מכירה את הרשתסיפור חוזר זה רשת, יש להם אתר וניתן לבדוק סניפים ומלאי
(דרך אגב הסניף במאה שערים הוא הסניף החרדי, יש בו רק ספרים חרדים)
ניראה שהם מתעסקים בעיקר בספרים נדירים ועתיקים, לא?יש חנות מעולה בשם "הגלריה לספרות" עם אלפי ספרים.
מכל הסוגים, בכל הנושאים, עם שירות מצוין.
ברחוב ש"ץ פינת קינג ג'ורג'.
מצרפת קישור לאתר שלהם:
יכול להיות שיש להם, את יכולה להתקשר בשעות הפתיחה ולברר,ניראה שהם מתעסקים בעיקר בספרים נדירים ועתיקים, לא?
אני מחפשת ספר מסוים שגם נמכר בחנויות הרגילות כחדש, אבל אני רוצה אותו בזול.
והיה עוד אחת בין רחוב חשין (הרחוב העולה למגרש הרוסים) לכיוון ככר ספרא, יותר קרוב ובצד של רחוב חשין.הולצר ספרים.
בתחנת הדווידקה ממשיכים הלאה לכיוון תחנת יפו מרכז, צד ימין (הצד של מרכז כלל)
בפנייה השנייה ימינה, כשתראי עמודת ספרים ישנה תדעי שהגעת למקום (אני פשוט לא זוכר את שם הסימטא).
יש שם מבחר גדול,
המחירים לא הכי זולים, אבל בגדול די בסדר.
ניראה לך שלא בדקתי שם?אבל נראה לי ש'סיפור חוזר' היא בדיוק החנות למה שאת צריכה.
אני מבינה שפה לא מתחשק לך לשאול...ניראה לך שלא בדקתי שם?
חפרתי באתר וגם התקשרתי אליהם, אין להם את הספר הזה
אני מחפשת בחנויות ואצל פרטיים, מקווה למצוא במחיר הוגן
ואני לא אוהבת ספריות, יותר כיף לקנות ספרים
כן, יש שם לכמה אנשים את הספר ודוקא ממש בזולבדקת בסימניה?
לא חושבת שלמישהו יהיה את הספר הזה..... וגם באמת לא מתחשק לי לשאול (יש מצב גדול שההודעה תימחק....)אני מבינה שפה לא מתחשק לך לשאול...
ומזדהה עם הצורך לקנות
למרות שספריות זה פתרון לא רע, למי שצורך הרבה ספרים...
בהצלחה!
לדני ספרים יש סניף יד שניה.מחפשת חנות למכירת ספרים יד שניה, לא ספרים חרדיים (מחפשת ספר מסוים)
איפה יש חנויות עם מבחר גדול? עדיף שתביאו לי גם מספ' טלפון לברר מולם לפני
תודה!
שטיין ספרים קינג ג'ורג' 43 054-8101494
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים