- הוסף לסימניות
צריכה עזרה, מישהו שהתאים אריח קרמיקה לשיש קיסר 4023 תודה רבה
אשמח לדעת איזה צבע נקרא הכיור? ואיזה חברה?זה באמת קשה להתאים קרמיקה לשיש הזה
אני חיפשתי הרבה בחרש
חיפשתי רק שם כי היה שם מבחר שלא התקרב לשום חנות אחרת
הגעתי עם חתיכה של שיש וחיפשנו מה הכי מתאים.
בסוף לקחתי משהו שבחנות היה נראה ממש בול בצבע,
אבל בתכלס הוא יותר אפור,
לי זה קצת מפריע, אבל אנשים אחרים אומרים שזה משתלב מעולה,
קוראים לקרמיקה פורצלן אורבן אם זה עוזר לך
צפה בקובץ המצורף 1645677
כיור של אקווטופ (שוק) דגם גלקסי קריסטדור בצבע קזבלנקהאשמח לדעת איזה צבע נקרא הכיור? ואיזה חברה?
תודה רבה
מה נישאר? מצאת משהו מתאים יותר?מקפיצה
אז ככה , יש אריח קרמיקה שמתאים באופן די מדהים, תפני לחנות יוסף בשורות טובות (036389299) ותשאלי אם כבר יש להם אריח דגם 1425, בהצלחהמה נישאר? מצאת משהו מתאים יותר?
תודה רבה רהב!! יש לך אולי תמונה?יש קרמיק
אז ככה , יש אריח קרמיקה שמתאים באופן די מדהים, תפני לחנות יוסף בשורות טובות (036389299) ותשאלי אם כבר יש להם אריח דגם 1425, בהצלחה
אני גם אשמח מאוד לתמונה,יש קרמיק
אז ככה , יש אריח קרמיקה שמתאים באופן די מדהים, תפני לחנות יוסף בשורות טובות (036389299) ותשאלי אם כבר יש להם אריח דגם 1425, בהצלחה
רבה רבה....תודה רבה רהב!! יש לך אולי תמונה?
יש לך את השיש הזה גם? אם כן- את נהנית? איך המראה? יש לי מטבח סהרה ואמרו לי שהשיש מדי תעשייתי ולא יוקרתי, זה נכון?אני גם אשמח מאוד לתמונה,
נאוד הציק לי בהתחלה ההבדל בצבעים בין הקרמיקה לשיש אצלי,
ונסיתי לדמיין איך זה יראה כשזה יהיה תואם
מענין לראות איך זה באמת
הוא שיש מחוספס ולא חלקרבה רבה....
יש לך את השיש הזה גם? אם כן- את נהנית? איך המראה? יש לי מטבח סהרה ואמרו לי שהשיש מדי תעשייתי ולא יוקרתי, זה נכון?
מקפיצה לך תמונה של המטבח שלי ששמתי למעלהזה באמת קשה להתאים קרמיקה לשיש הזה
אני חיפשתי הרבה בחרש
חיפשתי רק שם כי היה שם מבחר שלא התקרב לשום חנות אחרת
הגעתי עם חתיכה של שיש וחיפשנו מה הכי מתאים.
בסוף לקחתי משהו שבחנות היה נראה ממש בול בצבע,
אבל בתכלס הוא יותר אפור,
לי זה קצת מפריע, אבל אנשים אחרים אומרים שזה משתלב מעולה,
קוראים לקרמיקה פורצלן אורבן אם זה עוזר לך
צפה בקובץ המצורף 1645677
מורכב מאד למצוא תמונה, לא נראה שאגיע לזה בימים הקרובים... צילמתי במקום אחר , אני עצמי עשיתי בסוף שיש אחר, אם כי גם השיש הזה בא בחשבון, הוא מיוחדתודה רבה רהב!! יש לך אולי תמונה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים