עזרה הצינתוקים - האשכול המיליון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני חושב שהגיע הזמן שאדם ירכז פניות של משתמשים שקיבלו צינתוקים בניגוד להסכמתם ויתחילו לפנות לבתי משפט ויתחיל ליהות שקט

• הוסף לסימניות
פעם היה פרסום באחד העיתונים (יתד נאמן אולי?) אל אפשרות להכנס לאתר ממשלתי כלשהו (סליחה שאני לא מנדברת כ"כ פרטים כי זה היה כבר לפני איזה שנתיים) ושמה את שמה את המספר שלך זה חוסם את האפשרות לקבל צינתוקים, נרשמתי לזה ומאז אני בקושי מקבלת!!!! (משהו כמו פעמיים בחודש) אם מישהו רוצה אפשר פשוט לנסות לחטט בגוגל....

• הוסף לסימניות
בלת"ק
יש לי שני פלאפונים, אחד של העבודה.
באחד מהם הקפדתי מאוד אפס מענה וחזרה לשום מספר..
הנייד הזה היה חסין צינתוקים כמעט לחלוטין.
עד שמישהו אחר מהמשפחה כשהתחילה מלחמת 'חרבות ברזל' החליט לשמוע מהנייד שלי לאחד מקווי החדשות המוכרים.
לא אזכיר את שמו של אותו קו לעת עתה....
מאז אותו היום- התחלתי לחוות הטרדה לא נורמלית. ברור לי שזה בגלל זה. אין לי הסבר אחר.
השארתי הודעה למנהל אותו קו ולא זכיתי למענה.
אז שימו לב.
מספיק קו אחד שהקשבתם לו כדי (אולי) להיות חשופים להטרדות.
מעניין אם יש עוד מי שמזדהה.

• הוסף לסימניות
פעם היה פרסום באחד העיתונים (יתד נאמן אולי?) אל אפשרות להכנס לאתר ממשלתי כלשהו (סליחה שאני לא מנדברת כ"כ פרטים כי זה היה כבר לפני איזה שנתיים) ושמה את שמה את המספר שלך זה חוסם את האפשרות לקבל צינתוקים, נרשמתי לזה ומאז אני בקושי מקבלת!!!! (משהו כמו פעמיים בחודש) אם מישהו רוצה אפשר פשוט לנסות לחטט בגוגל....
את מדברת על מאגר אל תתקשרו אלי
והמאגר הזה הוא לחסימת שיחות להצעות שיווקיות ומכירות .
אין בזה איסור לפרסומות ולא איסור לתרומות ולא איסור לצינטוקים (ז"א זה לא חוסם)

אגב שמעתי שכרגע אין תקצוב למאגר והוא לא פעיל.
אבל אני אכן יודע שבלטפורמה של ימות המשיח כששולחים קמפיין אז יש שם לבחירה שלא ייתן לשלוח לאלו שרשומים למאגר הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהגיע הזמן שאדם ירכז פניות של משתמשים שקיבלו צינתוקים בניגוד להסכמתם ויתחילו לפנות לבתי משפט ויתחיל ליהות שקט
למה החכי"ם החרדיים לא יוזמים איזושהיא הצעת חוק בעניין?

• הוסף לסימניות
כי לפלאפונים לא כשרים זה מאד נדיר צינתוק
פעמיים בשנה אולי אצלי....
הם צריכים להיות קשובים לציבור שמחזיק כשרים ולא למה שנמצא אצלם בכיס!

• הוסף לסימניות
והשנקל שלי בעניין בפלא הכשר כמובן
זה לעשות צלצול מסוים לאנשים חשובים
וכל השאר אני לא אטרח לקום מהמקום
ואם יש לי כח חוזרת אח"כ לכל המספרים הלא מוכרים
ואם לא אז לא....

• הוסף לסימניות
אני כשעברתי לסלקום התרבו הצינתוקים יותר מרמי לוי- מקרי?

• הוסף לסימניות
זה על מייל.
ולמה לא אוכפים את החוק?
לא רק מייל, גם מערכת חיוג אוטומטי
לא אוכפים - כי זה דורש תלונה של הנפגע, וזה כנראה בעיה של ערכאות. אדרבה מי שימצא דרך להתיר את זה יוכל לתקן את העוול הציבורי וגם לזכות בשכר טרחה נאה (עד אלף ש"ח לכל צינתוק)
זה מתאים להליך של תביעה קטנה שהוא די קל

• הוסף לסימניות
לא רק מייל, גם מערכת חיוג אוטומטי
לא אוכפים - כי זה דורש תלונה של הנפגע, וזה כנראה בעיה של ערכאות. אדרבה מי שימצא דרך להתיר את זה יוכל לתקן את העוול הציבורי וגם לזכות בשכר טרחה נאה (עד אלף ש"ח לכל צינתוק)
זה מתאים להליך של תביעה קטנה שהוא די קל
יש כנראה גם קושי להוכיח.

• הוסף לסימניות
כן היה פעם אתר כזה אבל זה כרגע סגור מחוסר תקציב
ולגבי הצינתוקים דבר ראשון לפי מה שהנתי יש מקומות שהחברות מקבלים משם את המספרי טלפון שצריך לדעת מאיזה מקום זה
ולגבי תביעה מספיק צילום מסך ועוד יותר טוב אם תביעו תיעוד שיחה שאתם מתקשרים אליהם ומבקשים להסיר את עצמכם וצילום מסך שהתקשרו שוב זה וודאי יספיק

• הוסף לסימניות
אני פשוט לוחצת 1 כדי שזה יעביר אותי אליהם ומבקשת שימחקו את המספר שלי

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש על זה אשכול, על מישהו שרצה לפתוח תביעה נגד ועד הרבנים.

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון שמאפשר לי לראות לאחר מעשה על שיחות ממספרים שנמצאים ברשימה שחורה. והאמת? אחרי שנתיים וחצי של עבודה מאומצת - כמעט ולא קיבלתי שיחות מהקוים האלו, פשוט תמיד מתקשרים ממספר אחר... חוץ מכמה נודניקים שהתקשרו שוב ושוב מאותו מספר, כאילו אחרי הטרדה מאסיבית כזאת אני אתרום למנין גלמים שיתפללו בקבר הגולם מפראג.
נקודה של אור - למזלי אני צריך להחליף פלאפון ואין לי מושג האם אפשר להעביר גם את הרשימה השחורה. אז לפחות אני לא מבואס...
וסתם ככה -- אחד הקוים המטרידים ביותר היה דוקא איזה קו צניעות, ולא משנה כמה פעמים הקשתי 9 למחרת קיבלתי שוב שיחה. חבל, כי אם היו מבררים לפני היו מגלים שאני בכלל גבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה