סקרן בקטנה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 10 חוקי יש דרך חוקית לשדרג ל11 בחינם? (המחשב תומך)
ואם כבר ב 11 יש כבר אפשרות להתקין אפליקציות (APP)?
אפשר להוריד קובץ התקנה מהאתר של מיקרוסופט, ולשדרג.יש לי ווינדוס 10 חוקי יש דרך חוקית לשדרג ל11 בחינם? (המחשב תומך)
כמו מה?אני לא ממליץ עדיין לעדכן לווינדוס 11 סתם. רק מי שחייבם עקב תוכנות שלא תומכות לגמרי ב10.
כי ב11 יש דברים שלא עובדים גם...
יש אפשרות לקישור פשוט לא מצאתי לבד תודהאפשר להוריד קובץ התקנה מהאתר של מיקרוסופט, ולשדרג.
לגבי אפליקציות,אפשר גם אפשר, לפי ההדרכה שכאן
![]()
מדריך | התקנת WSA עם גוגל פליי ורוט + תעודת אבטחה של נטפרי ונטספארק
שימו לב חובה להשתמש בWINRAR מעודכן או ב7z מעודכן לצורך חילוץ WSA גרסאות ישנות לא יעבדו עבור 7z זה אומר להשתמש בגרסה 2023-06-20 ומעלה להורדת המערכת יש לגשת ל...mitmachim.top
מדובר באימולטור מובנה. אבל זה קצת מורכב למשתמש הרגיל. בכל אופן באימולטורים הקלאסיים אין שום בעיה עם וינ' 11יש אפשרות לקישור פשוט לא מצאתי לבד תודה
ולגבי אפליקציות מדובר באימולוטור או במשהו רגיל?
קישור להורדת קובץ התקנת וינ' 11 באתר הזהיש אפשרות לקישור פשוט לא מצאתי לבד תודה
ולגבי אפליקציות מדובר באימולוטור או במשהו רגיל?
יש לי אימולטור ב 10 חשבתי שב11 הקבצי APP יותקנו כמו תוכנה רגילה בכל אופן תודהמדובר באימולטור מובנה. אבל זה קצת מורכב למשתמש הרגיל. בכל אופן באימולטורים הקלאסיים אין שום בעיה עם וינ' 11
זה קובץ להתקנה של וינדוס 11 עם או בלי רישיון? אין משהו דרך עידכון רגיל ?קישור להורדת קובץ התקנת וינ' 11 באתר הזה
Home :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.tb.rg-adguard.net
ללא רשיון. בדר"כ אם עושים שדרוג, ומחובר לרשת, הוא מזהה את הרשיון הקיים ומעביר אותו ל11זה קובץ להתקנה של וינדוס 11 עם או בלי רישיון? אין משהו דרך עידכון רגיל ?
בעתיד אמור להיות כך ב11, אבל יש להם סכסוך עם חברת גוגל, לכן זה מתעכב.יש לי אימולטור ב 10 חשבתי שב11 הקבצי APP יותקנו כמו תוכנה רגילה בכל אופן תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים