הקו המונציפאלי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
גם אני מקבל בימים האחרונים מלא הודעות קוליות של דרייברים ועוד, ממספרים כשרים סלולרים...
אני אנסה תודה!!!זה קו ההגנה ובגלל שחסמו אותם הם שולחים הודעה קולית! שבה אפשר להתחבר למערכת ולהאזין באותה שיחה כמה שרוצים!
ולכן תפתח את החסימה, כשמגיע שיחה מהם תקיש להתחברות לקו ותאזין היכן מסירים מרשימת התפוצה ויבוא הגואל.
מזדהה איתך ב100%, גם אני חשבתי כך (תראי הודעות קודמות בדומה למה שכתבה @התמר ). אבל מגיע להם זבאנג לראש פעם אחת (אני לא הולך לחזור על זה שוב באותה חברה (אם לא יתקשרו שוב))גם לא
אבל למה אם הם עושים משהו לא בסדר אז הדרך שלי להחזיר להם היא גם כן להיות לא בסדר...?
להטריח נהג לצאת אלי ואז לא לענות להם העיקר כדי שיפסיקו להתקשר מרגיש לי כמו מעשה לא הגון.
סליחה אני באמת לא מהמטיפים אבל זה ממש צורם.
רשימה שחורהיש דרך להתמודד עם קווים שלא מאפשרים הסרה?
למה לא לתבוע? ייצוגית.. אפשר להרוויח מזה לא רע בכללמעולם לא נרשמתי לשום קו טלפון, לא נייעס ולא התרמה ולא משפחתי ולא כלום. כל צינתוק נכנס אחר כבוד לרשימה השחורה. ולמרות כל זאת, כלום לא עוזר. הם ממשיכים כרגיל, כל פעם ממספר אחר.
שנייה לפני שאני מנפץ את הפלאפון מרוב תסכול, יש מה לעשות???
גם התעלול שכתבתי לעיל עשיתי לחברת 'אוטוטו'צינתקו "חברת מוניות" שמכנים את עצמם "אוטוטו", התקשרתי למספר שלהם 025809580
אין מה לאמר אני רוצה לתבוע אותם אני גם ככה!!!סיוט!!!!!!!
בחיים לא נרשמתי לקו הזה! ומצנתק בלי סוף...
הוא ברישמה השחורה
אך כל הזמן מצפצף לי הודעה חדשה בתא קולי כי זה עובר לשם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים