הקליעה התחתונה של 4 רצועות,חדוי מהמם!
תוכלי לפרט על הקליעות כי יש כמה קליעות ל4 ו6
ומה לגבי משקל הרצועות ? הוא זהה בכולן?
נדמה לי שציינתי שהחלה נאפית קצת יותר זמן.חדוי, החלה נאפית היטב מבפנים?
כי הכנתי כמה פעמים בצק מקילו קמח (שזה בערך 1800 של בצק מוכן)
וקלעתי חלה אחת של שש.
החלה היתה יפיפיה אבל לא מספיק אפויה בנים.
מקסים!את כנראה מתכוונת לקויליטש-כך קוראים לחלות הגדולות לשמחות.
נשמע רעיון מעולה, רק צריך לזכור לשטוף היטב ומיד את הבקבוק. (איך ביצה מתנקה מתוך צנורית דקה?)תודה על המילים הטובות
ממש מחמם את הלב.
וברור שזה רק סייעתא דשמיא!
מיד בתום הקליעה לפני התפחה, מושחת
בביצה בתוספת כפית שמן+כפית סילאן+מעט מים לדילול.
לאחר ההתפחה שוב למשוח בתערובת הנ"ל ובזהירות רבה.
ואגב רעיון מוצלח ששמעתי השבוע מאשה יקרה,
כדי למשוח את החלות התפוחות בלי לפגוע בגובהן:
למלאות את התערובת שאת רגילה בבקבוק התזה מיוחד לשמן [ניתן להשיג בחנויות כלים],
ואז פשוט להתיז על החלות.
עדיין לא ניסיתי.נשמע רעיון מעולה, רק צריך לזכור לשטוף היטב ומיד את הבקבוק. (איך ביצה מתנקה מתוך צנורית דקה?)
שמה מים בבקבוק ומרססת עד שיוצא כל הביצה מהצינוראיך ביצה מתנקה מתוך צנורית דקה
אני תוהה אם זה מייתר את הצורך להשתמש במברשת.למלאות את התערובת שאת רגילה בבקבוק התזה מיוחד לשמן [ניתן להשיג בחנויות כלים],
ואז פשוט להתיז על החלות.
הבקבוק מיועד לשמן שהוא נוזל סמיך ומתיז בעדינות לא בסילון .אני תוהה אם זה מייתר את הצורך להשתמש במברשת.
ההתזה מבקבוק תתן תוצאה אחידה ותכסה את כל פני החלה?
נשמע לא כ"כ הגיוני, בפרט שתערובת הביצים היא סמיכה וצמיגית.
אם את מנסה, אשמח שתעדכני איך זה עובד.הבקבוק מיועד לשמן שהוא נוזל סמיך ומתיז בעדינות לא בסילון .
ושימי לב, כתבתי שבכל מקרה אני מדללת את הביצים עם מעט מים
נס שתפסתי אותךהמקסימום שנכנס לי אלכסונית בתבנית דלונגי זה מק"ג ורבע.
מעניין, גם אני אופה בדלונגינס שתפסתי אותך
החלות שלי היו יוצאות מהמםםםם עד שהחלפתי לתנור דלונגי (היה לי קודם קינג משולב)
מאז,
הן יוצאות קשות, או יבשות, או לא אפויות, או הכל ביחד
המתכון שלי ישן נושן, מסתובב פה בפורום,הבי לי מתכון מדוייק + הוראות הכנה מדוייקות בבקשה בבקשה!!!
לחלות שיוצאות גם טעימות (עדיף מתוק) וגם חתיכות - בדלונגי.
רוב תודות!!
www.prog.co.il
אבאלה ואמאלה איזה השקעותמעריכה מאד את טוב ליבך...
מה זה אומר קליעה של איקסים? ולמה רופפת? החלה של ה6 לא "טובעת" בתוך חלת הארבע, היא מעליה- לא?קולעת חלה בקליעה קצת רופפת מ-4 רצועות בצורת איקסים
מעליה מניחה חלה קלועה מ-6 רצועות, מושחת בביצה, זורה פרג/שומשום,
אופה ב-220° להשחמה יפה [לוקח קצת יותר זמן מחלות בגודל רגיל]
בהצלחה
תודהאבאלה ואמאלה איזה השקעות
החלות ממש של ז'ורנאלים.
הן נראות מאוד שחומות על גבול השרופות
בפנים הם רכות? כלומר, זה הציפוי שעושה אותן כהות או זמן האפיה?
תודה!!
לא יודעת איך להסביר, אולי תנסי בפלסטלינה ותביניזה אומר קליעה של איקסים? ולמה רופפת? החלה של ה6 לא "טובעת" בתוך חלת הארבע, היא מעליה- לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים