זה המספר של קו ההגנה של הפלג הירושלמירק לי מתקשר מינימום 4 פעמים ביום המספר הזה: 0799222222???
ואווו איך אני קשורה אליהם? חפירה שאין דברים כאלה!זה המספר של קו ההגנה של הפלג הירושלמי
תכנסי ותבטלי את הצנתוקים
הם לא מתקשרים סתם כנראה מישהו מהמשפחה שלכם פעם התקשר לשם ונרשם
הבעיה שועדת הרבנים סוף סוף סגרו את הקו הזה לאחרונה אז רק אם זה בטלפון של הבית אפשר למחוק את זה
אחרת פשוט להשים ברשימה השחורה
אולי להשאיר הודעה מהטלפון של הבית למנהל הקו שיפסיק לצנטק לפלאפוןואווו איך אני קשורה אליהם? חפירה שאין דברים כאלה!
לא לדעתי איש לא התקשר אליהם
נסתי להתקשר וחסום לי המספר זה ברשמיה שחורה אבל עדיין אני רואהאת זה וזה מעצבן אותי!!!
אין עוד דרך להפתר מהם?
מה המספר של המנהל?אולי להשאיר הודעה מהטלפון של הבית למנהל הקו שיפסיק לצנטק לפלאפון
שווה לנסות
למה הוא מגלה שאין נסיעה אם אני מזמין אותה לכתובת X?גזל שנוסע, הרי הוא לא יוצא לנסיעה, כי מיד מגלה שאין כאן נסיעה.
חשבתי שקראת מה שכתבתי ועל זה הגבת...למה הוא מגלה שאין נסיעה אם אני מזמין אותה לכתובת X?
השאלה הוא מה המטרה?אדם פרץ אליך הביתה ללא רשות. לא דפק, לא שאל אם אפשר להיכנס. נכנס. זהו. הוא בפנים.
במקום לריב איתו ולגרש אותו בכעס, אמרת לו - בשוק מחלקים תאנים. כדאי לך לצאת.
זה גניבת דעת לכל דבר וענין ?
אני צריך לנסות גםהיום התקשרו אלי כמה חברות דרייברים, חזרתי אליהם.
באחד מהם השיחה התנהלה כך:
אני: רוצה להזמין נסיעה, אבל אתם חוקיים בכלל?
נציג: למה זה משנה? לאן אתה צריך?
אני: לפני שאני מזמין אני צריך לדעת אם אתם חוקיים.
נציג: למה אתה שואל?
ויקוח... ויקוח... ויקוח...
אני: אז איך אני יודע אם אתם חוקיים, אם באה משטרה וכו'.
נציג לאחר ויקוח: אתה יודע! זה דרייבר. נסיעות, אין כיפה מעל הראש, העיקר... (תקע משפט באידיש שאינני זוכר)!
אני: אתה מנסה להשמע היימיש?!
נציג: טוב מה אתה רוצה?
אני: להזמין דרייבר, אבל אם אתם לא חוקיים אז זה לא רלוונטי!
סופו של דבר הזמנתי משתי החברות הללו נסיעה לכתובת של חבר שלי, וכשהנהג התקשר שהוא בדרך - אמרתי לו 'יופי' והוספתי אותו לרשימה השחורה. וכמובן שאמרתי לחבר לראות את ההצגה. הוא טען שהם המתינו כ15 דקות ומנסים להשיג אותי ואז נסעו. הוא גם אמר שלאחד מהם בכלל לא הייתה כיפה!
מותר לעשות את זה?סופו של דבר הזמנתי משתי החברות הללו נסיעה לכתובת של חבר שלי, וכשהנהג התקשר שהוא בדרך - אמרתי לו 'יופי' והוספתי אותו לרשימה השחורה. וכמובן שאמרתי לחבר לראות את ההצגה. הוא טען שהם המתינו כ15 דקות ומנסים להשיג אותי ואז נסעו.
מה זה ויקוח?ויקוח... ויקוח... ויקוח..
סיוט!!!!!!!רק לי מתקשר מינימום 4 פעמים ביום המספר הזה: 0799222222???
אני: כי אני רוצה להזמין אבל רק אם אתם חוקיים.מותר לעשות את זה?
מה זה ויקוח? נציג: למה אתה שואל?
'צינתוקים' - מותר לעשות את זה?מותר לעשות את זה?
תעברו לסים מהדרין או סים לחומרא ותראו ישועות, 0 צינתוקים!סיוט!!!!!!!
בחיים לא נרשמתי לקו הזה! ומצנתק בלי סוף...
הוא ברישמה השחורה
אך כל הזמן מצפצף לי הודעה חדשה בתא קולי כי זה עובר לשם
גם לא'צינתוקים' - מותר לעשות את זה?
זה קו ההגנה ובגלל שחסמו אותם הם שולחים הודעה קולית! שבה אפשר להתחבר למערכת ולהאזין באותה שיחה כמה שרוצים!סיוט!!!!!!!
בחיים לא נרשמתי לקו הזה! ומצנתק בלי סוף...
הוא ברישמה השחורה
אך כל הזמן מצפצף לי הודעה חדשה בתא קולי כי זה עובר לשם
ויכוח............................מה זה ויקוח?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים