- הוסף לסימניות
יש דבר כזה ?
אשמח לשמוע פרטים ואם יש המלצות ?
אשמח לשמוע פרטים ואם יש המלצות ?
נכתב ע"י מכל הלב;1185789:יש טאבלט כשר עם חותמת "מאושר" של ועד הרבנים לענייני תקשורת
נכתב ע"י המקצוען;1185791:מאוד מעניין מה שאתה אומר.
יש לך איזשהו קישור או פרוספקט של זה?
אם כן, אשמח מאוד אם תעלה לכאן.
נכתב ע"י יהודה מילר;1185796:תודה רבה למגיבים המהירים.
אני מחפש דווקא עם אינטרנט אבל שיהי' עם הכשר.
נכתב ע"י חננוש;1185884:יש לנו טאבלט אחד בבית, שגולש על הראוטר שיש פה.
לראוטר יש ספק ברמת חסימה של אתרוג, והחסימה פעילה לי גם על הטאבלט.
אני לא מבינה למה זה לא כשר?
צודק.נכתב ע"י asterisk;1185919:אם הבן שלך יקח את הטאבלט ויצא איתו מהבית למקום שקולט WIFI לא מסונן... אז יתחיל הבלאגן.
נכתב ע"י חננוש;1185923:צודק.
לכן נחכה שיהיו לי בנים...
השואל הינו אדם בוגר, ואני מאמינה שלא יתן לילדיו גם כאשר הטאבלט יהיה כשר, וודאי לא להוצאה מחוץ לבית.
ולכן עניתי לשאלתו, שניתן לשים חסימה על הגלישה ע"י ראוטר וספק כשר.
הקישור שהבאתי נותן מענה בדיוק לזה על ידי אפשרות לקכל על התראת בדוא"ל על ניסיון גלישה באתרים החסומיםנכתב ע"י asterisk;1185930:אם תקראי שוב את מה שכתבתי תראי שהנוסח הוא "אם הבן שלך יקח" ברור שאף אבא לא יביא לילד שלו טאבלט במכוון אבל לפעמים ילדים לוקחים לבד, בלי לשאול את אבא. (או אמא).
ולא מדובר על ילדים קטנים מדובר על כאלה שנחשפים גם בלי שנרצה למכשירים כאלה ואחרים, היום עם הפוסטרים שמתנוססים על על מרפסת ותחת כל עץ רענן שמזהירים מפני "אייפון ודומיו" הסקרנות רק גוברת אצל בני הנעורים לדעת על מה כל הרעש.
נכתב ע"י asterisk;1185930:ולא מדובר על ילדים קטנים מדובר על כאלה שנחשפים גם בלי שנרצה למכשירים כאלה ואחרים, היום עם הפוסטרים שמתנוססים על על מרפסת ותחת כל עץ רענן שמזהירים מפני "אייפון ודומיו" הסקרנות רק גוברת אצל בני הנעורים לדעת על מה כל הרעש.
\נכתב ע"י המקצוען;1185933:app lock וחסל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //