בדרך כלל מגיעים איתם להסדר ואז הם מורידים רביותמי שגילה שיש לו חוב לביטוח לאומי - ובמשך שנים שלחו מכתבים לכתובת לא נכונה בעליל -
יש מה לעשות כדי להפחית את הקנסות?
תודה מראש.
מה צריך לשכנע אותם?בדרך כלל מגיעים איתם להסדר ואז הם מורידים רביות
בדרך כלל לא צריך לשכנע מדברים איתם יפה וזה עובד מעולה מנסיוןמה צריך לשכנע אותם?
לא צריך מידי הרבה לשכנע
מתקשרים ואומרים שרוצים לשלם את החוב
אבל רוצים להוריד את הקנסות כי לא ידעתם על החוב / כי הכתובת לא היתה מעודכנת וכו'
לרוב מורידים את הקנסות
ואז מבקשים לבצע פריסה של החוב לתשלומים
סתם אגב, מה זו החוצפה שהם טעו בכתובת ובגלל זה אנחנו צריכים לשלם הכל בבת אחת?בדרך כלל לא צריך לשכנע מדברים איתם יפה וזה עובד מעולה מנסיון
לכן הם מורידים את הקנסות בקלות ועושים לך פריסה רחבה של תשלומים.סתם אגב, מה זו החוצפה שהם טעו בכתובת ובגלל זה אנחנו צריכים לשלם הכל בבת אחת?
זה בבירור טעות שלהם ולא שלנו.
זה לא אני זה הורי בעלי...לכן הם מורידים את הקנסות בקלות ועושים לך פריסה רחבה של תשלומים.
אתה היית צריך לשאול למה לא יורד לי כסף מביטוח לאומי...
אני נפגשתי בזמנו עם אחד מבכירי "דגל התורה" שמתעסק רבות בעניןמי שגילה שיש לו חוב לביטוח לאומי - ובמשך שנים שלחו מכתבים לכתובת לא נכונה בעליל -
יש מה לעשות כדי להפחית את הקנסות?
תודה מראש.
זה לא הורי בעלךזה לא אני זה הורי בעלי...![]()
לא הבנתי למה זה החוב של ההוריםועם זה לשלם את החוב של ההורים...
נכון אבל אם היו מקבלים מכתבים הם כן היו משלמים עליו,זה לא הורי בעלך
זה בעלך
החוב שלו, לא שלהם
והוא אמר לי שהדבר היחיד שיש לעשות זה לא לאכול מעדנים בארוחת ערב ב"שנה הראשונה" ועם זה לשלם את החוב של ההורים...
אתם יכולים באגביות לספר להם על החובנכון אבל אם היו מקבלים מכתבים הם כן היו משלמים עליו,
בס"כ פותח האשכול, שאל שאלה והסביר מה קרה.איזה התחשבות
זה הרי חוב של ההורים.
ברור שחייבים לאכול מעדנים בשנה ראשונה,
וגם לשלם שכירות מכספי ההורים,
וגם לקפוץ אליהם מדי פעם לקחת ארוחות,
וגם שימשיכו לממן את הלימודים של הבת,
מה זאת אומרת?
זאת הנחת שלהם!
הבנים ישבו אז בישיבות ולמדו תורהלא הבנתי למה זה החוב של ההורים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים