נכתב ע"י pr;1749511:אני עונה על שאלה שאף אחד לא אוהב לענות - אז תעריכו בבקשה.
טווח המחירים הממוצע לעמוד קומיקס -
בין 400 ש"ח ל-3000 ש"ח לעמוד.
אם זה עוזר לך, בתור מתחילה לקחתי 400 ש"ח לעמוד קומיקס.. אבל היו בו הרבה יותר קוביות.
המחירים הממוצעים המקובלים אצל ה-לא מתחילים הוא בין 600-900 לעמוד,
עובר לבין 1,200-1,500 לעמוד,
הגדולים - בין 2,000 ל-3,000 לעמוד.
נכתב ע"י pr;1749511:אני עונה על שאלה שאף אחד לא אוהב לענות - אז תעריכו בבקשה.
טווח המחירים הממוצע לעמוד קומיקס -
בין 400 ש"ח ל-3000 ש"ח לעמוד.
אם זה עוזר לך, בתור מתחילה לקחתי 400 ש"ח לעמוד קומיקס.. אבל היו בו הרבה יותר קוביות.
המחירים הממוצעים המקובלים אצל ה-לא מתחילים הוא בין 600-900 לעמוד,
עובר לבין 1,200-1,500 לעמוד,
הגדולים - בין 2,000 ל-3,000 לעמוד.
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1749589:באמת ? אבל רגע, אני פניתי לפני חודשיים שלושה, ל.. אני לא אגיד את שמו, אבל אני חושב שהוא אחד ה"גדולים", וביקשתי הצעת מחיר לקומיקס שרציתי להפיק, הוא הראה לי כמה דוגמאות בכמה רמות שונות, ואמר שהמחיר נע בהתאם לרמה בין חמש מאות לאלף ש"ח לעמוד. (?)
נכתב ע"י מירי ב;1749639:הלו!
יש עמודי קומיקס שבהחלט שווים את ה3000 ש"ח!
נכתב ע"י מירי ב;1749639:הלו!
יש עמודי קומיקס שבהחלט שווים את ה3000 ש"ח!
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1749657:שלחו לי כמה כאלה ששווים בין אלף חמש מאות לשלושת אלפים, אני חייב לראות!
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1749657:שלחו לי כמה כאלה ששווים בין אלף חמש מאות לשלושת אלפים, אני חייב לראות!
נכתב ע"י רפי רפי;1749702:אני חושב שזה מצדיק 1500 ש"ח. לא?
http://www.boltcity.com/workshop/copper_tutorial/tutorial_03.htm
נכתב ע"י pr;1749780:כל אחד מתמחר את העבודה שלו כמו שהוא מעריך אותה,
אין משהו חד משמעי ששווה את זה או לא שווה את זה.
ברור שאנשים ברמת ציור נמוכה לא מבקשים ולא חושבים על מחירים גבוהים,
מעבר לזה - אין דוגמא מסוימת שהנה-הנה על זה תבקש כך וכך.
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1749789:אבל יש עבודה שמישהו למעשה קיבל עליה כך וכך לא? על זה אני מדבר.
נכתב ע"י מאה;1749797:מהנסיון שלי בעבודה עם הרבה מאד ציירים,
רוב הציירים בשוק לוקחים בין 450 ל-900 על עמוד של 6-8 משבצות בצבע.
זה תלוי גם אם זה עמוד בודד או עבודה ארוכת טווח.
יש גם מתחילים מצויינים שלוקחים בסביבות 400 או אפלו פחות כדי להכנס לשוק ואח"כ מעלים בהדרגה את המחיר.
אני אישית לא נתקלתי בצייר שביקש מעל 1000, אבל יתכן שפשוט לא בקשתי ממנו עדין הצעת מחיר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים