אם הוא משיג משהו בזה שאולי בגלל זה לא יצנתקו לו הרי שזה כמו שנאמר

• הוסף לסימניות
לא קראתי כל הדברים באשכול (האמת רק את הכותרת) אולם אחזור ואומר דבר שכנראה כבר אמרו אותו שמי שסובל מצינתוקים, סגולה להפחית את הצינתוקים באופן משמעותי פשוט לטרוח לחזור לכל צינתוק ולהסיר ידנית, זה מפחית משמעותית את הצינתוקים לאחר זמן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היום התקשרו אלי כמה חברות דרייברים, חזרתי אליהם.
באחד מהם השיחה התנהלה כך:
אני: רוצה להזמין נסיעה, אבל אתם חוקיים בכלל?
נציג: למה זה משנה? לאן אתה צריך?
אני: לפני שאני מזמין אני צריך לדעת אם אתם חוקיים.
נציג: למה אתה שואל?
ויקוח... ויקוח... ויקוח...
אני: אז איך אני יודע אם אתם חוקיים, אם באה משטרה וכו'.
נציג לאחר ויקוח: אתה יודע! זה דרייבר. נסיעות, אין כיפה מעל הראש 😯, העיקר... (תקע משפט באידיש שאינני זוכר)!
אני: אתה מנסה להשמע היימיש?!
נציג: טוב מה אתה רוצה?
אני: להזמין דרייבר, אבל אם אתם לא חוקיים אז זה לא רלוונטי!

סופו של דבר הזמנתי משתי החברות הללו נסיעה לכתובת של חבר שלי, וכשהנהג התקשר שהוא בדרך - אמרתי לו 'יופי' והוספתי אותו לרשימה השחורה. וכמובן שאמרתי לחבר לראות את ההצגה. הוא טען שהם המתינו כ15 דקות ומנסים להשיג אותי ואז נסעו. הוא גם אמר שלאחד מהם בכלל לא הייתה כיפה!

• הוסף לסימניות
היום התקשרו אלי כמה חברות דרייברים, חזרתי אליהם.
באחד מהם השיחה התנהלה כך:
אני: רוצה להזמין נסיעה, אבל אתם חוקיים בכלל?
נציג: למה זה משנה? לאן אתה צריך?
אני: לפני שאני מזמין אני צריך לדעת אם אתם חוקיים.
נציג: למה אתה שואל?
ויקוח... ויקוח... ויקוח...
אני: אז איך אני יודע אם אתם חוקיים, אם באה משטרה וכו'.
נציג לאחר ויקוח: אתה יודע! זה דרייבר. נסיעות, אין כיפה מעל הראש 😯, העיקר... (תקע משפט באידיש שאינני זוכר)!
אני: אתה מנסה להשמע היימיש?!
נציג: טוב מה אתה רוצה?
אני: להזמין דרייבר, אבל אם אתם לא חוקיים אז זה לא רלוונטי!

סופו של דבר הזמנתי משתי החברות הללו נסיעה לכתובת של חבר שלי, וכשהנהג התקשר שהוא בדרך - אמרתי לו 'יופי' והוספתי אותו לרשימה השחורה. וכמובן שאמרתי לחבר לראות את ההצגה. הוא טען שהם המתינו כ15 דקות ומנסים להשיג אותי ואז נסעו. הוא גם אמר שלאחד מהם בכלל לא הייתה כיפה!
אני צריך לנסות גם🤣🤣🤣

• הוסף לסימניות
סופו של דבר הזמנתי משתי החברות הללו נסיעה לכתובת של חבר שלי, וכשהנהג התקשר שהוא בדרך - אמרתי לו 'יופי' והוספתי אותו לרשימה השחורה. וכמובן שאמרתי לחבר לראות את ההצגה. הוא טען שהם המתינו כ15 דקות ומנסים להשיג אותי ואז נסעו.
מותר לעשות את זה?
ויקוח... ויקוח... ויקוח..
מה זה ויקוח?

• הוסף לסימניות
סיוט!!!!!!!
בחיים לא נרשמתי לקו הזה! ומצנתק בלי סוף...
הוא ברישמה השחורה
אך כל הזמן מצפצף לי הודעה חדשה בתא קולי כי זה עובר לשם
תעברו לסים מהדרין או סים לחומרא ותראו ישועות, 0 צינתוקים!

• הוסף לסימניות
'צינתוקים' - מותר לעשות את זה?
גם לא
אבל למה אם הם עושים משהו לא בסדר אז הדרך שלי להחזיר להם היא גם כן להיות לא בסדר...?
להטריח נהג לצאת אלי ואז לא לענות להם העיקר כדי שיפסיקו להתקשר מרגיש לי כמו מעשה לא הגון.

סליחה אני באמת לא מהמטיפים אבל זה ממש צורם.

• הוסף לסימניות
סיוט!!!!!!!
בחיים לא נרשמתי לקו הזה! ומצנתק בלי סוף...
הוא ברישמה השחורה
אך כל הזמן מצפצף לי הודעה חדשה בתא קולי כי זה עובר לשם
זה קו ההגנה ובגלל שחסמו אותם הם שולחים הודעה קולית! שבה אפשר להתחבר למערכת ולהאזין באותה שיחה כמה שרוצים!
ולכן תפתח את החסימה, כשמגיע שיחה מהם תקיש להתחברות לקו ותאזין היכן מסירים מרשימת התפוצה ויבוא הגואל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה