- הוסף לסימניות
וואו אני ממש מקווה שזוכרים גם אותי...אם יוכ
אם יוכי תאשר אעלה.
יש כאן עוד אחת מבית שמש שמחכה אגיד לו שישלח לשתיכן ביחד.
יאללה מקווה שהוא יריץ את כולם עד ראש השנה.
וואו אני ממש מקווה שזוכרים גם אותי...אם יוכ
אם יוכי תאשר אעלה.
הרגע שלחתי לו הודעה על בתיה.וואו אני ממש מקווה שזוכרים גם אותי...
מי עוד נשאר?הוא טוען שהבא בתור זה בית שמש + בתיה
מי שרוצה שתרשום לי מייל ואשלח לה באישי בשמחהאם יוכ
אם יוכי תאשר אעלה.
הכל בסדר, מעולם כאמור לא כעסתי עליךאני שמחה בשבילך וכמובן מתנצלת על החלק שלי בסיפור הזה.
לםחות את שמחה עם התוצר. גם טוב.
אשמח לראות את הארון.מי שרוצה שתרשום לי מייל ואשלח לה באישי בשמחה
מודה לך מאד על האכפתיות!
הכל בסדר, מעולם כאמור לא כעסתי עליך
מודה לך מאד על האכפתיות!
מי שרוצה שתרשום לי מייל ואשלח לה באישי בשמחה
מודה לך מאד על האכפתיות!
כמה עלה לך?במחשבה שניה
אני מעלה לכאן, מה אכפת לי
זה עדיין לא נקי ולא מלא בתכולה בגלל האבלות
וחסר הקרניז מלמעלה שהוא צריך להשלים בגלל טעות במידות
תהנוצפה בקובץ המצורף 2025731צפה בקובץ המצורף 2025732
זה המשפט הכי מרגש בכל האשכולזה עדיין לא נקי ולא מלא בתכולה בגלל האבלות
אחרי כל החגיגה פה בא לך עליו??אשמח לקבל פרטים של הנגר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים