נכתב ע"י moyshi;268328:יש לי 400D ואין.
בצילום עצמי אני משתמש בשלט אלחוטי (עולה בערך 20$)
נכתב ע"י msphoto;268355:20$ ??
זה אמור להיות משהו כמו 4 דולר באיביי.
נכתב ע"י msphoto;268431:מישהו מוכן לשלם 20$?
אני שולח לו עכשיו בדואר רשום. חדש באריזה (יש לי כמה כאלו)
אני קניתי אותם בערך בעשרים שקל (מחו''ל) אני מוכר אותם בשבעים (וזה לא המצאה של הרגע - יש לי מודעה ביד 2.. אלא שלחברי הפורום לא אכפת לי לשלוח בחינם בדואר רשום ולקבל תשלום אח''כ)
מי שיכול להזמין מחו''ל - הרבה יותר זול (אבל צריך חשבון באיביי ובפאיפאל וכרטיס אשראי בינלאומי)
נכתב ע"י yochp;268322:שלום !
ברשותי מצלמת קנון D350 האם ישנה פונקציה של צילום עצמי ברצף אוטומטי???
תודה לכולם!
נכתב ע"י moti!a;268440:מתאים גם לניקון די 200 ?
נכתב ע"י moti!a;268442:אף פעם לא ניסיתי אבל..
ניסית לשים על מצב רצף ואז להפעיל את הטיימר?
![]()
נכתב ע"י msphoto;268355:20$ ??
זה אמור להיות משהו כמו 4 דולר באיביי.
נכתב ע"י msphoto;268451:לא מופיע לי הדגם הזה ברשימה.
(למרות שאני מאמין שאין הבדל, אבל אל תהמר על זה)
נכתב ע"י moti!a;268547:איך זה עובד? יש יחידה שמתחברת למצלמה שמדברת עם השלט?
אם כן יכול להיות שלא תומך ב די 200 כי החיבור שונה
![]()
נכתב ע"י msphoto;268572:שום יחידה.
זה 'מדבר' ישירות עם העינית שמותקנת ב(כל?) מצלמה.
נכתב ע"י moti!a;268596:הבנתי , אז אתה צריך להיות מול המצלמה, לא טוב למאקרו![]()
נכתב ע"י msphoto;268661:השלט אכן צריך להיות מול הצד הקדמי של המצלמה
שימושי בעיקר כשהמצלמה על חצובה (יצא לי לאחרונה לארח את חמי וחמותי בבית לארוחה חגיגית כשהמצלמה על חצובה בצד, הם לא הבינו איך המצלמה יודעת לצלם בדיוק כשמרימים כוס לחיים...)
נכתב ע"י moti!a;268671:
חבל שלא מתאים לדי 200
נכתב ע"י msphoto;268680:אתה מתכוון - חבל שלא בטוח שזה מתאים לדי 200![]()
נכתב ע"י moti!a;268716:אני מוכן לבדוק
רק שלא נראה לי שיתאים אחרת הם היו מציינים , הם מעוניינים למכור כמה שיותר לא?
![]()
נכתב ע"י msphoto;268720:אני לא יודע מתי יצא הD200 - אולי אחרי שייצרו את השלט..
אולי הדגם הזה נקרא אחרת בסין..
אולי עוד כמה הסברים שאני לא יודע...
(אני לא מאמין שיש הבדל בין המנגנונים האלחוטיים בין המצלמות, אבל מי יודע..?)
נכתב ע"י moti!a;268726:ה די40 וה 60 יצאו שנה אחרי הדי 200 והם מצויינות ברשימת המצלמות הנתמכות
בכל מקרה אשמח לתאם ולבדוק![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים