מתחנה מרכזית להר הרצל יש בתדירות נמוכה קרון אחדסליחה שלא קראתי הכל
יש רכבת קלה עכשיו בירושלים?
צריכה להגיע מתחנה מרכזית להר הרצל
קרון אחד בתדירות רגילה של 6 דק'מתחנה מרכזית להר הרצל יש בתדירות נמוכה קרון אחד
זה תיעוד מטורף על גבול המרגש...העבודות בהילוך מהיר
אגב בעיריית ירושלים אומרים שהעבודות מתקדמות כמתוכנן, והרכבת אכן אמורה לחזור לפעילות בתחילת ספטמבר
(לא יאומן שיש דבר כזה שנקרא עמידה בלו"ז)
צפה בקובץ המצורף 2020368
העבודות על הקו הכחול מתקדמות בקצב די משביע רצון, אל תשכח שפה השביתו חצי רכבת וחסמו את צומת נורדאו ככה שהמהירות פה היא קריטית כדי לצמצם את הנזק ככל שניתן, משא"כ בפרויקט 'רגיל' כמו הקו הכחול שעובדים בקצב רגילזה תיעוד מטורף על גבול המרגש...
רק לחשוב אם את כל העבודות שעושים עכשיו על הקו הכחול לדוג' היו עושים בקצב ובמשמעת האלו... אבל זה גם תקציב אחר...
בזה בדיוק אני כופר!העבודות על הקו הכחול מתקדמות בקצב די משביע רצון, אל תשכח שפה השביתו חצי רכבת וחסמו את צומת נורדאו ככה שהמהירות פה היא קריטית כדי לצמצם את הנזק ככל שניתן, משא"כ בפרויקט 'רגיל' כמו הקו הכחול שעובדים בקצב רגיל
ושוב - לדעתי העבודות מתקדמות ממש יפה, ביחוד באיזור כביש רמות ששם העבודות תשתית 'טסות'.
בשורה התחתונה - ענין של תקציב והירתמות כללית של כל המערכת.בזה בדיוק אני כופר!
אם אפשר לבנות פרויקט במהירות ויעילות כזו אמורים לבנות כך את כל פרויקטי התשתית בארץ! מה זה משנה שכאן השביתו קו רכבת פעיל וכאן לא? אתה יודע איזו תועלת כלכלית ותפעולית היתה יכולה להיות אם היו בונים כל תשתית בקצב הזה?
ואז כשיחסמו קו רכבת, הדרישה תהיה לחסימה של שבוע בלבד..בזה בדיוק אני כופר!
אם אפשר לבנות פרויקט במהירות ויעילות כזו אמורים לבנות כך את כל פרויקטי התשתית בארץ! מה זה משנה שכאן השביתו קו רכבת פעיל וכאן לא? אתה יודע איזו תועלת כלכלית ותפעולית היתה יכולה להיות אם היו בונים כל תשתית בקצב הזה?
תיאורטית אתה צודק לגמרי, מעשית ממש לאבזה בדיוק אני כופר!
ויש שם בעיות בטיחות קשות עם גשרים שקורסים וכבישים שמתפוררים כחלק מה'שיטה' החדשנית הזאתבאף מקום בעולם למעט סין אין בנייה מהירה.
מנין לך שזה לא יקר תקציבית? למען האמת סביר להניח שזה מאוד יקר תקציבית, להביא תוספת גדולה של פועלים ולדחוס את הכל בזמן קצר זה דבר שמאוד מייקר, (במאמר מוסגר: בכל דבר גם בשיפוץ חדר אמבטיה)ולא יקרה (תקציבית)
להדסה אין רכבת?מתחנה מרכזית להר הרצל יש בתדירות נמוכה קרון אחד
ולא יקרה (תקציבית)
הפוך, זה בדיוק מה שכתבתי, שזה לא יִקְרֶה, בגלל שזה יקרמנין לך שזה לא יקר תקציבית? למען האמת סביר להניח שזה מאוד יקר תקציבית, להביא תוספת גדולה של פועלים ולדחוס את הכל בזמן קצר זה דבר שמאוד מייקר, (במאמר מוסגר: בכל דבר גם בשיפוץ חדר אמבטיה)
אז קצת נאיבי לשאול למה זה לא תמיד כך, למה לא נלחמים בעזה לבנון ואיראן בבת אחת? תיעדוף משאבים
מעולה...ואז כשיחסמו קו רכבת, הדרישה תהיה לחסימה של שבוע בלבד..
ככל והבנייה הסינית הינה איכותית אני בהחלט קורא ליישם אותה גם כאן.בסוף צריך להיות ריאליים באף מקום בעולם למעט סין אין בנייה מהירה.
מה שכן בהרבה מקומות בעולם ישנה עמידה בלו״ז שקבעו מראש, ואת זה בהחלט ניתן לדרוש ליישם גם בפרויקטים בארה״ק!
מסכים, כך גם אמרתי אני -תיאורטית אתה צודק לגמרי, מעשית ממש לא
יש מגבלת תקציבים ומשאבים והעוגה מתחלקת בין כולם ואם הבינו שלהשבית את הרכבת ולחסום צומת מרכזית זה כ"כ בעייתי ובגלל זה מטיסים את העבודה זה נקודה לשבח ולא לגנאי שלמה לא תמיד זה כך, יש בנייה רגילה, כלו' עוד פרויקט מבין עשרות פרויקטים ויש פרויקט שנמצא בעדיפות עליונה כמו הפרויקט הנ"ל, אתה שואל למה לא תמיד זה כך? אפשר לשאול את זה בכל דבר כמעט
אבל ככל והקצב הישראלי המזוויע בתשתיות נובע מהתנהלות לא מספיק יעילה חייבים לשפר אותו! זה גם לכאורה משתלם כלכלית להוסיף בתקציב לצורך כך.אבל זה גם תקציב אחר...
שאלה מצוינת!שאלה מעניינת שעלתה לי,
איפה חונות הרכבות שעושות את קו הדסה-התחנה המרכזית
זמן הנסיעה הוא 27 דקות לפי כפיר ובתדירות של 6 דקות זה אומר בין 6 ל 8 רכבות פעילות, איפ הם עומדות בלילה ואיך מתחזקים אותם? בכל זאת 3.5 חודשים זה זמן ניכר
אולי @נבחר ידע
הדפו בגבעת רם כבר פעיל?שאלה מצוינת!
אולי הן עוברות לקו הירוק בצומת קרית משה וחונות בדפו החדש בשערי גבעת רם? יכול להיות?
מעניין!
בשעות הלילה יש כ4-5 רכבות שחונות בהדסהשאלה מעניינת שעלתה לי,
זמן הנסיעה הוא 27 דקות לפי כפיר ובתדירות של 6 דקות זה אומר בין 6 ל 8 רכבות פעילות, איפ הם עומדות בלילה ואיך מתחזקים אותם? בכל זאת 3.5 חודשים זה זמן ניכר
אולי @נבחר ידע
אכןשאלה מעניינת שעלתה לי,
אולי @נבחר ידע

rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //