הוא בעייתי לרהיטים או לבגדים?זה סוג של מרבה רגליים אם נוגעים בו הוא מתקפל ועושה את עצמו מת
לא חושב שהיא בעייתית כל כךהוא בעייתי לרהיטים או לבגדים?
סוג תולעת פשוטה
מוזרררלא חושב שהיא בעייתית כל כך
כנראה ניקית מקום שהיה רטוב או לח והתולעים האלה ניזונות ממקומות רטובים ואם עובש
לפעמים יש מקומות שבמשך השנה לא נוגעים בהם כלל אז מגיעים כל מיני אורחים בלתי רצוייםמוזררר
דווקא זה היה מקום יבש לחלוטין על קיר פנימי
טוב אם זה לא בעייתי אז לא נורא
פחדתי שהוא מזיק לרהיטים או לבגדים...
תודה רבה
www.prog.co.il
מסכנה התולעת עדיף להביא לילדים לשחק, או לשחרר אותה בגינה.אני חושב (לא 100%) שזה בכלל רבגף חום
זה חרק בכלל לא מסוכן בבית, פשוט מטאטאים או שואבים אותו.
גוגל...מה זה?
אני, בכמה?גוגל...
---
תוצאה דומה:
'תולעת הארוחה המצויה'.
---iStock
iStock. Die offizielle iStock-Website bietet Millionen exklusive, lizenzfreie Dateien. Um die perfekte Foto, Video oder Vektor finden, nach unserer Sammlung jetzt.www.istockphoto.com
אגב, התמונה למכירה...
מישהו רוצה לקנות?
אני, בכמה?
אני, בכמה?
אפשר לצם את התמונה בלי לשלם?גוגל...
---
תוצאה דומה:
'תולעת הארוחה המצויה'.
---iStock
iStock. Die offizielle iStock-Website bietet Millionen exklusive, lizenzfreie Dateien. Um die perfekte Foto, Video oder Vektor finden, nach unserer Sammlung jetzt.www.istockphoto.com
אגב, התמונה למכירה...
מישהו רוצה לקנות?
ולא לפתוח כשאוכלים...1- למאי נפקא מינה השם המדוייק של ה"דבר" ?
2- לרשום בכותרת "אזהרת צפייה לא לבעלי לב חלש " ...![]()
אני צריכה מודפס על קנווס שיהיה לי מול העינייםאפשר לצם את התמונה בלי לשלם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //