נכתב ע"י didis;335352:אני רוצה לשכור מצלמה לצילום פְּנים. האם מצלמה כזו יכולה להתאים לצרכים שלי? מצלמה DSLR דיגיטלית מקצועית רפלקס Canon 40D חיישן 10 מיליון פיקסלים.
אני ממש לא מבינה מה הנתונים האילו אומרים לכן אני אשמח אם מישהו פה בפורום יאלפני בינה
תודה
אני רוצה לצלם צילום פנים (שווא בפ'). אני לא מתעקשת על המצלמה הזו, אני פשוט לא מבינה במצלמות מקצועיות. אז הבנתי שלצילום פנים דרושה עדשה רחבה, איך מגדירים עדשה כזו בשפה מקצועית?נכתב ע"י tamiro;335354:כתב בפונט גדול אבל המלל לא מובן.
את רוצה לצלם פנים = של בנאדם או צילומי פנים= בתוך מבנים?
למה את מתעקשת דווקא על המצלמה הזאת?
עדשה רחבה ואיכותית יותר חשובה כאן מהמצלמה עצמה.
כמו שזה נראה ממה שכתבת... אולי תפני לצלם מקצועי?
נכתב ע"י didis;335357:אני רוצה לצלם צילום פנים (שווא בפ'). אני לא מתעקשת על המצלמה הזו, אני פשוט לא מבינה במצלמות מקצועיות. אז הבנתי שלצילום פנים דרושה עדשה רחבה, איך מגדירים עדשה כזו בשפה מקצועית?
נכתב ע"י msphoto;335360:אם את לא מבינה במצלמות מקצועיות - איך תצלמי בהן?
למדתי צילום באופן די בסיסי, כך שלצלם במצלמה מקצועית אני יודעת (צילמתי במצלמה של המקום שלמדתי בו ולא חקרתי איזה סוג היא). אבל על סוגי המצלמות לא למדתי.
אשמח לקבל תשובה אדיבה ומתחשבת יותר. לא ביקשתי ייעוץ מה לעשות, ביקשתי ייעוץ לסוג מצלמה\ עדשה שתתאים לי.
נכתב ע"י didis;335394:תודה רבה. עזרת לי מאוד.
בבקשה תגיד לה שאתה ציני...נכתב ע"י tamiro;335403:בבקשה תגידי לי שאת לא רצינית
נכתב ע"י didis;335366:למדתי צילום באופן די בסיסי, כך שלצלם במצלמה מקצועית אני יודעת (צילמתי במצלמה של המקום שלמדתי בו ולא חקרתי איזה סוג היא). אבל על סוגי המצלמות לא למדתי.
אשמח לקבל תשובה אדיבה ומתחשבת יותר. לא ביקשתי ייעוץ מה לעשות, ביקשתי ייעוץ לסוג מצלמה\ עדשה שתתאים לי.
נכתב ע"י didis;335394:תודה רבה. עזרת לי מאוד.
נכתב ע"י tamiro;335376:אההההההה הבנתי למדת צילום.....
אז ככה
את צריכה
D700 עם עדשת PC רחבה
או את ה14-24 מ"מ 2.8 של ניקון
חצובה טובה וזהו ....
בהצלחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים