AE00איך מתחיל המספר מעקב?
יש את https://www.17track.net/enפעם כתבו פה על אתר חיפוש בינלאומי של חבילות,
מה זה?
אין,מעקב בדקתיאם זה דואר ישראל תבדקי פה https://israelpost.co.il/מעקב-משלוחים/
אם זה צ'יטה תבדקי פה https://www.cheetahdelivery.co.il/crm/?component=packages&sub=login
מוזר באתר track 24 העדכון האחרון של זה מה 24.09.2022קופצת על האשכון יש לי חבילה שאני מחכה לה כבר 3 חודשים זה מס' החבילה UY182152422AZ ועכשיו קבלתי הודעה מהמוכר שהמשלוח הגיע וכיצד התבצע התהליך? ניסיתי דרך חברת הדואר להבין איפה החבילה וגם מצ'יטה ושם אף אחד לא עונה לי מה עלי לעשות?? זה ממש דחוף לי??
החבילה מאלי אקספרס?קופצת על האשכון יש לי חבילה שאני מחכה לה כבר 3 חודשים זה מס' החבילה UY182152422AZ ועכשיו קבלתי הודעה מהמוכר שהמשלוח הגיע וכיצד התבצע התהליך? ניסיתי דרך חברת הדואר להבין איפה החבילה וגם מצ'יטה ושם אף אחד לא עונה לי מה עלי לעשות?? זה ממש דחוף לי??
| UY#########AZ | most likely not trackable in destination country |
לא השתנה!!!החבילה מאלי אקספרס?
אם כן כנסי לפרטי ההזמנה ותבדקי אם מספר המעקב השתנה למספר אחר
בדקת במעקב של ציטה?חיפשתי באתר הזה,
כותב מחכה לך איסוף,
תודה באמת, אבל איפה??????????????????????????????????????????
זה הבעיה! הוא מראה לי כל הזמן רק את המסלול שעשה המשלוח עד שיצא מסין ואחרי זה אין שום מעקב ועכשיו קבלתי הודעה מאלי אקספרס איך יתבצע התהליך?? ממש מרגיז אותי!! אני לא רואה שום דרך איך למצוא את החבילהבאתר הזה אפשר לראות לפי המספר עם איזה חברת משלוחים נשלח
ועל המספר מעקב מהסוג הזה כתוב
UY#########AZ most likely not trackable in destination country
ניסיתי להכניס את פרטי החבילה ו;אחרי; זה מבקשים ממני מס' טלפון ואני מכניסה ואז זה נותן לי דף לבןתבדקי כאן:
באזזר הפצת משלוחים | buzzr
באזזר שליחויות ממציאה מחדש את עולם המשלוחים ללקוחות הפרטיים. מציעה חוויית שירות ייחודית עם יכולת לתאם חלונות פיזור קצרים בשעות הערב ושליטה מלאה. שרות פשוט חווייתי ומשתלםbuzzr.biz
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //