- הוסף לסימניות
לאוהבי הז'אנר המתוק והממכר.
חטיף יוקרתי ( כן, החומרים קצת יקרים) אבל שווה ממש!
נעים להכיר!
פעם ראשונה שאני כותבת כאן פוסט...
אחד מתחביב המוזרים לעת מצוא לשוטט באתרי מתכונים ולנסות מידי פעם דבר חדש.
באחד מחיפושי אחר הדבר הבא נתקלתי באתר המהמם של חסי סגל, ובראותי את המתכון הבא אורו עיני! זה!
www.chasisegal.co.il
העניין נסחב ונסחב ויום אחד נפלה ההכרעה, יאללה לחנות מוצרי אפיה שלוש ארבע ו....
אך מי שקרא כבר את המתכון וכבר התחיל להעריץ אותי על האומץ והתייאש מראש מהמתכון ( כן... יש שם הכנה של הקרמל לבד) אני מודה ומתוודה שאני מפשוטי העם ופשוט קניתי קרם קרמל מוכן
ויצא מושלם! טעים יפה ומדהים. חסי לא מגזימה בתיאורים.
מי שעדיין נבהל ושונא מתכונים בגרמים אני מתוודה שוב שעשיתי הכל על העין. אם יש לכם את זה אז לא חייבים משקל.
ניסיתי את זה גם בגרסה פרווה עם שוקולד כמו חלבי (הוא בעצם פרווה שכביכול יותר מזכיר טעם חלבי) שקונים בחנויות למוצרי אפיה.
וגם בציפוי שמתי שמן ולא חמאת קקאו. מפשוטי העם או לא
...
מי שרוצה לחסוך את השלב של לחתוך להקפיא להמיס שוקולד ולטבול, מסתבר שאפשר לעשות הכל בשכבות.
בסיס ועליו קרמל ועליו שוקולד ואז לחתוך.
בהצלחה ובהנאה
חטיף יוקרתי ( כן, החומרים קצת יקרים) אבל שווה ממש!
נעים להכיר!
פעם ראשונה שאני כותבת כאן פוסט...
אחד מתחביב המוזרים לעת מצוא לשוטט באתרי מתכונים ולנסות מידי פעם דבר חדש.
באחד מחיפושי אחר הדבר הבא נתקלתי באתר המהמם של חסי סגל, ובראותי את המתכון הבא אורו עיני! זה!
חטיף טעמי קרמל בלונדי
אומרים שבלונדיניות נהנות יותר(: אבל במקרה של החטיף הזה זה לגמרי מוצדק.אני רוצה להקדים ולומר שזה החטיף הכי טעים שהכנתי אי פעם. והכי טעים שטעמתי.והכי מסוכן (אסור להשאיר אותו בבית) מיד לחלק לכולם.משהו בשילוב הטעמים מושלם. הפריכות המתיקות המליחות הקראנציות. הטקסטורה ואיזון הטעמים.להצלחת החטיף דרוש...
www.chasisegal.co.il
העניין נסחב ונסחב ויום אחד נפלה ההכרעה, יאללה לחנות מוצרי אפיה שלוש ארבע ו....
אך מי שקרא כבר את המתכון וכבר התחיל להעריץ אותי על האומץ והתייאש מראש מהמתכון ( כן... יש שם הכנה של הקרמל לבד) אני מודה ומתוודה שאני מפשוטי העם ופשוט קניתי קרם קרמל מוכן
ויצא מושלם! טעים יפה ומדהים. חסי לא מגזימה בתיאורים.
מי שעדיין נבהל ושונא מתכונים בגרמים אני מתוודה שוב שעשיתי הכל על העין. אם יש לכם את זה אז לא חייבים משקל.
ניסיתי את זה גם בגרסה פרווה עם שוקולד כמו חלבי (הוא בעצם פרווה שכביכול יותר מזכיר טעם חלבי) שקונים בחנויות למוצרי אפיה.
וגם בציפוי שמתי שמן ולא חמאת קקאו. מפשוטי העם או לא
מי שרוצה לחסוך את השלב של לחתוך להקפיא להמיס שוקולד ולטבול, מסתבר שאפשר לעשות הכל בשכבות.
בסיס ועליו קרמל ועליו שוקולד ואז לחתוך.
בהצלחה ובהנאה
הנושאים החמים