תודה ענקית!!!!הנה מספ' של אחראי בירושלים(יד אליעזר):
050-4150461,
ועוד אחד: 050-9008889,
(הם אומרים שזה כסף ממש קטן,
וכמדומני אמרו לי שיש זכאות ל-4 שעות בשבוע, שעתיים כל פעם, עד 20 שעות בחודש),
ידוע לי שאצלהם זה 35 לשעה(שכר מינימום),
אפשר גם בעזר מציון: 073-3952758,
052-5388719,
073-3956784,
03-6144444, (ניראה לי שזה 50 ומשהו ש''ח)
אפשר גם לעבוד דרך ''מטב'':
076-8132030,
(כמדומני זכאות ל-25 שעות
והציעו לי ילד חרדי בן 10 מרמות, עם ''אוטיזם'' תפקוד בינוני,
והציעו לי לשאול את המשפחה על חישוב של זמן הגעה, כשעות עבודה),
וגם ''מתן'':
054-8290917,
(כמדומני 50+ לשעה, ועם אותו רעיון של שעות ביד אליעזר)
(לציין במתן ומטב שאתה ''חרדי'', וגם תגיד להם שאתה חונך רק עם בנים ושישימו לב לא לתת לך עם בעיה של ייחוד עם אשה בסביבה, או שאתה יכול לציין שאם זה עם האמא, אז צריך שגם יהיה עוד גבר {האבא} בסביבה),
זה של פרוייקט ''נפש אחת'', של משרד הביטחון,
עבור ילדי רווחה, ומשרתי מילואים שהוריהם לא יכולים לבלות איתם שעות איכותיות,
ומבירור עם מתן הציעו לי ילד חרדי בן 7,8 מבית ישראל,
ויש ביוקרטיה, וישנה חובת עדיפות ללפחות 8 חודשי עבודה,
ואח''כ מקבלים הדרכה בזום עם עובדת סוציאלית (אפשר לבקש להמיר את זה להדרכה טלפונית),
ואח''כ הגשות של מסמכים של בגיר וכו', ואח''כ מפגש עם ההורים ועם הילד ועם עו''ס ואיתך, לבדיקת התאמה,
ואם הצלחת לעבור את כל ה................., .....,
וכך גם הבנתי גם ביד אליעזר, אבל רק ששם הבנתי שזה חצי מהכסף וכפול שעות, אבל מצד אחר זה ארגון חרדי,
אם תרצו לעשות עוד השוואות,
אז כשתחפשו באינטרנט חברות של סיעוד לקשישים, אם תבררו, תמצאו שהרבה מהם עוסקים גם בחונכות,
ואפשר למצא הרבה עבודות דרושים בזה, אם תחפשו את חונכות, ואת פרוייקט נפש אחת, או דרך רווחה, או משרד הביטחון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים