נכתב ע"י ngraphic;381680:זה עד כדי כך גרוע????
אני בס"ה כתבתי את מה שהמורה שלנו לימדה אותנו בשיעורנכתב ע"י איזוטופ;381804:אל תקשיבי למי שאומר לך להשתמש בהבלטות.
נכתב ע"י מיה יצחקי;381808:אני בס"ה כתבתי את מה שהמורה שלנו לימדה אותנו בשיעור
אני הייתי בשיעור ובהחלט הבנתי מצויין מהי התכוונה אני לא מדקלמת אותה אלא אומרת את הכוון אליו היא הפנתה אותנו. פילטר שנותן תחושה של מתכת (נראה לי שזה בפילטרים חכמים) והבלטה באפקטים.נכתב ע"י mig;381817:היא בסה"כ רצתה ללמד אתכן את הטכניקה, היא לא התכונה שממש תשתמשנה בה...![]()
נכתב ע"י מיה יצחקי;381839:אני הייתי בשיעור ובהחלט הבנתי מצויין מהי התכוונה אני לא מדקלמת אותה אלא אומרת את הכוון אליו היא הפנתה אותנו. פילטר שנותן תחושה של מתכת (נראה לי שזה בפילטרים חכמים) והבלטה באפקטים.
אני חושבת שיש כל מיני דרכים להגיע לתוצאות טובות, אם נהיה מקובעים רק למה מתאים ובמה לא נשתמש לעולם ,נפסיד הרבה אפשרויות שיכולים להווצר מהתנסות וטעיה.
אומנם אני רק מתחילה וכדי לעשות עבודה טובה אני צריכה הרבה להתאמץ. ולא כל עיצה שאיעץ תהיה מוצלחת .אבל כשיש רצון להצליח ולהתקדם ומוכנים להשקיע ולכבד כל כוון
אני מאמינה שיכולים להגיע רחוק
א. למדנו פילטרים נוספים שבאים כתוספת לפוטושופ כך כינו אותם בכיתה אני משערת שלמדתי עכשיו משהו חדש...נכתב ע"י איזוטופ;381878:סורי לא מתכוון לפגוע, פשוט מקליד מהר ובקצרה
א. פילטרים חכמים זה פילטרים לאובייקטים חכמים, את כנראה מתבלבלת
ב. אין פילטר לתחושה של מתכת. הדרך הטובה היא ע"י מעברי צבע, או משחק ב-Curves
ג. ביקשו חוו"ד. למה לתת לנסות ולטעות אם אפשר ללמד מהניסיון
נכתב ע"י ayala;381920:מה?? מי אמר ששימוש באפקטים לטקסט הוא לא מקצועי???
כל העיצובים החסידיים מי שעושה משתמש באפקטים!
והנה דוגמא מכיוון אחר- האפקט לטקסט שעשו להארי פוטר. סליחה על הדוגמא.
ב"יוטיוב" יש מדריכים שלמים איך להגיע לאפקט הזה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים