- הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;2062450:אני מחכה ליום שעורכות העיתונים תראינה מהיכן לוקחות הכתבות המוכשרות שלהן את כל החומר...
לכי תדעי אולי אלה העורכות שלוקחות מכאן את ה"כתבות" שלהן כדי לא לשלם כסף לכותבות...
נכתב ע"י efrat1;2062450:אני מחכה ליום שעורכות העיתונים תראינה מהיכן לוקחות הכתבות המוכשרות שלהן את כל החומר...
נכתב ע"י MIRI F;2062419:לא הגזמת בכלל. פתחתי שבוע אחד את עיתון "פנינים" של בקהילה וחשבתי שניתן לשנות את שמו מ"פנינים" ל"פרוג". כל הכתבות שם היו לקוחות מפה. זה היה פשוט הזוי. טוב שיש שם כמה סיפורים בהמשכים שיהיה לי משהו חדש לקרוא...
סתם מעניין אם הן שואלות קודם או פשוט מעתיקות תגובות בלי נטילת רשות.
נכתב ע"י איכות;2060867:תמרחי על השולחן דבק מגע...
וברצינות, אין הרבה מה לעשות. (מנסיון)
רק כל יום בערב לקחת שקית גדולה לשפוך לתוכה ת'בלאגן ולפזר בחדרים...
נכתב ע"י רותי ה;2060870:כל מילה! מוכר מוכר..
אצלי אחרי שגמרתי לסדר את השולחן בסלון רב העבודה כבר נעשתה.
יש זמנים שאני משתדלת לעשות את זה כל ערב ויש שאני מיואשת מראש..
מה שאני משתדלת זה לערוך שולחן ביום חמישי בלילה מה שמבטיח לי
שהשולחן תפוס עד שבת. (ולא יניחו לי דברים בין הצלחות..)
נכתב ע"י הוליווד;2062681:באמת?.....
מעניין לדעת איזה עיתון את קוראת...
לפני תקופה הופיעה כתבה שלימה שהתפרשה על פני עמודים נרחבים, עם תמונות של רהיטים ששחזרת... שהופיעו כמובן בפורום אמנות ויצירה....
לא יכולתי להתאפק... צחקתי... וצחקתי... וצחקתי...!!!נכתב ע"י לבן;2061879:רק עשרות?
לפעמים נראה לי שהעיתונאיות החרדיות פותחות "פרוג" ומכינות כתבה.
הן אפילו לא טורחות לקיים ראיונות, משהו.
נכתב ע"י הוליווד;2062677:נורא מעצבן,
ואותי מעצבן שבעיתון "לבית" (של המבשר) שהוא דווקא מאד מאד על רמה והסיפורים ההמשכיים והחד-פעמיים מאד מוצלחים, שמכניסים פעמים רבות (כנראה כשחסר להם עם מה למלא את העיתון) "כתבות מצולמות" של ניקית אחת מפרוג, בהשראת הפורום "אמנות ויצירה" בעיקר... איך לשחזר רהיטים... איך לעשות כריות נוי... תכניסו כרית לתוך שקית יפה) סבתא סורגת וכדו'... משעמם ומעצבן!!!!!!! לא שימושי ולא מעניין 90% מהנשים, סתם גונב 3 ואף 4 עמודים... פשוט לקחת תמונות מאינטרנט, אשכולות מפרוג, והנה לפניכן "כתבה"...
פשוט זלזול באינטלגנציה של הקוראות!!!!
לפני תקופה הופיעה כתבה שלימה שהתפרשה על פני עמודים נרחבים, עם תמונות של רהיטים ששחזרת... שהופיעו כמובן בפורום אמנות ויצירה....
נכתב ע"י הוליווד;2062677:נכתב ע"י לבן;2061879:רק עשרות?
הן אפילו לא טורחות לקיים ראיונות, משהו.[/
נורא מעצבן,
ואותי מעצבן שבעיתון "לבית" (של המבשר) שהוא דווקא מאד מאד על רמה והסיפורים ההמשכיים והחד-פעמיים מאד מוצלחים, שמכניסים פעמים רבות (כנראה כשחסר להם עם מה למלא את העיתון) "כתבות מצולמות" של ניקית אחת מפרוג, בהשראת הפורום "אמנות ויצירה" בעיקר... איך לשחזר רהיטים... איך לעשות כריות נוי... תכניסו כרית לתוך שקית יפה) סבתא סורגת וכדו'... משעמם ומעצבן!!!!!!! לא שימושי ולא מעניין 90% מהנשים, סתם גונב 3 ואף 4 עמודים... פשוט לקחת תמונות מאינטרנט, אשכולות מפרוג, והנה לפניכן "כתבה"...
קצת הייתי בשוק מהתגובות האלו שלך.
אותך אולי זה לא מעניין, אבל יש נשים, והרבה (תעיד על כך התעשייה העולמית של בלוגים בנושא), שזה מעניין אותן יותר מטור של פטפוטים.
נכתב ע"י הוליווד;2062677:נכתב ע"י לבן;2061879:רק עשרות?
הן אפילו לא טורחות לקיים ראיונות, משהו.[/
נורא מעצבן,
תעשיית שחזור /שיפוץ הרהיטים בעולם נמצאת בשיא ואנשים משלמים עשרות אלפי שקלים על חפצים אלו...
אם זה ככ לא מעניין אותך למה בכלל נכנסת לפורום אומנות ויצירה ונתקלת בזה?
רותי12 המוכשרת מחייה את הפורום ואני שמחה שהמבשר השכילו לחלוק זאת עם כל הנשים שלא נחשפות לפרוג (וזכור לי שזה היה באישורה)
נכתב ע"י אמא טובה;2062728:נכתב ע"י הוליווד;2062677:תעשיית שחזור /שיפוץ הרהיטים בעולם נמצאת בשיא ואנשים משלמים עשרות אלפי שקלים על חפצים אלו...
אם זה ככ לא מעניין אותך למה בכלל נכנסת לפורום אומנות ויצירה ונתקלת בזה?
רותי12 המוכשרת מחייה את הפורום ואני שמחה שהמבשר השכילו לחלוק זאת עם כל הנשים שלא נחשפות לפרוג (וזכור לי שזה היה באישורה)
תודה
אין הנחתום מעיד על עיסת. .. אבל דוקא היתי שמחה אם היו פותחים מדור קבוע לשחזור ולאומנויות שונות. אני גם חושבת שזה מעניין הרבה נשים. בעולם הכללי יותר ויותר בלוגים ומגזינים מדברים אומנות וחבל שבציבור החרדי עדיין אין מדור קבוע וברמה בנושא אומנות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //