עזרה הצינתוקים - האשכול המיליון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
גם אני מקבל בימים האחרונים מלא הודעות קוליות של דרייברים ועוד, ממספרים כשרים סלולרים...

• הוסף לסימניות
זה קו ההגנה ובגלל שחסמו אותם הם שולחים הודעה קולית! שבה אפשר להתחבר למערכת ולהאזין באותה שיחה כמה שרוצים!
ולכן תפתח את החסימה, כשמגיע שיחה מהם תקיש להתחברות לקו ותאזין היכן מסירים מרשימת התפוצה ויבוא הגואל.
אני אנסה תודה!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לא
אבל למה אם הם עושים משהו לא בסדר אז הדרך שלי להחזיר להם היא גם כן להיות לא בסדר...?
להטריח נהג לצאת אלי ואז לא לענות להם העיקר כדי שיפסיקו להתקשר מרגיש לי כמו מעשה לא הגון.

סליחה אני באמת לא מהמטיפים אבל זה ממש צורם.
מזדהה איתך ב100%, גם אני חשבתי כך (תראי הודעות קודמות בדומה למה שכתבה @התמר ). אבל מגיע להם זבאנג לראש פעם אחת (אני לא הולך לחזור על זה שוב באותה חברה (אם לא יתקשרו שוב))

• הוסף לסימניות
בלתק חלקי
אני גם הייתי בדרך לפתוח אשכול נוסף
כי סף התסכול שלי עולה ועולה
ולא כדאי לכל מי שמצנתק אלי לשמוע את רשימת "הברכות" שאני מברכת אותם
זה לא אמיתי!
זה כל פעם מסר אחר
וגם משהו אחר!
זה פשוט לא הגיוני
זה עוגמת נפש של ממש! ממש ממש!!
אני יכולה לגשת מספר פעמים לטלפון ביום! וכבר זה לא צינתוק!! זה הבעיה זה מתקשר כמה וכמה צלצולים!!!
מילא אם זה היה צנתוק אבל זה רחוק מלהיות ככה
תוך כדי ההתעסקות בבית עד שאני מגיעה לטלפון רואה גם שזה מספר פלאפון ולא איזה 073 כמו שזה היה פעם
אם הייתי יכולה לתבוע כל אחד שמצנתק אלי הייתי מליונרית היום!
אז אין פתרון חוץ מלהקשיב לכל צנתוק ולהוציא מרשימת התפוצה?

• הוסף לסימניות
מעולם לא נרשמתי לשום קו טלפון, לא נייעס ולא התרמה ולא משפחתי ולא כלום. כל צינתוק נכנס אחר כבוד לרשימה השחורה. ולמרות כל זאת, כלום לא עוזר. הם ממשיכים כרגיל, כל פעם ממספר אחר.
שנייה לפני שאני מנפץ את הפלאפון מרוב תסכול, יש מה לעשות???
למה לא לתבוע? ייצוגית.. אפשר להרוויח מזה לא רע בכלל

• הוסף לסימניות
אין מה לתבוע
התרמות ומסרים פוליטיים מוחרגות מחוק הספאם.

• הוסף לסימניות
צינתקו "חברת מוניות" שמכנים את עצמם "אוטוטו", התקשרתי למספר שלהם 025809580
גם התעלול שכתבתי לעיל עשיתי לחברת 'אוטוטו'
איתם השיחה היתה שונה:
אני: שלום, אתם חוקיים?
נציג: כן, בטח, מה השאלה.
אני: מעניין, אז למה אני לא רואה אתכם בגוגל או משהו כזה?
נציג: אמממממממ אין לי מושג, למה צריך להיות???
אני: אוקיי, לא משנה. אתה מבין שהצינתוקים הללו מטרידים וזה לא לעניין שאתם... וכו... וכו... וכו...

• הוסף לסימניות
חברות דרייבערים לא חוקיות וכו' לא אמורות לפחד פחד מוות שבטעות הם יעלו למישהו הלא נכון על העצבים?
שקלתי כמה פעמים לעשות משהו עם זה וכל פעם לא יצא מזה כלום.

• הוסף לסימניות
סיוט!!!!!!!
בחיים לא נרשמתי לקו הזה! ומצנתק בלי סוף...
הוא ברישמה השחורה
אך כל הזמן מצפצף לי הודעה חדשה בתא קולי כי זה עובר לשם
אין מה לאמר אני רוצה לתבוע אותם אני גם ככה!!!
הגזמה זה עדין למה שהולך שם באמת!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה