- הוסף לסימניות
התלבטתי רבות אם לכתוב את ההודעה. ואני מקווה שדברי יתקבלו בהבנה.
ושלא יחשדו בי במה שאין בי.
כיף לפרגן לדברים יפים...
גם כיף לקבל מחמאות ולשלוח תודות ולהרגיש חשוב.
אבל בוא נחשוב על מה שאנחנו כותבים.
יש באתר לא מעט תמונות, חלקם מצויונת או טובות מאוד. כיום עדיין רובם בינוניות.
כולנו בתהליך למידה ארוך וחשוב להעריך את עצמנו נכון.
לא פחות מכאן אך גם לא יותר.
תגובות כמו "מדהים", "מקסים" , "מעללללללללללף" "כשרון בלתי מצוי" ודומיהם מצריכות באמת תמונה יוצאת דופן.
האם כל התמונות שזכו לתאורים האלה באמת נמצאות בקטגוריה הנ"ל??
הגדרת עבודה או צלם כמקצועי אומרת לי שהאדם נמצא ברמה הגבוהה ביותר שאפשר, כמה מהכותבים כאן ברמה הזו???
לא כל תמונה בעלת עומק שדה רדוד יכולה לקבל משוב של "וואאווי, איזה מקצועי זה כשמטושטש מאחורה!!!"
כתבתי והשתתפתי תקופה ארוכה ב2 אתרים במקביל (פרטים במסרישי למעוניינים), באחד מהם היתה בקורת הרבה יותר חזקה על העבודות, ובאמת במהלך התקופה שהייתי שם (שנתיים לערך), יצירות הצלום עלו בכמה רמות, גם מבחינה תוכנית וגם מבחינה טכנית.
באתר שני עדיין ממשיכים לחלק מהמם ומקסים ו"אחת התמונות הטובות שראיתי" לכל תמונה חשוכה ומטושטשת שמישהו (או מישהי) רצה להראות את אחיו עושה סלטה באויר. וממשיכות לזרום לשם תמונות כאלו יום ביומו, וממשיכות לגרוף שבחים ותארים שלא מגיעים להם. והרמה נשארת בעינה.
על תמונות רבות אני נמנע מלהגיב כי אני לא רוצה להיות משבית שמחות אחרי 3 תגובות נלהבות.
אין פה מטרה לסנן אף אחד, ולא לגרום לאפאחד הרגיש לא שייך.
רק טיפה לסנן מילים ובטויים. ולנסות להעריך בצורה יותר כנה ובקורתית את העבודות ולחשוב למה התמונה עדיין לא מושלמת. אם נקבל את הבקורת, אז אולי מחר היא כבר תהיה מושלמת, ואם לא מחר אז מחרתיים...
ואם אפשר עוד משהו,
לסנן תמונות.
בואו נעשה טובה לכולנו ובאמת נשתדל להעלות את המיטב.
צלמת 4 תמונות של האתרוג? מצוין. תבחר את המוצלחת שבהם ותעלה.
זה עדיף מ6 תמונות שמפוזרות ב2 הודעות.
לילה טוב. צבי.
ושלא יחשדו בי במה שאין בי.
כיף לפרגן לדברים יפים...
גם כיף לקבל מחמאות ולשלוח תודות ולהרגיש חשוב.
אבל בוא נחשוב על מה שאנחנו כותבים.
יש באתר לא מעט תמונות, חלקם מצויונת או טובות מאוד. כיום עדיין רובם בינוניות.
כולנו בתהליך למידה ארוך וחשוב להעריך את עצמנו נכון.
לא פחות מכאן אך גם לא יותר.
תגובות כמו "מדהים", "מקסים" , "מעללללללללללף" "כשרון בלתי מצוי" ודומיהם מצריכות באמת תמונה יוצאת דופן.
האם כל התמונות שזכו לתאורים האלה באמת נמצאות בקטגוריה הנ"ל??
הגדרת עבודה או צלם כמקצועי אומרת לי שהאדם נמצא ברמה הגבוהה ביותר שאפשר, כמה מהכותבים כאן ברמה הזו???
לא כל תמונה בעלת עומק שדה רדוד יכולה לקבל משוב של "וואאווי, איזה מקצועי זה כשמטושטש מאחורה!!!"
כתבתי והשתתפתי תקופה ארוכה ב2 אתרים במקביל (פרטים במסרישי למעוניינים), באחד מהם היתה בקורת הרבה יותר חזקה על העבודות, ובאמת במהלך התקופה שהייתי שם (שנתיים לערך), יצירות הצלום עלו בכמה רמות, גם מבחינה תוכנית וגם מבחינה טכנית.
באתר שני עדיין ממשיכים לחלק מהמם ומקסים ו"אחת התמונות הטובות שראיתי" לכל תמונה חשוכה ומטושטשת שמישהו (או מישהי) רצה להראות את אחיו עושה סלטה באויר. וממשיכות לזרום לשם תמונות כאלו יום ביומו, וממשיכות לגרוף שבחים ותארים שלא מגיעים להם. והרמה נשארת בעינה.
על תמונות רבות אני נמנע מלהגיב כי אני לא רוצה להיות משבית שמחות אחרי 3 תגובות נלהבות.
אין פה מטרה לסנן אף אחד, ולא לגרום לאפאחד הרגיש לא שייך.
רק טיפה לסנן מילים ובטויים. ולנסות להעריך בצורה יותר כנה ובקורתית את העבודות ולחשוב למה התמונה עדיין לא מושלמת. אם נקבל את הבקורת, אז אולי מחר היא כבר תהיה מושלמת, ואם לא מחר אז מחרתיים...
ואם אפשר עוד משהו,
לסנן תמונות.
בואו נעשה טובה לכולנו ובאמת נשתדל להעלות את המיטב.
צלמת 4 תמונות של האתרוג? מצוין. תבחר את המוצלחת שבהם ותעלה.
זה עדיף מ6 תמונות שמפוזרות ב2 הודעות.
לילה טוב. צבי.
הנושאים החמים