יש תוכנות כאלה אבל אתה צריך ציוד מתאים.בס"ד
רציתי לדעת האם יש אופציה או תוכנה שיכולה לחלץ מנגן או מצלמה את הקובץ קושחה הבינארי שלהם.
@פרסומון @יוסי מחשבים @דודכהן
בס"ד
רציתי לדעת האם יש אופציה או תוכנה שיכולה לחלץ מנגן או מצלמה את הקובץ קושחה הבינארי שלהם.
@פרסומון @יוסי מחשבים @דודכהן
ובכל אופן - האם אתה מכיר כזה דבר?הכי קל, במקום לחלץ אותו מהחומרה, לאתר הורדה של עדכון קושחה ומשם לחלץ.
אין תוכנה גנרית לחלץ קושחה, כל התקן בדרך שלה. בחלק מההתקנים קיימים פקודות (בד"כ לא מתועדות) להוריד ממנה את הקושחה, ובחלק צריך לפתוח פיזית את ההתקן, לאתר את הצ'יפ שמאכסן את הקושחה, ולחברו לSPI Programmer (לפעמים צריך לנתקו מהPCB (לוח מגעים) כדי לקרוא ממנו את הזכרון). בקיצור לא סיפור למתחילים... הכי קל למצוא הורדה של עדכון קושחהובכל אופן - האם אתה מכיר כזה דבר?
במקרה שלי זה לא קל בכלל, (ובמחשבה שניה אולי זה לא קשור לנושא הזה). אני מחפש דרך לשאוב מנוקיה C2 את המערכת, בצורה שאוכל לצרוב אח''כ על מכשירים נוספים.אין תוכנה גנרית לחלץ קושחה, כל התקן בדרך שלה. בחלק מההתקנים קיימים פקודות (בד"כ לא מתועדות) להוריד ממנה את הקושחה, ובחלק צריך לפתוח פיזית את ההתקן, לאתר את הצ'יפ שמאכסן את הקושחה, ולחברו לSPI Programmer (לפעמים צריך לנתקו מהPCB (לוח מגעים) כדי לקרוא ממנו את הזכרון). בקיצור לא סיפור למתחילים... הכי קל למצוא הורדה של עדכון קושחה
תעדכן אם הצלחתבמקרה שלי זה לא קל בכלל, (ובמחשבה שניה אולי זה לא קשור לנושא הזה). אני מחפש דרך לשאוב מנוקיה C2 את המערכת, בצורה שאוכל לצרוב אח''כ על מכשירים נוספים.
יש לי XML של C2 אם אתה מעונייין תאמר (כמו"כ יש לי איזה תוכנה לעריכת XML לנוקיה)במקרה שלי זה לא קל בכלל, (ובמחשבה שניה אולי זה לא קשור לנושא הזה). אני מחפש דרך לשאוב מנוקיה C2 את המערכת, בצורה שאוכל לצרוב אח''כ על מכשירים נוספים.
תעדכן אם הצלחת
או שהיית ציני ופספסתי את זה...?בשמחה
מה פתאוםאו שהיית ציני ופספסתי את זה...?![]()
בהתחשב בסגנון הרגיל שלך אפשר להבין למה הוא חשב כך... האמת, גם אני חשבתי (no offenseמה פתאום
אני כלל לא מכיר... האם אתם רוצים לחלץ קושחת stock של נוקיה, או קושחה שעבר הכשרה? אם זה הראשון אז אתם בטוחים שא"א להשיג אותו ברשת?מכיון שאני מכיר את הנושא הזה
ואני יודע מול מה אתה מתמודד
יש לי את המקורי, שמפורסם במקום מסויים ברשת לכלל הדגמים.בהתחשב בסגנון הרגיל שלך אפשר להבין למה הוא חשב כך... האמת, גם אני חשבתי (no offense)
אני כלל לא מכיר... האם אתם רוצים לחלץ קושחת stock של נוקיה, או קושחה שעבר הכשרה? אם זה הראשון אז אתם בטוחים שא"א להשיג אותו ברשת?
זה אתה מכיר?(למיטב חפירתי, וחפרתי הרבה ועמוק)
השגת??אני צריך קושחה לנגן ביזנס וגלסבה פלוס של סאמויקס אם למישהו יש שיביא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //