אוהב את הטבע
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
רעיונות שגם גבר יוכל 'להפיק' ולבצע..
תודה לכם ולכולכם!!
תודה לכם ולכולכם!!
תקציב לא משנה, השמים הם הגבול (גם ככה אין כלוםמאוד משנה מה התקציב
אתה מתכון למסיבת יום הולדת או למתנה?
זוגי.לא נתתם פירוט מה הכיוון הרצוי
משהו זוגי או כלל-משפחתי?
יציאה או הפקה ביתית?
מתנה?
אחרי שצחקתי, קיוויתי שאני כן אדע מה זה יציאה גם בגיל 40תקציב לא משנה, השמים הם הגבול (גם ככה אין כלום)
מתנה פחות רלוונטי כי זה אינדבדואלי. אם כי גם בא בחשבון לשמוע כיוונים.
זוגי.
יציאה? (מה זה? שניםםם שלא שמעתי על זה..) הלוואי מחפש מישהי שתסכים להיות עם הצאצאים..
הפקה ביתית בא בחשבון, בעז"ה.
חשוב מאוד, באמת!אחרי שצחקתי, קיוויתי שאני כן אדע מה זה יציאה גם בגיל 40![]()
מסקנה נכונה.ואז הגעתי למסקנה, שאם אתם לא זוכרים מה זה, מן הסתם זה יהיה הדבר הכי טוב לעשות...
אמת!שום דבר לא מהווה תחליף ליציאה, בפרט אם היא לא דבר מצוי
פעמים רבות בגיל כזה יש ילדים בגיל שיכולים להישאר לבד, ואם לא אז קרובי משפחה, אחייניות וכו’
גרים באיזור ללא בני משפחה אחיניות וכדו'שום דבר לא מהווה תחליף ליציאה, בפרט אם היא לא דבר מצוי
פעמים רבות בגיל כזה יש ילדים בגיל שיכולים להישאר לבד, ואם לא אז קרובי משפחה, אחייניות וכו’
וואו חמוד מאוד.לצאת לא חייב להיות לילה
אפשר לכמה שעות איכות
לצאת על הבוקר לכיוון החוף בנתניה עם ארוחת בוקר (לקנות כמה דברים מפנקים לדרך),
לטייל על החוף, אפשר להביא איזה משחק זוגי או תמונות מהעבר
ללכת לארוחת צהרים לגלי צאנז
ולחזור הביתה בערב עייפים ומרוצים
ממליצה מאוד לדרבן את הילדים לעשות לה הפתעה
שכל אחד יכתוב לה ברכה אישית ויקנה לה מתנה קטנה (אם אין להם כסף לתת להם כמה שקלים שיקנו)
זה מאוד מאוד מחמם את הלב!!
אתן הנשים, מצפות למשהו גרנדיוזי או מיוחד, או מבינות שנעבאך הבעל הוא כזה, וזהו?
מעולה, בסוף זה מגיע אין ברירה
אני הבנתי כבר מזמן...
צודקת לגמרי, באמת זה כך.מענין, כנראה שהפקות זה משהו שכלול בבינה יתרה
מדי פעם אני מגלה עד כמה שימושית הבינה היתרה שלי, וכמה דברים היא מוסיפה לי![]()
דברנו על הפקות..ואפשר גם להסריט את הברכות הנ"ל ולערוך כמצגת פשוטה...
מרבון, זה מבאס ממש.ארוחת ערב מושקעת בבית - אם היא האחראית על הבישולים ניתן לקנות משהו שווה, אבל בטעם שלה ולא צ'ונט של ליל שישי. יש הרבה קייטרינגים שיכולים לשלוח לכם ארוחה זוגית מושקעת.
יציאה בבקרים אם אפשר - כמו שכבר הציעו.
מכתב - לא כל הגברים מסוגלים, אבל זה מאוד מדבר ונותן.
אגב, פעם פעם בעלי יזם יציאה לצימר בהפתעה, כולל שהוא השיג את המספר של הבוסית שלי כדי לבקש חופש בלי שאני אדע, היא נהנתה ועשתה רונדלות כדי ליצור חופש שלא יהיה מסומן לי במערכת השעות ושאני לא יעלה על זה...
מה שקרה בסוף זה שמסיבות שלא תלויות בו היציאה הזאת התבטלה, הוא היה כ"כ מסכן, אבל אני ממש הערכתי את זה! זה היה כ"כ משמעותי לי! עצם המאמץ היה שווה לי הרבה מעבר ליציאה עצמה שבסוף לא היתה!
תודה, זה נכון.תדעו, גברים, נשים מעריכות מחשבה והשקעה, הרבה הרבה מעבר לתוצאה, אם קשה לכם לצאת היציאה נעשית הרבה יותר שווה, אם קשה לכן לכתוב מכתב - המכתב שתכתבו יהיה הרבה יותר משמעותי ומרגש!
תודה רבה על הפירוט, החכים אותי.
אני הבנתי כבר מזמן...
מענין, כנראה שהפקות זה משהו שכלול בבינה יתרה
מדי פעם אני מגלה עד כמה שימושית הבינה היתרה שלי, וכמה דברים היא מוסיפה לי
@אוהב את הטבע - מתנה זה באמת אינדבדואלי אבל אם נותנים אותה עם גלידת אוריאו על הספסל בגינה בשעת ערב פסטורלית זה בעליל נחמד.
הרעיון של הברכות זה גם חמוד מאוד, אני לא חושבת שחייבים לטרוח על הרבה חברות מהעבר ומההווה, אצל הרבה נשים זה ממש נחמד לקבל ברכות מהילדים, מההורים, אחים אחיות ואולי כמה חברות בודדות וקרובות ממש לא צריך להעלות מהאוב. ואפשר גם להסריט את הברכות הנ"ל ולערוך כמצגת פשוטה...
ארוחת ערב מושקעת בבית - אם היא האחראית על הבישולים ניתן לקנות משהו שווה, אבל בטעם שלה ולא צ'ונט של יל שישי. יש הרבה קיטרינגים שיכולים לשלוח לכם ארוחה זוגית מושקעת.
יציאה בבקרים אם אפשר - כמו שכבר הציעו.
מכתב - לא כל הגברים מסוגלים, אבל זה מאוד מדבר ונותן.
אגב, פעם פעם בעלי יזם יציאה לצימר בהפתעה, כולל שהוא השיג את המספר של הבוסית שלי כדי לבקש חופש בלי שאני אדע, היא נהנתה ועשתה רונדלות כדי ליצור חופש שלא יהיה מסומן לי במערכת השעות ושאני לא יעלה על זה...
מה שקרה בסוף זה שמסיבות שלא תלויות בו היציאה הזאת התבטלה, הוא היה כ"כ מסכן, אבל אני ממש הערכתי את זה! זה היה כ"כ משמעותי לי! עצם המאמץ היה שווה לי הרבה מעבר ליציאה עצמה שבסוף לא היתה!
תדעו, גברים, נשים מעריכות מחשבה והשקעה, הרבה הרבה מעבר לתוצאה, אם קשה לכם לצאת היציאה נעשית הרבה יותר שווה, אם קשה לכן לכתוב מכתב - המכתב שתכתבו יהיה הרבה יותר משמעותי ומרגש!
כמה רעיונות - מצויין!רעיונות שחשבתי:
1. לצאת בבוקר כמו שכבר אמרו..
2. לצאת שבת למלון / צימר ואת הילדים לשים אצל ההורים
3. לצאת למלון / צימר באמצ"ש בימים שיש לילדים חופש כגון חנוכה וכו.. להניח אותם אצל קרובי משפחה וכך הם לא מפסידים לימודים.
4. לארגן שבת גיבוש בהפתעה. - אולי יותר מתאים לגיל 50 אז הילדים גדולים ועוזרים בהפקה ובהסתרה מאמא..
5. להשיג ברכות / סרטוני ברכה / הקלטות / מדמויות מהעבר שלה- כאלה שהיא תהיה בהלם איך ידעתם על קיומם..
אפשר לערוך מזה מצגת / אלבום. (אם היא עשתה את הרעיון עבור הבעל זה עדיין מחמם את הלב- היא יודעת כמה מאמץ זה דורש..)
6. הכי חשוב מכתב מהבעל. סיכום X שנים של..
7. זוגי רגוע- להרדים את הילדים, להזמין הביתה ארוחת ערב, בלונים תלויים, מכתב מרגש, מתנה אישית..
כתבת דברים אמיתיים ונכונים.מעולה, בסוף זה מגיע אין ברירה
צודקת לגמרי, באמת זה כך.
(מאמין שיש גברים שונים אבל השטאנץ הוא מאוד עקבי, וזה גם להיפך כמובן) זכתה האישה לקבל בונוסים נוספים מאת השי"ת שאין אצל האיש, וזה הודות לדיבור והתנועתיות היתרים שהן ניחנו בהם.
אני תמיד אומר לאשתי שה' פינק אותה בשלל "הקלות" (כגון, חובת תפילה/לימוד תורה ועוד) בגלל מנת הסבל שהן חוות במהלך השנים..
ולכן האמת לאמיתה שאין להן להיפגע כשזה לא הדדי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים