www.prog.co.il
מטורף תמשיכו עלה מחזק ונוגע ללב של כול אחד במצב זה![]()
שיתוף - לביקורת - תקרע לי ת'ים
תן לי בית, לא ביקשתי יותר מזה בכלל לפתוח דלת סוף יום למישו יכנס, יהיה בחיי תן לי בית, לא ביקשתי הרבה יותר מידי חביתה וקפה ערב רגיל אני ועוד אחד תן לי בית, לא ביקשתי ארמון או טירה או מגדל זה שורט כשזה ככה לבד על החוף תבוא כבר, תקרע לי תים מוקדש כמו שזה, בלי חרוזים, מהלב, לממתינים על החוףwww.prog.co.il
מטורף תמשיכו עלה זכות הרבים תמליץ בעדכםראשית כל זאת יש לזכור - -
כי כל פגישה נוספת מקרבת אותך אל מבטחי החוף.
נכון,
יש גלים ושמא גם צונאמי..
אך המכסה שמים בעבים,
הוא המכין לארץ מטר
כדי להצמיח הרים חציר.
ו.. נותן לבהמה לחמה
אף לבני עורב אשר יקראו.
אהה - -
לי - הבן יקיר אפרים,
לי - שעם כל ה"אין לי חשק כבר יומיים"
עוד קורא לו ומייחל מבין אבניים,
מאמין באל אחד ולא בשתיים.
ודאי -
צעקתך נשמעת גם עם שוך שפתיים!
כי -
אם לגנב הבא במחתרת ישמע תחנוניו,
ולאויב ימציא את כל מזימותיו,
ולטורף ימלא משאלותיו,
אבא!!!!
אני בנך הקט,
שאבי את בנו נקט,
על מזבח אבנים עוד רגע קט,
מאכלת הוא שלח..
לא תאמר די??
עד מתי???
הרי אות נתת לשושלת אחריו,
כי כל הבן אשר יולד, הנסיון הוא לו גם קל.
ואיך אני מוצא/ת עצמי
בלילות - גם בימים,
עת קולי נסדק נשבר
אף דמעה זלגה לכר???
אחחח - -
אבא הטוב,
לטף אותי, מחה דמעתי
ו... אנא!
בשר כבר יום שמחתי.
וזכור זכות איש תם
אשר בעת עקבתא גם,
לא עזב ולא נטש,
הדרך המלאה ברפש, וטיט גס!
שואלת אותי?יואוו
אפשר להעביר???
כןשואלת אותי?
בכיף
ממש נכון.אין לי חיזוק מסויים לשידוכים אבל כל צרה שנמשכת ונמשכת עד שיוצא המיץ...
לא להתעסק איתה כל היום.
לא להיכנס לטראנס של תפילות-נרות-קברי צדיקים-ברכות-סגולות- - -
זה לא בריא לנפש לחשוב הנה הנה זה בא.
נכון שצריך אמונה כזו אבל היא צריכה להיות בתת מודע.
כמה שזה נראה שאי אפשר לחיות ככה אפילו עוד יום אחד בלי בן/בת זוג, בלי ילדים, עם שכנים כאלה, תשכחו מזה.
קחו לעצמכם פסק של זמן של חודשיים, בתקופה הקרובה אני מתעסק בזה אבל בלי לחץ, בלי להט, בלי זה חייב להיות הרגעעעע.
ומה יהיה אחרי חודשיים?
מי יודע.
אבל אתם חייתם אותם יותר נכון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים