- הוסף לסימניות
האם באמת מה שהם עשו זה הזדהות עם הערבים, או שאי הבנה ובאמת הכוונה היתה לטובה?
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפרטנר יש מחירים מאד טובים עכשיו (הציעו לי שבוע שעבר חבילה יותר משתלמת מסלקום)הי אנחנו כרגע בסלקום, רוצים להתנתק! לאן כדאי?
תלוי באיזור. בכל מקרה, פרטנר טובה יותר ברוב המקומות.הי אנחנו כרגע בסלקום, רוצים להתנתק! לאן כדאי?
כנראה תלוי באזור, לי היתה קליטה מעולה בפרטנר.ואיך הקליטה?,
מסוכן להתחיל עם סלקום, תבדקי טוב טוב...כנראה תלוי באזור, לי היתה קליטה מעולה בפרטנר.
כרגע אני עדיין בסלקום כי כשהתניידתי קבלתי מכשיר מתנה, ואני צריכה לבדוק אם זה לא מותנה במספר חודשים.
יש למישהו מידע?
תראה לפי הסדר הכרונולוגי של האירועים, לא נראה לי שיש ספק.השאלה למה להאמין? מה הם לא ידעו מה קורה היום? אני בסלקום ובאמת אני רוצה לדעת
אם היית גר בלוד, היית מדבר אחרת....אני לא יודע אם יש היתר ע"פ הלכה למה שאנחנו עושים מי התיר לנו לעשות את זה לפגוע בפרנסה של אדם בגלל טעות או בגלל שדעתו שונה בא נאמר שברמה האישית זה מותר אבל ברמה הציבורית מכאן ולפתוח אשכול נראה לי שזה מוגזם מדי
על זה בדיוק היה האשכול האם זה טעות או לא? (לא על דעה שונה, כי דעה שונה בענין זה, זה אומר התרת דם יהודי) כי אם זה לא טעות אני לא אמור לפרנס את מי שמעודד לרצוח אותי.אני לא יודע אם יש היתר ע"פ הלכה למה שאנחנו עושים מי התיר לנו לעשות את זה לפגוע בפרנסה של אדם בגלל טעות או בגלל שדעתו שונה בא נאמר שברמה האישית זה מותר אבל ברמה הציבורית מכאן ולפתוח אשכול נראה לי שזה מוגזם מדי
לא רקמי שבגולן גם נקרא שהוא בסלקום בגלל התשתיות המשותפות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים